מאפינס שוקולית גבינה
אני אוהבת את השילוב של שוקולד וגבינה, אני אפילו ארחיק לכת ואומר שזה שילוב מנצח. בא לכם לעשות רושם ? תכינו את המאפינס האלה הם יוצאים טעימים להפליא לקח לי 10 דקות והכנסתי אותם לתנור זה עד כדי כך פשוט.
פינוק מושלם למאפינס שוקולדים קלים וטעימים שרק עושים טוב על הלב 🙂
14 מאפינס
מרכיבים:
3 ביצים
150 ג' סוכר (חצי כוס + 2 כפות יפות)
כפית תמצית וניל
80 מ"ל שמן (שליש כוס)
3 כפות יפות אבקת שוקולית
120 מ"ל שמנת מתוקה (חצי כוס)
250 ג' קמח (2 כוסות פחות 3 כפות)
3/4 כפית א. אפייה
גבינה:
150 ג' גבינה לבנה 5%(2 כפות גדושות מאוד)
3 כפות סוכר
כפית תמצית וניל
ביצה L
כף קורנפלור / קמח
הכנות:
1. לשים במיקסר את הביצים והסוכר ולהקציף כדקה במהירות גבוהה.
2. להנמיך מהירות להוסיף את השמן, שוקולית והשמנת מתוקה, בסוף להוסיף את הקמח והא. אפייה, לערבב עד שהכל אחיד וחלק.
3. לערבב עם כף את מצרכי הגבינה.
4. לחמם תנור ל180 מעלות.
5. למלא את השקעים עם הבלילה הכהה עד חצי גובה של השקע, לקחת כפית מלאה מהגבינה ולשים במרכז השקע, לקחת סכין וקצת לערבב את שתי התערובות ביחד, לסיים עם הבלילה הכהה למלא את השקעים עד 3/4 גובה וקצת לקשקש את הצבעים.
6. לאפות כ 20 – 25 דקות או עד שקיסם יוצא נקי, המאפינס מאבדים קצת מהנפח שלהם כשהם יוצאים מהתנור.
7. לקרר כשעה במקרר.
For the recipe in English:
Chocolate cheese muffins