עוגת תפוחים ושיבולת שועל

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגת תפוחים ושיבולת שועל

זאת העוגה הכי ביתית שיש, יש לי אורחים בדרך או שאנחנו מוזמנים אני מכינה עוגת תפוחים, כמעט בלתי אפשרי למצוא אנשים שיגידו לא לעוגת תפוחים חמה. זה אחד המתכונים הכי קלים שיש, בלי מיקסר, לערבב ידני בקערה ולתנור.
יכול להיות יותר קל מזה ? 5 דקות הכנה כל השאר התנור עושה.

2 אינגליש קייק

מרכיבים:

3 ביצים גדולות
200 ג’ סוכר (כוס)
180 מ”ל שמן (שלושת רבעי כוס)
4 תפוחים גדולים
140 ג’ קמח תופח (כוס)
כוס שיבולת שועל דקה / גרנולה  (אינסטנט)
60 מ”ל מיץ תפוזים (רבע כוס)
כפית קינמון
כפית תמצית וניל

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2. לקלף את תפוחי העץ ולחתוך לקוביות קטנות ולהעביר לקערה.

3. להוסיף את שאר המצרכים לערבב לעיסה אחידה וקצת קשה.

*4. לשמן תבנית להעביר את העיסה לשטח באופן שווה להכניס לתנור ולאפות 45 דקות או עד שקיסם יוצא נקי.

Apple oat cake recipe

כדאי לדעת ש…
אין מיקסר כל העירבוב נעשה ידני עם כף, שיבולת שועל גסה לא מתאים כאן. אפשר להקפיא.

77831 צפיות 24 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת תפוחים ושיבולת שועלעוגת תפוחים ושיבולת שועלעוגת תפוחים ושיבולת שועל

גולשים מכינים וממליצים:

ענת : היי ניקי, חייבת לציין שאתמול הכנתי את העוגה עשיתי מעט שינויים כמו
במקום קמח תופח שמתי קמח מלא תופח
שמתי כוס שמן, החלפתי את הסוכר בכמו סוכר, והוספתי יוגורט וצימוקים וכל זה כי פחדתי שהקמח המלא ייבש את העוגה העוגה יצאה מדהימה, רטובה נימוכה פשוט מעדן

תו : היי ניקי,
אני מעדכנת… הכנתי עם חצי קמח מלא וחצי לבן. בנוסף, במקום סוכר החלפתי בשלוש כפיות של סוכרלוז (כי אני מנסה להימנע מסוכר) יצא נהדר.
תודה:-)

הדס : היי ניקי, חייבת להגיד לך שאני שונאת תפוחים מבושלים/אפויים. והעוגה הזאת- הכנתי אותה למישהו אחר, ובסתר טעמתי והתאהבתי!מה הפסדתי כל השנים האלה שלא אכלתי את זה???עוגה מעולה!!! כיפית!!! ומנחמת!!!
כבר כמה שנים שאני לא מוצאת את עצמי במטבח,לא מצליחה כלום ומאוכזבת ולא מרוצה מעצמי! אז רוצה להגיד לך שהאתר שלך עשה לי מהפיכה חיובית במטבח, אני רק מבשלת ואופה והכי חשוב- מרוצה וגאה בעצמי! תודה לך אלף פעמים ויותר

יונת סתיו : “ממליצה ממליצה!!!
הוצאתי את העוגה מהתנור עוד לפני שהוצאתי את העוגה מהתנור, השכנים נהנו מהריח…וכשהוצאתי, הלכתי לרגע …כשחזרתי, בעלי והבת החיילת שלי כבר חנכו אותה…ואחריהם אני…
מזל שיש שתיים…”

467
תגובות

  הרשם  
עדכן
דיקלה של שון ולין :-)

היי ניקי יקרה ! שנה טובה, בריאה, מאושרת, וכמובן הכיייי מתוקה

העוגה נראת מגרה מאד!!! כמובן שאכין 🙂

הבעיה שאין לי בבית שיבולת שועל ואין לי גרנולה
במה מומלץ להחליף??
תודה

שיילו

היי ניקי.
מערבבים בכף וקערה או מיקסר?מה יצא יותר טוב?
תודה.

יהודית

היי ניקי. ראשית תודה על המתכונים הנפלאים השווים לכל יד. הכנתי את העוגה בדיוק ככתוב אך היא לא ניתנת לחיתוך. זה מרגיש יותר כקרמבל…. ממש פירורים.
לא יודעת איפה טעיתי במיוחד לאור התגובות הנפלאות של כל הנסייניות פה באתר.
השתמשתי בשבולת שועל שלמה לא אינסטנט.
שנה טובה מלאה ביצירתיות ומתכונים טעימים!

adva

ניקי יקרה, הייתי בשוק כשוידאו פרסומת התחיל לצעוק לי באוזנים כשהסתקרנתי לראות את עוגת התפוחים שלך עם שיבולת השועל. את בטח מקבלת על זה כסף טוב, אבל לא על חשבוננו. מילא אין סוף פרסומות מודפסות, אבל יש עוד מספיק אתרי מתכונים בלי כל זה. נקודה למחשבה ושנה טובה ומאושרת לך ולקהל שלך.

אדוה

אליס

יצא מעולה, היום עשיתי , והיום נגמרה.

נעמה

היי,אני חדשה באתר ופעם ראשונה מכינה ממנו מתכון.העוגה יצאה נהדרת,לא היה לי מיץ תפוזים ולא קרה כלום,ומכיוון שהיו לי רק שני תפוחים הוספתי שני גרבר תפוחים..הייתי מאד גאה בעצמי על התושיה,הדבר היחיד הוא שהשיבולת שועל לא נאפה ונשאר קצת קשה,הייתי צריכה להשרות אותו קודם או משהו??בכל מקרה,אין יותר עוגה…שנה טובה!

דלית

במקום מיץ תפוזים שמתי חלב + כמה טיפות תמצית תפוזים.
בטוחה, שגם אם סתם מחליפים מיץ בחלב, יוצא מעולה.