עוגת תפוחים בחושה מעולה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגת תפוחים בחושה מעולה

זה המתכון הכי מבוקש באתר לעוגת תפוחים ואני אומרת שזאת העוגה הכי טובה באתר. 5 דקות הכנה והיא נכנסת לתנור בלי הקצפות פשוטה ביותר.
ברגע שמתחילים להכין מכינים אותה שוב ושוב.
עוגה ממכרת קלה ביותר והכי טעימה שיש תתכוננו להנות מעוגה נהדרת.

גודל תבנית: 24

מרכיבים:

4 תפוחים גדולים
4 ביצים
200 ג’ סוכר (כוס)
2 כפות גדושות סוכר חום בהיר
(דמררה)
280 ג’ קמח תופח (2 כוסות)
כוס שמן
כפית אבקת קינמון גדושה
קורט מלח

הכנות:

1. לחמם תנור ל180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לקלף את התפוחים לחתוך אותם לקוביות קטנות ולשים בקערה, להוסיף את הסוכר חום ולערבב.

3. בקערה נפרדת לטרוף את הביצים והסוכר בעזרת מזלג במשך כמה שניות, להוסיף את התפוחים, שמן, קמח, קינמון  לערבב לעיסה אחידה בעזרת כף.

4. קצת קשה לערבב לא נורא, מי שממש קשה לו יכול להעביר את כל העיסה למיקסר ולערבב הכל במהירות נמוכה.

5. להעביר את העיסה לתבנית משומנת ולשטח באופן שווה.

*6. להכניס את התבנית לתנור ולאפות כ 45 דקות או עד שהעוגה יציבה זהובה וקיסם יוצא נקי.

Apple cake recipe

1198916 צפיות 225 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת תפוחים בחושה מעולהעוגת תפוחים בחושה מעולהעוגת תפוחים בחושה מעולה

עוגת תפוחים בחושה מעולהריבועי גבינה ושוקולד ממכרים
עוגת תפוחים בחושה מעולה

גולשים מכינים וממליצים:

מכילי : “תקשיבי ניקי- מה זה מוצלח, זה אפילו לא יהיה תיאור מספק!!! ה-עוגה ה-הכי שווה שיש!!! התבנית התחסלה בתוך פחות מיום!!”

שירה : תודה רבה! הרבה פעמים ניסיתי להכין עוגת תפוחים טעימה אך ללא הצלחה, ופה, כמה פשוט וכמה טעים!!
תודה על כל המתכונים, זה המקום היחיד ממנו אני לוקחת מתכונים ואף פעם לא מתאכזבת!

תודה רבה! : תודה רבה על עוגה נפלאה!! לא האמנתי שהיא תצא כל כך טוב. היא יצאה רכה, עסיסית וטעימה. תודה!

אוסנת :  אף פעם לא היתה עוגת תפוחים מדהימה כמו זו. הן מבחינת המרקם, והן מבחינת הטעם. כשאומרים אצלנו עוגת תפוחים, זה סוג של עוגה סתמית, אבל את זו הכנתי ביום שישי בבוקר ונאלצתי להכין אחת נוספת במוצאי שבת…. למה בכלל הכנתי אותה? כי קראתי את התגובות, וחבל לי שלא הצלחתי להגיב באתר, שכן זה ממש משפיע על החלטת הביצוע.תודה, ממש, את נהדרת.

מנוחה : “זהו… הכל מוכן לשבת והעוגה הזו בראש.
אני מדפדפת פה וקולטת כמה למדתי והתקדמתי במטבח, בזכותך!
מכל תגובה שענית בנועם ובסבלנות לגולשים ולי(;
תודה שוב ניקי”

1856
תגובות

  הרשם  
עדכן
אילנה

האם אפשר לאפות בתבנית אלומיניום חד פעמית, ומה הכמויות לתבנית 24*30? תודה

עינת

באים אפשר להפוך לקאפ קייקס?

ציפי

הי ניקי זה העוגת תפוחים האהובה עלי
האם אפשר להקפיא?

בתיה

שלום ניקי.
תודה על המתכונים הטובים והמעשירים.
האם בעוגה ניתן להשתמש בתפוחי עץ מזן סמית?
במתכון המצולם את משתמשת בתפו”ע מתוקים…
תודה מראש ושנה טובה.

שירה

זה לא 2 כוסות קמח זה אחת או קצת יותר. יצא מאד יבש עם 2

שני

בוקר טוב ניקי,
אפשר להוסיף אגוזים וכמה?
ואם הם לא קלויים זה בסדר?
תודה על הכל ושבת שלום

אפרת מושל

היי ניקי
האם זמן האפייה בתבנית סיליקון כמו בתמונה ארוך יותר מ 45 דקות?
תודה