יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

עוגות ועוגיות עם שמן עוגות תפוחים

עוגת תפוחים ושיבולת שועל

16 ספטמבר 2012
(Visited 227,692 times, 78 visits today)

עוגת תפוחים ושיבולת שועל

זאת העוגה הכי ביתית שיש יש לי אורחים בדרך או שאנחנו מוזמנים אני מכינה עוגת תפוחים כמעט בלתי אפשרי למצוא אנשים שיגידו לא לעוגת תפוחים חמה. זה אחד המתכונים הכי קלים שיש, בלי מיקסר, לערבב ידני בקערה ולתנור.
יכול להיות יותר קל מזה ? 5 דקות הכנה כל השאר התנור עושה.

2 אינגליש קייק

מרכיבים:

3 ביצים גדולות
200 ג' סוכר (כוס)
180 מ"ל שמן (שלושת רבעי כוס)
4 תפוחים גדולים
140 ג' קמח תופח (כוס)
כוס שיבולת שועל דקה / גרנולה  (אינסטנט)
60 מ"ל מיץ תפוזים (רבע כוס)
כפית קינמון
כפית תמצית וניל

אולי תאהב גם את...♥

  • עוגת דבש ב 5 דקות הכנה

    איזה כיף ראש השנה בדרך ושוב מדברים על עוגות דבש והפעם אני מביאה את אחת מעוגות הדבש הכי קלות שיש, ללא מיקסר כל העוגה נעשית בערבוב ידני, לא צריך תחליפים כי העוגה הזאת פרווה ומצרכים שיש לכל אחד בבית.
    בכל העוגה הזאת יש ביצה אחת איך זה יכול להיות ? עוגת אינגליש קייק עם ביצה אחת ולא צריך יותר.
    חסכתי בכלים בסך הכל קערה אחת וזהו לקח לי חמש דקות להכין והעוגה נכנסה לתנור. יש יותר טוב מזה ?
    תנו לי רק עוגות כאלה שלא עובדים קשה והתוצאה נהדרת. עוגה דבש רכה משגעת מזכירה את העוגות דבש של פעם של הסבתות. תכירו את הלהיט הלהיט החדש של ראש השנה, עוגת דבש פרווה בחמש דקות הכנה.

    אינגליש קייק

  • עוגיות רולדה פרווה הכי ממכרות שיש!

    בצק מופלא! והכי טוב בבצק הזה שהוא פרווה הוא נוח לעבודה ויוצאות עוגיות מדהימות.
    אם כבר עוגיות ליד הקפה משהו מתוק בקטנה אז רק העוגיות האלה, הן נחטפות!
    אני רוצה לומר לכם שאין בהן הרבה שמן ואפילו הורדתי בכמות הסוכר העיקר שיהיה כיף לאכול בלי ריגשי אשם.
    תמיד רציתי שתיהיה לי רולדה ללא חמאה או מרגרינה ושהבצק יהיה קל לעבודה (לא דבר פשוט לבצע) והצלחתי!
    הבצק הזה מעולה והוא נותן תוצאה נהדרת.

    2 רולדות

  • עוגיות מושלגות פרווה

    אני מכינה את העוגיות סוג האלה כבר מספר שנים וזה תמיד פרויקט להכין אותן אבל בסופו של דבר שוות ביותר.
    רציתי מתכון לעוגיות מושלגות או בשם השני שלהן עוגיות עם סדקים אבל מתכון פשוט יותר להכנה ורציתי עוגיות פרווה.
    תוך כדי הכנה עליתי על פטנט נהדר לציפוי העוגיות ופתאום גיליתי כמה פשוט להכין את העוגיות המושלגות האלה,
    איזה כיף כשדבר כזה קורה מומלץ לראות את הסרטון.
    הכנתי עוגיות שוקולדיות פאדג'יות יפהפיות ואיזה יפה השילוב של השוקולד הכהה עם הציפוי הלבן יצא משגע.
    מתקבלות עוגיות לבנות עם סדקים שחורים ואוו זה נראה נהדר ועל בסיס שמן. עכשיו אני מתלבטת מה להכין קפה או שוקו ? 🙂

    30 עוגיות

  • עוגיות עבאדי ממכרות בטירוף!

    אין אירוח שהעוגיות המופלאות האלה לא מופיעות על השולחן, עוד לא מצאתי מישהו שלא אוהב אותן, לומר ממכרות ?
    הרבה יותר מזה, מתכון שלא תפסיקו להכין.
    קבלו מתכון לעוגיות ממכרות בטירוף, רגע רגע אני יודעת שאפשר לקנות את העוגיות ובשביל מה לטרוח להכין בבית ?
    כי הן טובות יותר בהכנה ביתית ואתם יודעים בדיוק מה הכנסתם פנימה וההכנה כל כך קלה שחייבים להכין בבית.
    אתם לא תפסיקו לאכול את הכעכים האלה קבלו את הגרסה הביתית לכעכים המלוחים הכי טובים שהכנתם.
    עוגיות מלאות בשומשום פריכות ונחטפות תמלאו את צנצנת העוגיות ותראו באיזה מהירות היא מתרוקנת.
    יוצאות המון עוגיות וזה בקושי מצליח להחזיק חצי יום על השיש כל רגע ניגש מישהו לקחת. חשוב לומר העוגיות על בסיס שמן בלי חמאה או מרגרינה נסו תופתעו פיצוץ של עוגיות מלוחות.

    60 עוגיות

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2. לקלף את תפוחי העץ ולחתוך לקוביות קטנות ולהעביר לקערה.

3. להוסיף את שאר המצרכים לערבב לעיסה אחידה וקצת קשה.

*4. לשמן תבנית להעביר את העיסה לשטח באופן שווה להכניס לתנור ולאפות 45 דקות או עד שקיסם יוצא נקי.

Apple oat cake recipe

כדאי לדעת ש…
אין מיקסר כל העירבוב נעשה ידני עם כף, שיבולת שועל גסה לא מתאים כאן. אפשר להקפיא.

עוגת תפוחים ושיבולת שועלעוגת תפוחים ושיבולת שועלעוגת תפוחים ושיבולת שועל

גולשים מכינים וממליצים:

ענת : היי ניקי, חייבת לציין שאתמול הכנתי את העוגה עשיתי מעט שינויים כמו
במקום קמח תופח שמתי קמח מלא תופח
שמתי כוס שמן, החלפתי את הסוכר בכמו סוכר, והוספתי יוגורט וצימוקים וכל זה כי פחדתי שהקמח המלא ייבש את העוגה העוגה יצאה מדהימה, רטובה נימוכה פשוט מעדן

תו : היי ניקי,
אני מעדכנת… הכנתי עם חצי קמח מלא וחצי לבן. בנוסף, במקום סוכר החלפתי בשלוש כפיות של סוכרלוז (כי אני מנסה להימנע מסוכר) יצא נהדר.
תודה:-)

הדס : היי ניקי, חייבת להגיד לך שאני שונאת תפוחים מבושלים/אפויים. והעוגה הזאת- הכנתי אותה למישהו אחר, ובסתר טעמתי והתאהבתי!מה הפסדתי כל השנים האלה שלא אכלתי את זה???עוגה מעולה!!! כיפית!!! ומנחמת!!!
כבר כמה שנים שאני לא מוצאת את עצמי במטבח,לא מצליחה כלום ומאוכזבת ולא מרוצה מעצמי! אז רוצה להגיד לך שהאתר שלך עשה לי מהפיכה חיובית במטבח, אני רק מבשלת ואופה והכי חשוב- מרוצה וגאה בעצמי! תודה לך אלף פעמים ויותר

יונת סתיו : "ממליצה ממליצה!!!
הוצאתי את העוגה מהתנור עוד לפני שהוצאתי את העוגה מהתנור, השכנים נהנו מהריח…וכשהוצאתי, הלכתי לרגע …כשחזרתי, בעלי והבת החיילת שלי כבר חנכו אותה…ואחריהם אני…
מזל שיש שתיים…"

הרשם
עדכן
560 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

אפשר להחליף את הקמח תופח- בקמח רגיל עם אבקת אפיה?

יש לך אולי מתכון לעוגת תפוחים בלי סוכר? דבש במקום? או תפוחים מתוקים שמחליפים את הסוכר?
תודה מראש!

שלום ניקי. האם מתאים לשים קראמבל פרווה מעל העוגה? אם כן אשמח למתכון כי לא מצאתי בחיפוש. מצאתי רק בראוניז קראמבל..וגם באיזה שלב שמים את הקראמבל. שאלה נוספת, כדי לא להרגיש את התפוחים..בעלי לא אוהב, אפשר לבשל אותם עם קצת סוכר ואז להוסיף? תודה רבה

איזה קמח אפשר לצליאק?

אפיה בטורבו?

היי ניקי כבר הרבה זמן שלא נותן לי לראות את התגובות של המתכונים באפליקציה מה ניתן לעשות?

קודם כל יצא מושלם.. הגדלתי כמויות: 4 ביצים, 1 ורבע קמח, 1 שיבולת שועל, 5 תפוחים, 1 שמן, 2 כפיות אבקת אפיה קישטתי מעל באגוזים ובפקאן היה מושלם.. תןדה! אגב השתמשתי בחלב במקום תפוזים