עוגת רסק תפוחים בחושה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת רסק תפוחים בחושה

עוגת רסק תפוחים בחושה

העוגה הזאת קלה ביותר והיא יוצאת נהדר, רכה וזהובה עם ריח משגע של תפוחים. היא מתחסלת בקלות והכי כיף שלא עבדתי קשה, 5 דקות הכנה והתוצאה מושלמת עוגה נהדרת.

תבנית : אינגליש קייק

מרכיבים:

2 ביצים
2 קופסאות רסק תפוחים קטנות 260 ג’ סך הכל כל קופסא 130 ג’
200 ג’ סוכר (כוס)
120 מ”ל שמן (חצי כוס)
140 ג’ קמח תופח (כוס)
כפית קינמון

ציפוי:
2 כפות שבבי שקדים
חצי כפית קינמון
כפית סוכר חום

הכנות:

  1. 1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לטרוף ביצים וסוכר עם מזלג במשך כדקה להוסיף את שאר המצרכים ולערבב לעיסה אחידה, אין צורך במיקסר הכל ידני עם כף.

3. לשמן את התבנית ולשפוך את העיסה.

*4. בצלוחית קטנה לערבב שקדים סוכר קינמון ולפזר מעל העיסה, להכניס את התבנית לתנור לאפות כ 40 דקות או עד שהעוגה יציבה וזהובה.

54057 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת רסק תפוחים בחושהעוגת רסק תפוחים בחושה

גולשים מכינים וממליצים:

מאיה : “רק רציתי להגיד לך שהכנתי את העוגה הזאת פעמיים תוך שבועיים והיא אחת העוגות הבחושות הטעימות שאכלתי! תודה על המתכון (:”

גלית:הכנתי פעם שנייה עם תחליף סוכר, ורסק לא ממותק. חצי קמח מלא וחצי רגיל. מאוד מוצלח.”

376
תגובות

  הרשם  
עדכן
תמרוש

הי ניקי
העיסה מילאה לי את כל התבנית. איך אני יכולה להוסיף כמויות כדי שיצא 2 תבניות אינגליש. תודה

חן שחר

היי ניקי יש לך רעיון איך להפוך את העוגה ליותר בריאה?

אילנית

עוגה מצויינת וקלה. החלפתי את רסק התפוחים בגרבר בננה תפוח ויצא מושלם.

אוהבת לאפות בזכות ניקי

עוגה עסיסית וטעימה.
פעם בטעות שמתי קופסא של רסק תפוחים והעוגה הלכה לפח. מאז, למדתי להכפיל את הכמויות. חבל לעבוד בשביל חצי עוגה- כמות באינגליש קייק נגמרת עוד לפני שבת, כשהיא חמה!

1 21 22 23