יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

בראוניז וחיתוכיות עוגות וקינוחים עוגיות עוגיות שוקולד

חיתוכיות שוקולד קפה

27 מאי 2018
(Visited 21,550 times, 1 visits today)
חיתוכיות שוקולד קפה

חיתוכיות שוקולד קפה

אני מאוד אוהבת את השילוב של שוקולד וקפה, יש כאן קוביות משגעות עם טעם חזק של שוקולד שילוב עדין של קפה עם שכבת בצק פריך. עוגה מושלמת וקלה ליד הקפה שרק עושה חשק לעוד.

תבנית 20X30

מרכיבים:

שכבת הבצק:
150 ג' חמאה
150 ג' סוכר (שלושת רבעי כוס)
220 ג' קמח (כוס וחצי + כף נוספת)

כף קמח נוספת

שכבת שוקולד קפה:
120 מ"ל שמן (חצי כוס)
100 ג' שוקולד מריר
100 ג' סוכר (חצי כוס)
כף ממרח שוקולד
כפית אבקת נס קפה
ביצה

אולי תאהב גם את...♥

  • מוס קפה מעולה ב 10 דקות הכנה

    אתם אוהבים קפה ? בעצם אני אחדד את השאלה אתם אוהבים מתכונים עם קפה ? ואוו כמה שאני אוהבת את זה.
    הפעם הלכתי על מתוק קינוח מופלא שכולו קפה, לא שוקולד אלא נטו קפה, אוהבי הקפה עומדים להתאהב.
    שימו לב כמה פשוט להכין קינוחי קפה כאלה טעימים 10 דקות וקינוחי קפה משגעים עמדו על השולחן במטבח
    ואני רוצה לגלות לכם סוד, בדרך כלל כשמכינים קינוחים צריך לקרר על מנת שיתייצב לפחות שעה ואפילו יותר כאן לא צריך.
    אז כשכתבתי 10 דקות הכנה אחרי 10 דקות הכפית הראשונה של מוס קפה מעולה כבר הייתה בפה שלי. יש יותר טוב מזה ?

    6 כוסיות

  • עוגת דבש ב 5 דקות הכנה

    איזה כיף ראש השנה בדרך ושוב מדברים על עוגות דבש והפעם אני מביאה את אחת מעוגות הדבש הכי קלות שיש, ללא מיקסר כל העוגה נעשית בערבוב ידני, לא צריך תחליפים כי העוגה הזאת פרווה ומצרכים שיש לכל אחד בבית.
    בכל העוגה הזאת יש ביצה אחת איך זה יכול להיות ? עוגת אינגליש קייק עם ביצה אחת ולא צריך יותר.
    חסכתי בכלים בסך הכל קערה אחת וזהו לקח לי חמש דקות להכין והעוגה נכנסה לתנור. יש יותר טוב מזה ?
    תנו לי רק עוגות כאלה שלא עובדים קשה והתוצאה נהדרת. עוגה דבש רכה משגעת מזכירה את העוגות דבש של פעם של הסבתות. תכירו את הלהיט הלהיט החדש של ראש השנה, עוגת דבש פרווה בחמש דקות הכנה.

    אינגליש קייק

  • עוגיות רולדה פרווה הכי ממכרות שיש!

    בצק מופלא! והכי טוב בבצק הזה שהוא פרווה הוא נוח לעבודה ויוצאות עוגיות מדהימות.
    אם כבר עוגיות ליד הקפה משהו מתוק בקטנה אז רק העוגיות האלה, הן נחטפות!
    אני רוצה לומר לכם שאין בהן הרבה שמן ואפילו הורדתי בכמות הסוכר העיקר שיהיה כיף לאכול בלי ריגשי אשם.
    תמיד רציתי שתיהיה לי רולדה ללא חמאה או מרגרינה ושהבצק יהיה קל לעבודה (לא דבר פשוט לבצע) והצלחתי!
    הבצק הזה מעולה והוא נותן תוצאה נהדרת.

    2 רולדות

  • עוגת מוס קפה משגעת וממכרת!

    הגיע הזמן לאחת מעוגות המוס הכי חביבות עליי.  אני מכינה את העוגה הזאת כבר שנים ורק בתקופה האחרונה הבנתי שלא העלתי את המתכון לאתר כמובן שמיהרתי לצלם וגם הכנתי סרטון לעוגה היפהפייה הזאת שיהיה הכי קל להכנה.
    אני אוהבת את המוס קפה הוא לא סתם מוס וניל יש לו טעם קפוצ'ינו נהדר בעזרת הקפה והמייפל וגם אם אתם לא אוהבים קפה תנסו השילוב ביחד עם הווניל זה קסם! אני ואביב לא מפסיקים לטעום מהקערה ואוו כמה טעים.
    בסיס שוקולדי עשיר עם מוס טעים וגם הוספתי בישקוטים שחוצים את העוגה והכל ביחד נותן עוגת רושם יפהפייה.
    חוששים מעבודה קשה ? ממש לא ההכנה קלה ופשוטה וזאת עוגה שרק רוצים לאכול ממנה שוב ושוב.
    תסתכלו על התמונות ותדמיינו את הביס 🙂

    תבנית 24

הכנות:

1. לחתוך את החמאה לקוביות קטנות לשים בקערת המיקסר יחד עם שאר המצרכים, לעבד לבצק פירורים גס לעצור לאסוף את הבצק לכדור ולקרר חצי שעה.

2. לשים בסיר קטן את השמן והשוקולד לערבב תוך כדי שהשוקולד מתחיל להינמס, להוסיף את את שאר המצרכים חוץ מהביצה ולערבב עד שהכל אחיד וחלק, להוריד מהאש לצנן כ 15 – 20 דקות ולהוסיף את הביצה תוך כדי בחישה מהירה.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

4. לשמור בצד רבע מהבצק, את שאר הבצק לרדד מומלץ על נייר אפייה למלבן בקוטר 28X20, להעביר לתבנית ולאפות אותו כ 10 דקות הבצק מעט מזהיב.

5. זוכרים את השוקולד ? לצקת אותו על שכבת הבצק להכניס לתנור ולאפות כ 15 דקות.

6. בינתיים להוסיף עוד כף קמח לבצק שנותר במיקסר לערבב ולהגיע לבצק פירורי גס, לפזר את הפירורים מעל שכבת השוקולד ולהחזיר לתנור לעוד 10 – 15 דקות.

7. לקרר לפחות כמה שעות במקרר ולחתוך לקוביות, לשמור בקירור.

כדאי לדעת ש…
אפשר להכין בלי הנס קפה, מי שיש לו קפה גרגרים שימיס בטיפה מים חמים קודם,  בבסיס לפרווה אפשר להשתמש במחמאה,  נשמר במקרר.

חיתוכיות שוקולד קפהחיתוכיות שוקולד קפהחיתוכיות שוקולד קפה

הרשם
עדכן
44 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי, אפשר להשתמש בשמן במקום בחמאה?

אוו ניקי את פשוט אלופהההה
אמשלי הכינה לי את זה ושמעתיי שזה שלך רצתי להגיב מושלםם

אפשר להחליף את החמאה במרגרינה?

היי ניקי, אפשר במקום לשים תמצית קפה, להוסיף מחית בטעם כלשהו לתערובת השוקולד (לדוגמא מחית נוגט).במידה וכן, כמה את ממליצה להוסיף ?

היי ניקי,
מתי עדיף לחתוך כדי שלא יתפרקו?לפני הקירור או אחרי?

אפשר להקפיא אחרי שמוכן וחותכת לחתיכות?

ניקי שלום. עשיתי את המתכון פעמיים אך השוקולד מקבל טעם שרוף למרות שעמדתי בזמנים והבצק שוקע ונראה לא משהו):
יש לך מושג איפה הטעות?