מאפינס גבינה נוגט ואגוזים
מתכון משגע! המאפינס האלה מושלמים תראו איזה יפים הם יצאו. לא להאמין כמה קל להכין אותם זה לעשות רושם בכלום עבודה. התוצאה הסופית נהדרת. בתקופה האחרונה הכנתי אותם המון מרוב שהתלהבתי מהם.
שלוש שכבות של ביסקוויטים גבינה אפויה ונוגט אגוזים (זה מסוג הממרחים שאני מסוגלת לאכול עם כפית) טעם נהדר, קינוח נהדר לחג השבועות.
13 יחידות
מרכיבים:
בסיס:
120 ג' ביסקוויטים וניל / קרמל
50 ג' חמאה מומסת
כף סוכר
שכבת הגבינה:
400 ג' גבינה לבנה 9%
130 ג' סוכר (חצי כוס + כף גדושה)
2 ביצים
כף א. אינסטנט וניל
3 כפות קמח
שכבה אחרונה:
ממרח נוגט אגוזים של השחר העולה
הכנות:
- 1. לשים במעבד מזון את הביסקוויטים ולגרוס שישארו חתיכות קטנטנות, להמיס את החמאה במיקרו ולהוסיף למעבד מזון יחד עם הסוכר, לערבב עד שהכל אחיד.
2. לשים שתי עטרות נייר בכל שקע בתבנית שקעים, לשים כפית מהפירורי ביסקוויטים ולשטח באופן שווה.
3. לחמם תנור ל 180 מעלות.
4. בקערה לערבב את הגבינות והסוכר להוסיף את הביצים, קמח והוניל ולערבב לבלילה חלקה, למלא את העטרות נייר כמעט עד הסוף להשאיר קצת רווח, כדאי לשים כפול.
5. להכניס לתנור ולאפות כ 25 דקות או עד שהגבינה מתייצבת, להכניס למקרר לכמה שעות.
6. לשים את הממרח נוגט אגוזים בשקית זילוף ולהזליף על כל מאפינס.
מקסים!
כדאי לדעת ש…
אפשר להכין כמה ימים מראש ולשמור במקרר. אין צורך במיקסר כל הערבוב נעשה עם כף.
נשאר קצת מהפירורי ביסקוויטים מאוד טעים לאכול כמו שזה או שאפשר להקפיא ולשמור להכנת קינוחים.
גולשים מכינים וממליצים:
רחל : "מעולללללה פשוט מעדן אמיתי!!!
ואיזה כיף שלא צריך מיקסר והקצפות…הכנה קלה וחלקה.
תודה רבה אחלה מתכונים ניקי!"