יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכוני מאפינס עוגות גבינה עוגות גבינה לשבועות עוגות וקינוחים קינוחים שבועות

מאפינס גבינה נוגט ואגוזים

2 מאי 2018
(Visited 8,704 times, 1 visits today)

מאפינס גבינה נוגט ואגוזים

מתכון משגע! המאפינס האלה מושלמים תראו איזה יפים הם יצאו. לא להאמין כמה קל להכין אותם זה לעשות רושם בכלום עבודה. התוצאה הסופית נהדרת. בתקופה האחרונה הכנתי אותם המון מרוב שהתלהבתי מהם.
שלוש שכבות של ביסקוויטים גבינה אפויה ונוגט אגוזים (זה מסוג הממרחים שאני מסוגלת לאכול עם כפית) טעם נהדר, קינוח נהדר לחג השבועות.

13 יחידות

מרכיבים:

בסיס:
120 ג' ביסקוויטים וניל / קרמל
50 ג' חמאה מומסת
כף סוכר

שכבת הגבינה:
400 ג' גבינה לבנה 9%
130 ג' סוכר (חצי כוס + כף גדושה)
2 ביצים
כף א. אינסטנט וניל
3 כפות קמח

שכבה אחרונה:
ממרח נוגט אגוזים של השחר העולה

אולי תאהב גם את...♥

  • מוס קפה מעולה ב 10 דקות הכנה

    אתם אוהבים קפה ? בעצם אני אחדד את השאלה אתם אוהבים מתכונים עם קפה ? ואוו כמה שאני אוהבת את זה.
    הפעם הלכתי על מתוק קינוח מופלא שכולו קפה, לא שוקולד אלא נטו קפה, אוהבי הקפה עומדים להתאהב.
    שימו לב כמה פשוט להכין קינוחי קפה כאלה טעימים 10 דקות וקינוחי קפה משגעים עמדו על השולחן במטבח
    ואני רוצה לגלות לכם סוד, בדרך כלל כשמכינים קינוחים צריך לקרר על מנת שיתייצב לפחות שעה ואפילו יותר כאן לא צריך.
    אז כשכתבתי 10 דקות הכנה אחרי 10 דקות הכפית הראשונה של מוס קפה מעולה כבר הייתה בפה שלי. יש יותר טוב מזה ?

    6 כוסיות

  • עוגת דבש ב 5 דקות הכנה

    איזה כיף ראש השנה בדרך ושוב מדברים על עוגות דבש והפעם אני מביאה את אחת מעוגות הדבש הכי קלות שיש, ללא מיקסר כל העוגה נעשית בערבוב ידני, לא צריך תחליפים כי העוגה הזאת פרווה ומצרכים שיש לכל אחד בבית.
    בכל העוגה הזאת יש ביצה אחת איך זה יכול להיות ? עוגת אינגליש קייק עם ביצה אחת ולא צריך יותר.
    חסכתי בכלים בסך הכל קערה אחת וזהו לקח לי חמש דקות להכין והעוגה נכנסה לתנור. יש יותר טוב מזה ?
    תנו לי רק עוגות כאלה שלא עובדים קשה והתוצאה נהדרת. עוגה דבש רכה משגעת מזכירה את העוגות דבש של פעם של הסבתות. תכירו את הלהיט הלהיט החדש של ראש השנה, עוגת דבש פרווה בחמש דקות הכנה.

    אינגליש קייק

  • עוגיות רולדה פרווה הכי ממכרות שיש!

    בצק מופלא! והכי טוב בבצק הזה שהוא פרווה הוא נוח לעבודה ויוצאות עוגיות מדהימות.
    אם כבר עוגיות ליד הקפה משהו מתוק בקטנה אז רק העוגיות האלה, הן נחטפות!
    אני רוצה לומר לכם שאין בהן הרבה שמן ואפילו הורדתי בכמות הסוכר העיקר שיהיה כיף לאכול בלי ריגשי אשם.
    תמיד רציתי שתיהיה לי רולדה ללא חמאה או מרגרינה ושהבצק יהיה קל לעבודה (לא דבר פשוט לבצע) והצלחתי!
    הבצק הזה מעולה והוא נותן תוצאה נהדרת.

    2 רולדות

  • עוגת מוס קפה משגעת וממכרת!

    הגיע הזמן לאחת מעוגות המוס הכי חביבות עליי.  אני מכינה את העוגה הזאת כבר שנים ורק בתקופה האחרונה הבנתי שלא העלתי את המתכון לאתר כמובן שמיהרתי לצלם וגם הכנתי סרטון לעוגה היפהפייה הזאת שיהיה הכי קל להכנה.
    אני אוהבת את המוס קפה הוא לא סתם מוס וניל יש לו טעם קפוצ'ינו נהדר בעזרת הקפה והמייפל וגם אם אתם לא אוהבים קפה תנסו השילוב ביחד עם הווניל זה קסם! אני ואביב לא מפסיקים לטעום מהקערה ואוו כמה טעים.
    בסיס שוקולדי עשיר עם מוס טעים וגם הוספתי בישקוטים שחוצים את העוגה והכל ביחד נותן עוגת רושם יפהפייה.
    חוששים מעבודה קשה ? ממש לא ההכנה קלה ופשוטה וזאת עוגה שרק רוצים לאכול ממנה שוב ושוב.
    תסתכלו על התמונות ותדמיינו את הביס 🙂

    תבנית 24

הכנות:

  1. 1. לשים במעבד מזון את הביסקוויטים ולגרוס שישארו חתיכות קטנטנות, להמיס את החמאה במיקרו ולהוסיף למעבד מזון יחד עם הסוכר, לערבב עד שהכל אחיד.

2. לשים שתי עטרות נייר בכל שקע בתבנית שקעים, לשים כפית מהפירורי ביסקוויטים ולשטח באופן שווה.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות.

4. בקערה לערבב את הגבינות והסוכר להוסיף את הביצים, קמח והוניל ולערבב לבלילה חלקה, למלא את העטרות נייר כמעט עד הסוף להשאיר קצת רווח, כדאי לשים כפול.

5. להכניס לתנור ולאפות כ 25 דקות או עד שהגבינה מתייצבת, להכניס למקרר לכמה שעות.

6. לשים את הממרח נוגט אגוזים בשקית זילוף ולהזליף על כל מאפינס.

מקסים!

כדאי לדעת ש…
אפשר להכין כמה ימים מראש ולשמור במקרר. אין צורך במיקסר כל הערבוב נעשה עם כף.
נשאר קצת מהפירורי ביסקוויטים מאוד טעים לאכול כמו שזה או שאפשר להקפיא ולשמור להכנת קינוחים.

מאפינס גבינה ואגוזיםמאפינס גבינה ואגוזים מאפינס גבינה ואגוזים מאפינס גבינה ואגוזים

מאפינס גבינה ואגוזים מאפינס גבינה ואגוזיםמאפינס גבינה ואגוזים מאפינס גבינה ואגוזים

גולשים מכינים וממליצים:

רחל : "מעולללללה פשוט מעדן אמיתי!!!
ואיזה כיף שלא צריך מיקסר והקצפות…הכנה קלה וחלקה.
תודה רבה אחלה מתכונים ניקי!"

הרשם
עדכן
76 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

מרוצה מכיוון שכל מה שמנסים אצלך יוצא טוב ברוך ה'
ניקי יש מצב לעשות בלי פרורי בסקוויטים אין לי כח לקנות

היי ניקי יש לי רק ממרח אגוזי לוז עם קקאו של השחר זה בסדר?

הי ניקי אין לי מימרח נוגט יש לך ראיון מה אפשר לשים בימקום

הי פעם עשיתי משהו דומה לזה ויצא לי כמו עוגה בכלל תא מבושלת את יודעת אולי מה היתה הטעות,?

היי ניקי
איפה ניתן לקנות את שקיות הזילוף והצנטרים בהם את משתמשת בסרטון?

יש מצב להכפיל כמויות לתבנית בינונית?
מנסה לחסוך בזמן של המאפינס והסידור
צריכה ל2 כיתות של הילדים

עטרות נייר זה לא נייר מנג'טים?