מאפינס גבינה נוגט ואגוזים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מאפינס גבינה נוגט ואגוזים

מתכון משגע! המאפינס האלה מושלמים תראו איזה יפים הם יצאו. לא להאמין כמה קל להכין אותם זה לעשות רושם בכלום עבודה. התוצאה הסופית נהדרת. בתקופה האחרונה הכנתי אותם המון מרוב שהתלהבתי מהם.
שלוש שכבות של ביסקוויטים גבינה אפויה ונוגט אגוזים (זה מסוג הממרחים שאני מסוגלת לאכול עם כפית) טעם נהדר, קינוח נהדר לחג השבועות.

13 יחידות

מרכיבים:

בסיס:
120 ג’ ביסקוויטים וניל / קרמל
50 ג’ חמאה מומסת
כף סוכר

שכבת הגבינה:
400 ג’ גבינה לבנה 9%
130 ג’ סוכר (חצי כוס + כף גדושה)
2 ביצים
כף א. אינסטנט וניל
3 כפות קמח

שכבה אחרונה:
ממרח נוגט אגוזים של השחר העולה

הכנות:

  1. 1. לשים במעבד מזון את הביסקוויטים ולגרוס שישארו חתיכות קטנטנות, להמיס את החמאה במיקרו ולהוסיף למעבד מזון יחד עם הסוכר, לערבב עד שהכל אחיד.

2. לשים שתי עטרות נייר בכל שקע בתבנית שקעים, לשים כפית מהפירורי ביסקוויטים ולשטח באופן שווה.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות.

4. בקערה לערבב את הגבינות והסוכר להוסיף את הביצים, קמח והוניל ולערבב לבלילה חלקה, למלא את העטרות נייר כמעט עד הסוף להשאיר קצת רווח, כדאי לשים כפול.

5. להכניס לתנור ולאפות כ 25 דקות או עד שהגבינה מתייצבת, להכניס למקרר לכמה שעות.

6. לשים את הממרח נוגט אגוזים בשקית זילוף ולהזליף על כל מאפינס.

מקסים!

כדאי לדעת ש…
אפשר להכין כמה ימים מראש ולשמור במקרר. אין צורך במיקסר כל הערבוב נעשה עם כף.
נשאר קצת מהפירורי ביסקוויטים מאוד טעים לאכול כמו שזה או שאפשר להקפיא ולשמור להכנת קינוחים.

19458 צפיות 16 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מאפינס גבינה ואגוזיםמאפינס גבינה ואגוזים מאפינס גבינה ואגוזים מאפינס גבינה ואגוזים

מאפינס גבינה ואגוזים מאפינס גבינה ואגוזיםמאפינס גבינה ואגוזים מאפינס גבינה ואגוזים

גולשים מכינים וממליצים:

רחל : “מעולללללה פשוט מעדן אמיתי!!!
ואיזה כיף שלא צריך מיקסר והקצפות…הכנה קלה וחלקה.
תודה רבה אחלה מתכונים ניקי!”

65
תגובות

  הרשם  
עדכן
נופרלילי

היי ניקי
איפה ניתן לקנות את שקיות הזילוף והצנטרים בהם את משתמשת בסרטון?

הילה

יש מצב להכפיל כמויות לתבנית בינונית?
מנסה לחסוך בזמן של המאפינס והסידור
צריכה ל2 כיתות של הילדים

חטש

עטרות נייר זה לא נייר מנג’טים?

חטש

תודה על מתכונים נפלאים! ובפרט על מהירות התגובה!!!
אפשר להכין בגביעי מאפינס?

רבקה

הי ניקי!
תודה על המתכונים המדהימים!!
פשוט שדרגת לי ולכל המשפחה את חווית המטבח!
לגבי המתכון,
האם אפשר להכין כעוגה?

לאה

מעולללללה פשוט מעדן אמיתי!!!
ואיזה כיף שלא צריך מיקסר והקצפות…הכנה קלה וחלקה.
תודה רבה אחלה מתכונים ניקי!

תמר

היי ניקי,
זה נראה מעולה!
העניין הוא שלאחרונה גילו שאני אלרגית לחיטה (לא גלוטן).
האם אפשר לוותר על הביסקוויטים? או שאולי יש לך רעיון לתחליף?

1 3 4 5