עוגת תפוחים ושיבולת שועל

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת תפוחים ושיבולת שועל

עוגת תפוחים ושיבולת שועל

זאת העוגה הכי ביתית שיש, יש לי אורחים בדרך או שאנחנו מוזמנים אני מכינה עוגת תפוחים, כמעט בלתי אפשרי למצוא אנשים שיגידו לא לעוגת תפוחים חמה. זה אחד המתכונים הכי קלים שיש, בלי מיקסר, לערבב ידני בקערה ולתנור.
יכול להיות יותר קל מזה ? 5 דקות הכנה כל השאר התנור עושה.

2 אינגליש קייק

מרכיבים:

3 ביצים גדולות
200 ג’ סוכר (כוס)
180 מ”ל שמן (שלושת רבעי כוס)
4 תפוחים גדולים
140 ג’ קמח תופח (כוס)
כוס שיבולת שועל דקה / גרנולה  (אינסטנט)
60 מ”ל מיץ תפוזים (רבע כוס)
כפית קינמון
כפית תמצית וניל


הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2. לקלף את תפוחי העץ ולחתוך לקוביות קטנות ולהעביר לקערה.

3. להוסיף את שאר המצרכים לערבב לעיסה אחידה וקצת קשה.

*4. לשמן תבנית להעביר את העיסה לשטח באופן שווה להכניס לתנור ולאפות 45 דקות או עד שקיסם יוצא נקי.

כדאי לדעת ש…
אני אפתיע אתכם לא חייבים לקלף את התפוחים זה יוצא נהדר, אין מיקסר כל העירבוב נעשה ידני עם כף, שיבולת שועל גסה לא מתאים כאן. אפשר להקפיא.

17998 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת תפוחים ושיבולת שועלעוגת תפוחים ושיבולת שועלעוגת תפוחים ושיבולת שועלעוגת תפוחים ושיבולת שועל

גולשים מכינים וממליצים:

ענת : היי ניקי, חייבת לציין שאתמול הכנתי את העוגה עשיתי מעט שינויים כמו
במקום קמח תופח שמתי קמח מלא תופח
שמתי כוס שמן, החלפתי את הסוכר בכמו סוכר, והוספתי יוגורט וצימוקים וכל זה כי פחדתי שהקמח המלא ייבש את העוגה העוגה יצאה מדהימה, רטובה נימוכה פשוט מעדן

תו : היי ניקי,
אני מעדכנת… הכנתי עם חצי קמח מלא וחצי לבן. בנוסף, במקום סוכר החלפתי בשלוש כפיות של סוכרלוז (כי אני מנסה להימנע מסוכר) יצא נהדר.
תודה:-)

הדס : היי ניקי, חייבת להגיד לך שאני שונאת תפוחים מבושלים/אפויים. והעוגה הזאת- הכנתי אותה למישהו אחר, ובסתר טעמתי והתאהבתי!מה הפסדתי כל השנים האלה שלא אכלתי את זה???עוגה מעולה!!! כיפית!!! ומנחמת!!!
כבר כמה שנים שאני לא מוצאת את עצמי במטבח,לא מצליחה כלום ומאוכזבת ולא מרוצה מעצמי! אז רוצה להגיד לך שהאתר שלך עשה לי מהפיכה חיובית במטבח, אני רק מבשלת ואופה והכי חשוב- מרוצה וגאה בעצמי! תודה לך אלף פעמים ויותר

יונת סתיו : “ממליצה ממליצה!!!
הוצאתי את העוגה מהתנור עוד לפני שהוצאתי את העוגה מהתנור, השכנים נהנו מהריח…וכשהוצאתי, הלכתי לרגע …כשחזרתי, בעלי והבת החיילת שלי כבר חנכו אותה…ואחריהם אני…
מזל שיש שתיים…”


350
תגובות

  הרשם  
עדכן
נטליה

היי ניקי, האם אפשר להחליף את הקמח בקמח שקדים?

אפרת

הי ניקי…
למה הכוונה בביצים מס’ 1? יש לי L
וגם.. יש לך עוגה עם שיבולת שועל עבה?
תודה על כל המתכונים המופלאים..

הילה

הי ניקי, אפשר מיץ מקלמנטינה?

יעל

היי. אני רוצה להכין את העוגה הזו לשבת, האם אפשר את התפוחים לקצוץ בסלייסר או שלא כדאי? ובקשר לתגובה המגעילה מלמעלה תתעלמי ממנה, יש אנשים שפשוט לא ראויים להתייחסות.

יהב

היי ניקי,
העוגה יצאה טעימה וטובה, המתכונים שלך נהדרים!
במקום מיץ תפוזים הוספתי גביע יוגורט 4.5% ,במקום כוס קמח – חצי קמח חיטה מלאה וחצי לבן (כמובן גם אבקת אפייה) ובנוסף הוספתי גם ציפורן.
תוך שעתיים חוסלה תבנית אחת של העוגה.
תודה 🙂

אנטון

הי,

המתכון נראה על פניו נורא פשוט אולי פשוט מידי
השילוב עם שיבולת שועל נראה מנצח
התוצאה הסופית כשלון אין נימוחות הטעם לא משהו
הניסיון שלי אומר כי יחס השיבולת שועל גבוה מידי יחס התפוחים גבוה מידי ואפון ההכנה פשוטה מידי

Adi_b

היי ניקי
קודם כל חייבת לציין שאת אלופה, תמיד שאני מחפשת מתכון בגוגל אני רושמת ניקי
אני רוצה לעשות אינגליש קייק 1
מה כמות הביצים שאשים?
אפשר להמיר למיץ תפוחים את התפוזים?
תודה מראש

1 20 21 22