עוגת פאדג’

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת פאדג'

עוגת פאדג'

לפי השם של המתכון אפשר להבין שיש המון שוקולד בעוגה הזאת.
יש עוגה בסגנון באתר ומה שהכי הרבה שואלים אותי איך אפשר להכפיל כמויות היא פשוט נגמרת מהר מידי. (איזה כיף לקבל מחמאה כזאת לעוגה)
אז החלטתי שהגיע הזמן לעשות סדר. עוגת פאדג’ מלאה בשוקולד, עסיסית רכה ושוקולדית, קוביות קטנות של עונג מושלמת ליד הקפה, זאת אחת העוגות שהכי כיף לאכול במיוחד לאוהבי השוקולד.
אני אספר לכם בסוד שהיא עוברת נהדר הקפאה אז תחביאו חלק שהיא לא תיגמר מהר.

מרכיבים:

250 ג’ שוקולד מריר
150 ג’ חמאה
250 ג’ סוכר (כוס ורבע)
4 ביצים גדולות L
2 כפות מלאות קורנפלור
150 מ”ל שמנת מתוקה(חצי כוס + 2 כפות)
160 ג’ קמח (כוס + 2 כפות)

הכנות:

  1. 1. לשבור את השוקולד לקוביות להוסיף את החמאה ולהמיס במיקרו לערבב עד שהבלילה חלקה וללא גושים.

2. להוסיף את הסוכר ולערבב לעיסה אחידה, להוסיף את הביצים אחת אחת ולערבב במהירות אחרי כל הוספה, להוסיף את השמנת לערבב ולהוסיף את הקורנפלור והקמח.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות.

*4. להעביר את העיסה לתבנית עם נייר אפייה ולשטח באופן שווה לאפות כ 35 דקות או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים.

כדאי לדעת ש….
אפשר להחליף את החמאה באותה כמות שמן, אפשר להקפיא.

14123 צפיות 27 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת פאדג'עוגת פאדג'עוגת פאדג'עוגת פאדג'

37
תגובות

  הרשם  
עדכן
בתיה

היי ניקי, האם ניתן להמיר את הקמח הרגיל בקמח תפוחי אדמה?

תמי

נראה נהדר, לאיזה גודל תבנית הכמות מתאימה?

רעיה

אפשר להכין עם שוקולד חלב?
אם כן איזה כמות?

מיכל

היי ניקי, אם אני מכינה את העוגה יום קודם, כדאי לשמור בקירור או שאין צורך?

מיכל

היי, לאחר ההמסה של השוקולד והחמאה להעביר ולערבב עם שאר הצרכים במיקסר או שעדיף לערבב ידנית?