יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

בראוניז וחיתוכיות עוגות וקינוחים עוגיות עוגיות שוקולד

חיתוכיות שוקולד קפה

27 מאי 2018
(Visited 21,981 times, 4 visits today)
חיתוכיות שוקולד קפה

חיתוכיות שוקולד קפה

אני מאוד אוהבת את השילוב של שוקולד וקפה, יש כאן קוביות משגעות עם טעם חזק של שוקולד שילוב עדין של קפה עם שכבת בצק פריך. עוגה מושלמת וקלה ליד הקפה שרק עושה חשק לעוד.

תבנית 20X30

מרכיבים:

שכבת הבצק:
150 ג' חמאה
150 ג' סוכר (שלושת רבעי כוס)
220 ג' קמח (כוס וחצי + כף נוספת)

כף קמח נוספת

שכבת שוקולד קפה:
120 מ"ל שמן (חצי כוס)
100 ג' שוקולד מריר
100 ג' סוכר (חצי כוס)
כף ממרח שוקולד
כפית אבקת נס קפה
ביצה

אולי תאהב גם את...♥

  • עוגת שיש בחושה ורכה ב 10 דקות עבודה

    עוגה יפהפייה! בפירוש אחת העוגות היפות שהכנתי. עוגת שיש מפנקת וטעימה בטירוף.
    החלטתי לשחק עם הבלילות לא סתם לקשקש עם סכין בשביל ליצור צורות אלא ממש להשקיע.
    הכנתי עוגה בחושה וביתית שום דבר מסובך מה שיפה בעוגה הזאת שהיא יוצאת אחרי שחותכים ממש כמו זברה בצורת פסים. רק אחרי שחותכים את העוגה מבינים כמה שהיא יפה. היא על בסיס שמן בלי טיפת חמאה או מרגרינה, כל מה שאתם צריכים זה 10 דקות והעוגה נכנסת לתנור. מסוג העוגות הבחושות שאי אפשר להפסיק ליישר וליישר עוד קצת, תהנו מהמחמאות 🙂

    תבנית 24

  • שבלולי קינמון וסוכר מהירים

    הקטנים האלה טעימים! קבלו סינרול לעצלנים בלי להשקיע אני מבטיחה. אתם מכירים את הרגע שמתחשק משהו מתוק בלי להשקיע יותר מידי ? אני בעד קיצורי דרך בלי להכין בצק לחכות להתפחה אין לי זמן רציתי משהו יותר פשוט.
    לרגעים כאלה בדיוק אני מחזיקה בבית בצק שמרים עלים. אחת ל… יוצא לי להשתמש בו והוא נהדר.
    בלי להפעיל את המיקסר או ללכלך כלים כל מה שצריך לפתוח את הבצק ולהכין שבלולי סוכר וקינמון מעולים!
    זה הכי קל שיש לפזר לגלגל לחתוך ולתנור. אין משהו יותר קל מזה.

    40 שבלולים

  • פאי עוגיות שוקולד בשני מצרכים

    קסם של מתכון! שני מצרכים צריך בשביל להכין את העוגיות היפהפיות האלה ולא תאמינו כמה קל להכין אותן.
    לא מאמינים ? תמשיכו לקרוא ואחר כך תלכו להכין.
    לקחתי את זה צעד קדימה והשתמשתי בבצק פריך מוכן כי במקרה לי היה בהקפאה, לקח לי 10 – 15 דקות להכין וזה נכנס לתנור.
    ממבט ראשון זה נראה מסובך תסמכו עליי בחיים שלכם לא פגשתם כזה מתכון קל, עד שמכינים לא מבינים כמה זה קל להכנה.
    בצק פריך עם המון שוקולד ללא התפחה ובלי הכנה של הבצק תפנו לכם כמה דקות אפילו תשתפו את הילדים זה ממש כמו משחק יפה.

    32 עוגיות

    תבנית קוטר 24

  • מוס קפה מעולה ב 10 דקות הכנה

    אתם אוהבים קפה ? בעצם אני אחדד את השאלה אתם אוהבים מתכונים עם קפה ? ואוו כמה שאני אוהבת את זה.
    הפעם הלכתי על מתוק קינוח מופלא שכולו קפה, לא שוקולד אלא נטו קפה, אוהבי הקפה עומדים להתאהב.
    שימו לב כמה פשוט להכין קינוחי קפה כאלה טעימים 10 דקות וקינוחי קפה משגעים עמדו על השולחן במטבח
    ואני רוצה לגלות לכם סוד, בדרך כלל כשמכינים קינוחים צריך לקרר על מנת שיתייצב לפחות שעה ואפילו יותר כאן לא צריך.
    אז כשכתבתי 10 דקות הכנה אחרי 10 דקות הכפית הראשונה של מוס קפה מעולה כבר הייתה בפה שלי. יש יותר טוב מזה ?

    6 כוסיות

הכנות:

1. לחתוך את החמאה לקוביות קטנות לשים בקערת המיקסר יחד עם שאר המצרכים, לעבד לבצק פירורים גס לעצור לאסוף את הבצק לכדור ולקרר חצי שעה.

2. לשים בסיר קטן את השמן והשוקולד לערבב תוך כדי שהשוקולד מתחיל להינמס, להוסיף את את שאר המצרכים חוץ מהביצה ולערבב עד שהכל אחיד וחלק, להוריד מהאש לצנן כ 15 – 20 דקות ולהוסיף את הביצה תוך כדי בחישה מהירה.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

4. לשמור בצד רבע מהבצק, את שאר הבצק לרדד מומלץ על נייר אפייה למלבן בקוטר 28X20, להעביר לתבנית ולאפות אותו כ 10 דקות הבצק מעט מזהיב.

5. זוכרים את השוקולד ? לצקת אותו על שכבת הבצק להכניס לתנור ולאפות כ 15 דקות.

6. בינתיים להוסיף עוד כף קמח לבצק שנותר במיקסר לערבב ולהגיע לבצק פירורי גס, לפזר את הפירורים מעל שכבת השוקולד ולהחזיר לתנור לעוד 10 – 15 דקות.

7. לקרר לפחות כמה שעות במקרר ולחתוך לקוביות, לשמור בקירור.

כדאי לדעת ש…
אפשר להכין בלי הנס קפה, מי שיש לו קפה גרגרים שימיס בטיפה מים חמים קודם,  בבסיס לפרווה אפשר להשתמש במחמאה,  נשמר במקרר.

חיתוכיות שוקולד קפהחיתוכיות שוקולד קפהחיתוכיות שוקולד קפה

הרשם
עדכן
46 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי, אפשר קמח כוסמין מלא במקום קמח לבן?

היי, אפשר להשתמש בשמן במקום בחמאה?

אוו ניקי את פשוט אלופהההה
אמשלי הכינה לי את זה ושמעתיי שזה שלך רצתי להגיב מושלםם

אפשר להחליף את החמאה במרגרינה?

היי ניקי, אפשר במקום לשים תמצית קפה, להוסיף מחית בטעם כלשהו לתערובת השוקולד (לדוגמא מחית נוגט).במידה וכן, כמה את ממליצה להוסיף ?

היי ניקי,
מתי עדיף לחתוך כדי שלא יתפרקו?לפני הקירור או אחרי?

אפשר להקפיא אחרי שמוכן וחותכת לחתיכות?