עוגת תפוחים ושיבולת שועל

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגת תפוחים ושיבולת שועל

זאת העוגה הכי ביתית שיש, יש לי אורחים בדרך או שאנחנו מוזמנים אני מכינה עוגת תפוחים, כמעט בלתי אפשרי למצוא אנשים שיגידו לא לעוגת תפוחים חמה. זה אחד המתכונים הכי קלים שיש, בלי מיקסר, לערבב ידני בקערה ולתנור.
יכול להיות יותר קל מזה ? 5 דקות הכנה כל השאר התנור עושה.

2 אינגליש קייק

מרכיבים:

3 ביצים גדולות
200 ג’ סוכר (כוס)
180 מ”ל שמן (שלושת רבעי כוס)
4 תפוחים גדולים
140 ג’ קמח תופח (כוס)
כוס שיבולת שועל דקה / גרנולה  (אינסטנט)
60 מ”ל מיץ תפוזים (רבע כוס)
כפית קינמון
כפית תמצית וניל

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2. לקלף את תפוחי העץ ולחתוך לקוביות קטנות ולהעביר לקערה.

3. להוסיף את שאר המצרכים לערבב לעיסה אחידה וקצת קשה.

*4. לשמן תבנית להעביר את העיסה לשטח באופן שווה להכניס לתנור ולאפות 45 דקות או עד שקיסם יוצא נקי.

Apple oat cake recipe

כדאי לדעת ש…
אין מיקסר כל העירבוב נעשה ידני עם כף, שיבולת שועל גסה לא מתאים כאן. אפשר להקפיא.

56860 צפיות 100 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת תפוחים ושיבולת שועלעוגת תפוחים ושיבולת שועלעוגת תפוחים ושיבולת שועל

גולשים מכינים וממליצים:

ענת : היי ניקי, חייבת לציין שאתמול הכנתי את העוגה עשיתי מעט שינויים כמו
במקום קמח תופח שמתי קמח מלא תופח
שמתי כוס שמן, החלפתי את הסוכר בכמו סוכר, והוספתי יוגורט וצימוקים וכל זה כי פחדתי שהקמח המלא ייבש את העוגה העוגה יצאה מדהימה, רטובה נימוכה פשוט מעדן

תו : היי ניקי,
אני מעדכנת… הכנתי עם חצי קמח מלא וחצי לבן. בנוסף, במקום סוכר החלפתי בשלוש כפיות של סוכרלוז (כי אני מנסה להימנע מסוכר) יצא נהדר.
תודה:-)

הדס : היי ניקי, חייבת להגיד לך שאני שונאת תפוחים מבושלים/אפויים. והעוגה הזאת- הכנתי אותה למישהו אחר, ובסתר טעמתי והתאהבתי!מה הפסדתי כל השנים האלה שלא אכלתי את זה???עוגה מעולה!!! כיפית!!! ומנחמת!!!
כבר כמה שנים שאני לא מוצאת את עצמי במטבח,לא מצליחה כלום ומאוכזבת ולא מרוצה מעצמי! אז רוצה להגיד לך שהאתר שלך עשה לי מהפיכה חיובית במטבח, אני רק מבשלת ואופה והכי חשוב- מרוצה וגאה בעצמי! תודה לך אלף פעמים ויותר

יונת סתיו : “ממליצה ממליצה!!!
הוצאתי את העוגה מהתנור עוד לפני שהוצאתי את העוגה מהתנור, השכנים נהנו מהריח…וכשהוצאתי, הלכתי לרגע …כשחזרתי, בעלי והבת החיילת שלי כבר חנכו אותה…ואחריהם אני…
מזל שיש שתיים…”

433
תגובות

  הרשם  
עדכן
רותם

אין לי תנור.. בטוסטר אובן, על כמה מעלות כדאי לשים ולכמה זמן?

הילה

היי, האם אפשר להחליף את הקמח בקמח כוסמין?

פנינה

ניקי יקרה נהנת מהמתכונים שלך כל פעם מחדש. האם ניתן להחליף את התפוחים באגסים? תודה.

ליאור

היי ניקי, האם קוואקר של קווייקר (זה בקופסת מתכת בצבע בורדו) זה שיבולת שועל דקה? או עבה? כתוב על זה שיבולת שועל להכנה מהירה תודה על מתכונים קלים וכיפיים!

שרון גדסי

וואו!!!! טעים בטירוף!! קל להכנה. תודה רבה❤

אורלי

אפשר לוותר על מיץ התפוזים? או להחליף במים או חלב?

חן חן

טוב תקשיבי, יש לי אורחים בהתראה קצרה, הכנתי עוגיות טחינה כדי להשתיק את המצפון.
תוך כדי שיטוט בפייסבוק הלינק לעוגה הזאת קופץ לי, אמרתי לעצמי מה יכול להיות.. יש תפוחים, יש שיבולת שועל. אם יש תגובות טובות כנראה ייצא משהו..
אם הייתי יודעת שזה כזה מעדן הייתי מכינה מראש כפול!
את המלכה הבלתי מעורערת!