עוגת תפוחים בחושה מעולה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגת תפוחים בחושה מעולה

זה המתכון הכי מבוקש באתר לעוגת תפוחים ואני אומרת שזאת העוגה הכי טובה באתר. 5 דקות הכנה והיא נכנסת לתנור בלי הקצפות פשוטה ביותר.
ברגע שמתחילים להכין מכינים אותה שוב ושוב.
עוגה ממכרת קלה ביותר והכי טעימה שיש תתכוננו להנות מעוגה נהדרת.

גודל תבנית: 24

מרכיבים:

4 תפוחים גדולים
4 ביצים
200 ג’ סוכר (כוס)
2 כפות גדושות סוכר חום בהיר
(דמררה)
280 ג’ קמח תופח (2 כוסות)
כוס שמן
כפית אבקת קינמון גדושה
קורט מלח

הכנות:

1. לחמם תנור ל180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לקלף את התפוחים לחתוך אותם לקוביות קטנות ולשים בקערה, להוסיף את הסוכר חום ולערבב.

3. בקערה נפרדת לטרוף את הביצים והסוכר בעזרת מזלג במשך כמה שניות, להוסיף את התפוחים, שמן, קמח, קינמון  לערבב לעיסה אחידה בעזרת כף.

4. קצת קשה לערבב לא נורא, מי שממש קשה לו יכול להעביר את כל העיסה למיקסר ולערבב הכל במהירות נמוכה.

5. להעביר את העיסה לתבנית משומנת ולשטח באופן שווה.

*6. להכניס את התבנית לתנור ולאפות כ 45 דקות או עד שהעוגה יציבה זהובה וקיסם יוצא נקי.

1157766 צפיות 16 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת תפוחים בחושה מעולהעוגת תפוחים בחושה מעולהעוגת תפוחים בחושה מעולה

עוגת תפוחים בחושה מעולהריבועי גבינה ושוקולד ממכריםעוגת תפוחים בחושה מעולה

גולשים מכינים וממליצים:

מכילי : “תקשיבי ניקי- מה זה מוצלח, זה אפילו לא יהיה תיאור מספק!!! ה-עוגה ה-הכי שווה שיש!!! התבנית התחסלה בתוך פחות מיום!!”

שירה : תודה רבה! הרבה פעמים ניסיתי להכין עוגת תפוחים טעימה אך ללא הצלחה, ופה, כמה פשוט וכמה טעים!!
תודה על כל המתכונים, זה המקום היחיד ממנו אני לוקחת מתכונים ואף פעם לא מתאכזבת!

תודה רבה! : תודה רבה על עוגה נפלאה!! לא האמנתי שהיא תצא כל כך טוב. היא יצאה רכה, עסיסית וטעימה. תודה!

אוסנת :  אף פעם לא היתה עוגת תפוחים מדהימה כמו זו. הן מבחינת המרקם, והן מבחינת הטעם. כשאומרים אצלנו עוגת תפוחים, זה סוג של עוגה סתמית, אבל את זו הכנתי ביום שישי בבוקר ונאלצתי להכין אחת נוספת במוצאי שבת…. למה בכלל הכנתי אותה? כי קראתי את התגובות, וחבל לי שלא הצלחתי להגיב באתר, שכן זה ממש משפיע על החלטת הביצוע.תודה, ממש, את נהדרת.

מנוחה : “זהו… הכל מוכן לשבת והעוגה הזו בראש.
אני מדפדפת פה וקולטת כמה למדתי והתקדמתי במטבח, בזכותך!
מכל תגובה שענית בנועם ובסבלנות לגולשים ולי(;
תודה שוב ניקי”

1753
תגובות

  הרשם  
עדכן
נינה

היי ניקי,

אין לי סוכר חום..יש תחליף?

lil

יקי שלום ותודה לך
איך אפשר להוציא את העוגה מהתבנית המיוחדת הזו. תמיד נותרות לי שאריות והעוגה לא יוצאת יפה ויצוגית. לפני הכנסת הבלילה אני משמנת בנדיבות.

פנינה

הי ניקי המהממת!
אני מתרגשת להכין את העוגה…. גם עוגה מהאתר שלך, ועוד עוגה שאת אומרת הכי טעים?!..מעולה!
2 שאלות: 1) אילו תפוחים את ממליצה- ירוק או אדום?
2)יש לי רק תבנית מלבנית. אפשר? איזה גודל?
תודה!!

זיו

איך יכול להיות ש200 ג’ סוכר זה כוס ו280 ג’ קמח זה 2 כוסות…??

ספיר

היי ניקי, איפה לשמור את העוגה לאחר אפיה? הכנתי אותה היום ורוצה לאכול ממנה רק מחר בערב..

רחלי

הי ניקי
העוגה הזו היתה המתכון הראשון שעשיתי מהאתר שלך. עוד מימי תפוז לדעתי:) אז היא נתנה לי את האומץ להמשיך הלאה ולנסות עוד ועוד דברים מהאתר, כי היתה ככ קלה וככ טעימה. היום חזרתי אליה. 4 דק הכנה והיא היתה בתנור. ריחנית, רכה, מתוקה במידה הנכונה. עוגה מושלמת שקצרה שוב מלא מחמאות. תודה רבה יקרה!

יפית

הי,
1) יש לי תפוחים גרנד סמיט ירוקים. האם מתאים? או עדיף לשלב עם תפוחים אדומים?
2) בדרך כלל אני מפחיתה כמויות סוכר בעוגות. האם ייצא טעים גם עם 3/4 כוס סוכר או שלא כדאי להפחית בגלל שהתפוחים חמוצים
תודה