מאפינס גבינה נוגט ואגוזים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מאפינס גבינה נוגט ואגוזים

מתכון משגע! המאפינס האלה מושלמים תראו איזה יפים הם יצאו. לא להאמין כמה קל להכין אותם זה לעשות רושם בכלום עבודה. התוצאה הסופית נהדרת. בתקופה האחרונה הכנתי אותם המון מרוב שהתלהבתי מהם.
שלוש שכבות של ביסקוויטים גבינה אפויה ונוגט אגוזים (זה מסוג הממרחים שאני מסוגלת לאכול עם כפית) טעם נהדר, קינוח נהדר לחג השבועות.

13 יחידות

מרכיבים:

בסיס:
120 ג’ ביסקוויטים וניל / קרמל
50 ג’ חמאה מומסת
כף סוכר

שכבת הגבינה:
400 ג’ גבינה לבנה 9%
130 ג’ סוכר (חצי כוס + כף גדושה)
2 ביצים
כף א. אינסטנט וניל
3 כפות קמח

שכבה אחרונה:
ממרח נוגט אגוזים של השחר העולה

הכנות:

  1. 1. לשים במעבד מזון את הביסקוויטים ולגרוס שישארו חתיכות קטנטנות, להמיס את החמאה במיקרו ולהוסיף למעבד מזון יחד עם הסוכר, לערבב עד שהכל אחיד.

2. לשים שתי עטרות נייר בכל שקע בתבנית שקעים, לשים כפית מהפירורי ביסקוויטים ולשטח באופן שווה.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות.

4. בקערה לערבב את הגבינות והסוכר להוסיף את הביצים, קמח והוניל ולערבב לבלילה חלקה, למלא את העטרות נייר כמעט עד הסוף להשאיר קצת רווח, כדאי לשים כפול.

5. להכניס לתנור ולאפות כ 25 דקות או עד שהגבינה מתייצבת, להכניס למקרר לכמה שעות.

6. לשים את הממרח נוגט אגוזים בשקית זילוף ולהזליף על כל מאפינס.

מקסים!

כדאי לדעת ש…
אפשר להכין כמה ימים מראש ולשמור במקרר. אין צורך במיקסר כל הערבוב נעשה עם כף.
נשאר קצת מהפירורי ביסקוויטים מאוד טעים לאכול כמו שזה או שאפשר להקפיא ולשמור להכנת קינוחים.

19454 צפיות 12 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מאפינס גבינה ואגוזיםמאפינס גבינה ואגוזים מאפינס גבינה ואגוזים מאפינס גבינה ואגוזים

מאפינס גבינה ואגוזים מאפינס גבינה ואגוזיםמאפינס גבינה ואגוזים מאפינס גבינה ואגוזים

גולשים מכינים וממליצים:

רחל : “מעולללללה פשוט מעדן אמיתי!!!
ואיזה כיף שלא צריך מיקסר והקצפות…הכנה קלה וחלקה.
תודה רבה אחלה מתכונים ניקי!”

65
תגובות

  הרשם  
עדכן
דבי

ניקי ערב טוב, רציתי לשתף אותך… יש לי ילד אלרגי לחלב שיהיה בריא… הכנתי את המאפינס עם ממרח סויה בטעם גבינה. מעל לא שמתי כלום כי הנוגט היה חלבי ולא רציתי שוב ממרח שוקולד…וזה יצא ככ טעיםםםםםםםםם הוא ככ שמח ״מאפינס גבינה פרווה״. תודה רבה על המתכונים ❤️ הולך להיות אצלנו שבת וחג בסגנון ניקי מא׳ ועד ת׳ (כולל העוגת ביסקוויטים גבינה שגם תהיה פרווה על אותו עקרון)! תודה לך על הכל וחג שמח

עינת שחר

הי ניקי, שמתי את הנוגט על המאפינס לפני שהכנסתי לתנור ואז הכנסתי, טעות נוראית?

עידנאור

אין לי חמאה וגם לא מחמאה ויש לי גבינת 5% ואני מאוד רוצה להכין את המתכון… האם שמן קנולה יתאים כאן? אם כן כמה שמן להוסיף?

שוש

היי ניקי
המאפינס גבינה יצא מדהים וטעים מאד, וכן רולדת תמריםכיבדתי כמה חברות שמאד התהלבו.
שיהיה לך ולכל בני משפחתך אחלה חג שמח

חן

היי ניקי.
חייב לעשות את זה בתוך תבנית שקעים?

גלית

היי ניקי
התשובות שלך לשאלות לא נפתחות לי מאז שהאתר שודרג
גם האפליקציה השתבשה וא״א להשתמש בה יותר
יש משהו שיכול לפתור את הבעיה?

מירב

היי ניקי פעם ראשונה שאני מגיבה המתכונים שלך מעולים ומוצלחים הכנתי את המאפינס ומשום מה כשהוצאתי מהתנור הם נפלו אשמח לדעת מה הסיבה