עוגת תפוחים בחושה מעולה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגת תפוחים בחושה מעולה

זה המתכון הכי מבוקש באתר לעוגת תפוחים ואני אומרת שזאת העוגה הכי טובה באתר. 5 דקות הכנה והיא נכנסת לתנור בלי הקצפות פשוטה ביותר.
ברגע שמתחילים להכין מכינים אותה שוב ושוב.
עוגה ממכרת קלה ביותר והכי טעימה שיש תתכוננו להנות מעוגה נהדרת.

גודל תבנית: 24

מרכיבים:

4 תפוחים גדולים
4 ביצים
200 ג’ סוכר (כוס)
2 כפות גדושות סוכר חום בהיר
(דמררה)
280 ג’ קמח תופח (2 כוסות)
כוס שמן
כפית אבקת קינמון גדושה
קורט מלח

הכנות:

1. לחמם תנור ל180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לקלף את התפוחים לחתוך אותם לקוביות קטנות ולשים בקערה, להוסיף את הסוכר חום ולערבב.

3. בקערה נפרדת לטרוף את הביצים והסוכר בעזרת מזלג במשך כמה שניות, להוסיף את התפוחים, שמן, קמח, קינמון  לערבב לעיסה אחידה בעזרת כף.

4. קצת קשה לערבב לא נורא, מי שממש קשה לו יכול להעביר את כל העיסה למיקסר ולערבב הכל במהירות נמוכה.

5. להעביר את העיסה לתבנית משומנת ולשטח באופן שווה.

*6. להכניס את התבנית לתנור ולאפות כ 45 דקות או עד שהעוגה יציבה זהובה וקיסם יוצא נקי.

Apple cake recipe

1198753 צפיות 62 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת תפוחים בחושה מעולהעוגת תפוחים בחושה מעולהעוגת תפוחים בחושה מעולה

עוגת תפוחים בחושה מעולהריבועי גבינה ושוקולד ממכרים
עוגת תפוחים בחושה מעולה

גולשים מכינים וממליצים:

מכילי : “תקשיבי ניקי- מה זה מוצלח, זה אפילו לא יהיה תיאור מספק!!! ה-עוגה ה-הכי שווה שיש!!! התבנית התחסלה בתוך פחות מיום!!”

שירה : תודה רבה! הרבה פעמים ניסיתי להכין עוגת תפוחים טעימה אך ללא הצלחה, ופה, כמה פשוט וכמה טעים!!
תודה על כל המתכונים, זה המקום היחיד ממנו אני לוקחת מתכונים ואף פעם לא מתאכזבת!

תודה רבה! : תודה רבה על עוגה נפלאה!! לא האמנתי שהיא תצא כל כך טוב. היא יצאה רכה, עסיסית וטעימה. תודה!

אוסנת :  אף פעם לא היתה עוגת תפוחים מדהימה כמו זו. הן מבחינת המרקם, והן מבחינת הטעם. כשאומרים אצלנו עוגת תפוחים, זה סוג של עוגה סתמית, אבל את זו הכנתי ביום שישי בבוקר ונאלצתי להכין אחת נוספת במוצאי שבת…. למה בכלל הכנתי אותה? כי קראתי את התגובות, וחבל לי שלא הצלחתי להגיב באתר, שכן זה ממש משפיע על החלטת הביצוע.תודה, ממש, את נהדרת.

מנוחה : “זהו… הכל מוכן לשבת והעוגה הזו בראש.
אני מדפדפת פה וקולטת כמה למדתי והתקדמתי במטבח, בזכותך!
מכל תגובה שענית בנועם ובסבלנות לגולשים ולי(;
תודה שוב ניקי”

1856
תגובות

  הרשם  
עדכן
ענבל

עוגה נהדרת!!! אין על המתכונים שלך! פעם חשבתי שאני שונאת לאפות ולבשל משום שאמי בשלנית בחסד וודאי אהיה צל חיוור לעומתה, אך מאז שנתקלתי במתכונים שלך הכל פשוט ונעים וטעים ואפילו מהנה! ה”מבחן” היה כשאמי ביקשה ממני מתכונים! אלופה שאת!

קפוצ'ינו

הי ניקי,
מועדים לשמחה.
אני רוצה להכין תבנית א. קייק אחת, האם פשוט לקחת חצי כמות מכל דבר?
תודה.

טליה

היי צהריים טובים
במה אני יכולה להחליף את הקינמון? או שאני פשוט יכולה להוריד אותו מהעוגה?

שירה

היי ניקי, אם העוגה למחר, לשמור במקרר?

איריס

היי ניקי, בכמות של 2 האינגליש קייק של עוגת התפוחים הבחושה, האם יש אפשרות להמיר את כוס הסוכר הלבן בסילן? ואם כן מה הכמות של הסילן במקום כוס סוכר? לא הצלחתי למצוא בתגובות תשובה. תודה 🙂 איריס

גלי

הי ניקי, אחרי העוגת שמרים המוצלחת , אני רוצה לנסות להכין את העוגת תפוחים. אם מכינים מראש ושומרים במקרר, להגשה: מומלץ לחמם ? או להגיש קר?

מירי

כל שבת אני מכינה מתכונים מהאתר שלך.
עוגה מעולה!!!!
מה העוגה שמצולמת בתמונה ליד עוגת התפוחים?