ריבועי אגוזים ושוקולד צ'יפס
מרכיבים:
180 ג' חמאה
חצי כוס סוכר חום בהיר
3/4 כוס סוכר רגיל
3 ביצים גדולות
חצי כפית סודה לשתייה
כוס אגוזי מלך קצוצים
כוס וחצי קמח רגיל
3/4 כוס שוקולד צ'יפס לבן
הכנות:
1. להוציא את החמאה כ 15 דקות קודם מהמקרר לשים אותה במיקסר ולהוסיף את הסוכרים, להקציף במהירות גבוהה עד שהכל אחיד כשתי דקות.
2. להוסיף ביצים בסבלנות ואת הסודה לשתייה, להוסיף את האגוזי מלך, קמח ובסוף את השוקולד צ'יפס.
3. לחמם תנור ל 180 מעלות.
4. להכין תבנית עם נייר אפייה, להעביר את העיסה ולשטח אותה עם ידיים רטובות.
5. לאפות כ 25 – 30 דקות או עד שזה מזהיב, לקרר ולחתוך.
גולשים מכינים וממליצים:
אורטל : "מתכון מושלם! הוכן אתמול חוסל היום!"