עוגת רסק תפוחים בחושה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת רסק תפוחים בחושה

עוגת רסק תפוחים בחושה

העוגה הזאת קלה ביותר והיא יוצאת נהדר, רכה וזהובה עם ריח משגע של תפוחים. היא מתחסלת בקלות והכי כיף שלא עבדתי קשה, 5 דקות הכנה והתוצאה מושלמת עוגה נהדרת.

תבנית : אינגליש קייק

מרכיבים:

2 ביצים
2 קופסאות רסק תפוחים קטנות 260 ג’ סך הכל כל קופסא 130 ג’
200 ג’ סוכר (כוס)
120 מ”ל שמן (חצי כוס)
140 ג’ קמח תופח (כוס)
כפית קינמון

ציפוי:
2 כפות שבבי שקדים
חצי כפית קינמון
כפית סוכר חום

הכנות:

  1. 1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לטרוף ביצים וסוכר עם מזלג במשך כדקה להוסיף את שאר המצרכים ולערבב לעיסה אחידה, אין צורך במיקסר הכל ידני עם כף.

3. לשמן את התבנית ולשפוך את העיסה.

*4. בצלוחית קטנה לערבב שקדים סוכר קינמון ולפזר מעל העיסה, להכניס את התבנית לתנור לאפות כ 40 דקות או עד שהעוגה יציבה וזהובה.

80261 צפיות 11 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת רסק תפוחים בחושהעוגת רסק תפוחים בחושה

גולשים מכינים וממליצים:

מאיה : “רק רציתי להגיד לך שהכנתי את העוגה הזאת פעמיים תוך שבועיים והיא אחת העוגות הבחושות הטעימות שאכלתי! תודה על המתכון (:”

גלית:הכנתי פעם שנייה עם תחליף סוכר, ורסק לא ממותק. חצי קמח מלא וחצי רגיל. מאוד מוצלח.”

395
תגובות

  הרשם  
עדכן
סיון

השתמשתי בקמח שיבולת שועל .

שלומציון

האם יש אפשרות להחליף את הביצים במשהו אחר?

מילנה לוי

היי ניקי האלופה!
החלפתי את השמן בשמן קוקוס ושמתי רק חצי כוס סוכר ויצא פצצה! ואני עוד לא אוהבת עוגת תפוחים.

תמי

תודה על התגובה המהירה.
לגבי המתכון הזה.. במקום הרסק תפוחים אפשר לטחון את כל כמות הפרות שיש לי(5 נקטרינות בינוניות 5 שזיפים 2 אגסים)? להוריד חלק? או למדוד לפי כוסות מהרסק שיצא?

ליאני

היי ניקי, אין לי שקדים יש לי קוקוס טחון, אפשר להשתמש במקום? ואם תוכלי להגיד לי איך תודה רבה

דניאל

האם ניתן לשים קמח רגיל ושמרים במקום קמח תופח? או אם כן כמה לשים?

אפרת

הי ניקי
מקווה שאת בטוב.
שאלונת… הכנתי את העוגה עכשיו אני צריכה אותה לשישי בבוקר, איך עדיף לשמור אותה? להקפיא? אם כן, כמה זמן מראש להוציא מהמקפיא?
תודה רבה וחג שמח

1 22 23 24