עוגת רסק תפוחים בחושה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת רסק תפוחים בחושה

עוגת רסק תפוחים בחושה

העוגה הזאת קלה ביותר והיא יוצאת נהדר, רכה וזהובה עם ריח משגע של תפוחים. היא מתחסלת בקלות והכי כיף שלא עבדתי קשה, 5 דקות הכנה והתוצאה מושלמת עוגה נהדרת.

תבנית : אינגליש קייק

מרכיבים:

2 ביצים
2 קופסאות רסק תפוחים קטנות 260 ג’ סך הכל כל קופסא 130 ג’
200 ג’ סוכר (כוס)
120 מ”ל שמן (חצי כוס)
140 ג’ קמח תופח (כוס)
כפית קינמון

ציפוי:
2 כפות שבבי שקדים
חצי כפית קינמון
כפית סוכר חום


הכנות:

  1. 1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לטרוף ביצים וסוכר עם מזלג במשך כדקה להוסיף את שאר המצרכים ולערבב לעיסה אחידה, אין צורך במיקסר הכל ידני עם כף.

3. לשמן את התבנית ולשפוך את העיסה.

*4. בצלוחית קטנה לערבב שקדים סוכר קינמון ולפזר מעל העיסה, להכניס את התבנית לתנור לאפות כ 40 דקות או עד שהעוגה יציבה וזהובה.

26747 צפיות 48 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת רסק תפוחים בחושהעוגת רסק תפוחים בחושה

גולשים מכינים וממליצים:

מאיה : “רק רציתי להגיד לך שהכנתי את העוגה הזאת פעמיים תוך שבועיים והיא אחת העוגות הבחושות הטעימות שאכלתי! תודה על המתכון (:”

גלית:הכנתי פעם שנייה עם תחליף סוכר, ורסק לא ממותק. חצי קמח מלא וחצי רגיל. מאוד מוצלח.”


347
תגובות

  הרשם  
עדכן
ויקטוריה

שלום ניקי, תודה על כל המתכונים המדהימים שלך, אני לא נכנסת למטבח בלי האפליקציה שלך!
אם אני רוצה להכין את העוגה הזו בתבנית עגולה 24 ס”מ, בכמה צריך להכפיל את המצרכים?
והאם זה משנה את זמן האפיה?
תודה על הכל!
ויקטוריה

זמירה

הכנתי את העוגה הזאת כ”כ הרבה פעמים והיא ממש מוצלחת. אני מכינה את זה בעיקר כמאפינס ובכמות כפולה. עכשיו יש לי רק מיכל רסק תפוחים של 670 ג’. אני רגילה להכין עם 520 ג’. איך אפשר למדוד? כמה זה בכוסות? תודה רבה!!

מאיה

ניקי יקרה, העוגה יצאה טעימה כל כך. יש לי רק שאלה לגבי המרקם שלה…העוגה יוצאת קצת דחוסה, לא אוורירית (לדעתי זה בגלל הרסק וזה בסדר ולא גורע, להיפך) לכל אורכה, במרכזה, נוצרה ליבה שהיא יותר רטובה, האם זה כך אמור להיות או שצריך לייבש אותה יותר? החלק הרטוב טעים מאוד, לא טעם של בצק לא עשוי.

טליה

היי ניקי, יש לי רק ביצים מדיום.. לשים 3? תודה 🙂

מוריה

הי ניקי,
יש לי צנצנת גדולה של רסק תפוחים. איך אוכל למדוד 260 גרם?
תודה!

אמונה

הכנתי את העוגה בצורת קאפקייקס, יצא נפלא. לטעמי צריך פחות סוכר אבל זה עניין אישי. תודה רבה על המתכון!

1 19 20 21