עוגת תפוחים בחושה מעולה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגת תפוחים בחושה מעולה

זה המתכון הכי מבוקש באתר לעוגת תפוחים ואני אומרת שזאת העוגה הכי טובה באתר. 5 דקות הכנה והיא נכנסת לתנור בלי הקצפות פשוטה ביותר.
ברגע שמתחילים להכין מכינים אותה שוב ושוב.
עוגה ממכרת קלה ביותר והכי טעימה שיש תתכוננו להנות מעוגה נהדרת.

גודל תבנית: 24

מרכיבים:

4 תפוחים גדולים
4 ביצים
200 ג’ סוכר (כוס)
2 כפות גדושות סוכר חום בהיר
(דמררה)
280 ג’ קמח תופח (2 כוסות)
כוס שמן
כפית אבקת קינמון גדושה
קורט מלח

הכנות:

1. לחמם תנור ל180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לקלף את התפוחים לחתוך אותם לקוביות קטנות ולשים בקערה, להוסיף את הסוכר חום ולערבב.

3. בקערה נפרדת לטרוף את הביצים והסוכר בעזרת מזלג במשך כמה שניות, להוסיף את התפוחים, שמן, קמח, קינמון  לערבב לעיסה אחידה בעזרת כף.

4. קצת קשה לערבב לא נורא, מי שממש קשה לו יכול להעביר את כל העיסה למיקסר ולערבב הכל במהירות נמוכה.

5. להעביר את העיסה לתבנית משומנת ולשטח באופן שווה.

*6. להכניס את התבנית לתנור ולאפות כ 45 דקות או עד שהעוגה יציבה זהובה וקיסם יוצא נקי.

1182934 צפיות 85 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת תפוחים בחושה מעולהעוגת תפוחים בחושה מעולהעוגת תפוחים בחושה מעולה

עוגת תפוחים בחושה מעולהריבועי גבינה ושוקולד ממכרים
עוגת תפוחים בחושה מעולה

גולשים מכינים וממליצים:

מכילי : “תקשיבי ניקי- מה זה מוצלח, זה אפילו לא יהיה תיאור מספק!!! ה-עוגה ה-הכי שווה שיש!!! התבנית התחסלה בתוך פחות מיום!!”

שירה : תודה רבה! הרבה פעמים ניסיתי להכין עוגת תפוחים טעימה אך ללא הצלחה, ופה, כמה פשוט וכמה טעים!!
תודה על כל המתכונים, זה המקום היחיד ממנו אני לוקחת מתכונים ואף פעם לא מתאכזבת!

תודה רבה! : תודה רבה על עוגה נפלאה!! לא האמנתי שהיא תצא כל כך טוב. היא יצאה רכה, עסיסית וטעימה. תודה!

אוסנת :  אף פעם לא היתה עוגת תפוחים מדהימה כמו זו. הן מבחינת המרקם, והן מבחינת הטעם. כשאומרים אצלנו עוגת תפוחים, זה סוג של עוגה סתמית, אבל את זו הכנתי ביום שישי בבוקר ונאלצתי להכין אחת נוספת במוצאי שבת…. למה בכלל הכנתי אותה? כי קראתי את התגובות, וחבל לי שלא הצלחתי להגיב באתר, שכן זה ממש משפיע על החלטת הביצוע.תודה, ממש, את נהדרת.

מנוחה : “זהו… הכל מוכן לשבת והעוגה הזו בראש.
אני מדפדפת פה וקולטת כמה למדתי והתקדמתי במטבח, בזכותך!
מכל תגובה שענית בנועם ובסבלנות לגולשים ולי(;
תודה שוב ניקי”

1824
תגובות

  הרשם  
עדכן
דורית

מעולהה,
נהנית מאוד מהאתר, הכנתי אתמול בפעם השניה, לא גיליתי לילדים
מה יש בפנים( תפוחים), ונטרפה…
אהבנו מאוד גם את השניצלים האפויים ומטבל השמנת עם השום והעירית.
תודה רבה.

טל

איך אפשר להמיר את הקמח התופח לקמח רגיל ואבקת אפיה?

ריבי אייל

שלום ניקי אני מאוד אוהבת את העוגות שלך, עוגת בגזר היא כוכב אצלנו
באיזה תפוחים השתמשת? הכוונה שלך זה הירוקים מזן סמית?

שם

בכל פעם שאני אופה את העוגה הזו – היא פשוט הצלחה!
תודה על המתכון ושבת שלום

מעריצה :))

הי ניקי! כרגיל חזרתי לאתר המדהים שלך לחפש עוד מתכון טעים ומוצלח לקראת שבת (:
שאלה: אין לי סוכר חום דמררה רק קלאסי, להשתמש בו/ בסוכר לבן?
תודה רבה!!

רוית2

ניקי ערב טוב. חייבת לדעת לא ברור לי: בלי קשר לסוכר הלבן, היה כיון שאין לי סוכר חום, האם אני צריכה להוסיף עוד מהסוכר הלבן? או לא? ולגבי הקוביות עם הסוכר:האם הם שכבה נפרדת , או לערבב אותם עם כל הבלילה? אשמח מאוד לתשובה הייתי רוצה לאפות עוד הערב.תודה

דובשנית

בוקר טוב ניקי
לגבי הביצים- מה זה גודל 1? על הביצה עצמה כתוב באותיות אנגלית..מה שיש לי זה LARG זה בסדר? הן גדולות אבל לא ענקיות כמוXL. באמת שאני לא מבינה בזה.. אם תוכלי לחזור אליי מהר אני אשמח אני רוצה להכין אותה
תודה:)

1 2 3 119