עוגת תפוחים בחושה מעולה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגת תפוחים בחושה מעולה

זה המתכון הכי מבוקש באתר לעוגת תפוחים ואני אומרת שזאת העוגה הכי טובה באתר. 5 דקות הכנה והיא נכנסת לתנור בלי הקצפות פשוטה ביותר.
ברגע שמתחילים להכין מכינים אותה שוב ושוב.
עוגה ממכרת קלה ביותר והכי טעימה שיש תתכוננו להנות מעוגה נהדרת.

גודל תבנית: 24

מרכיבים:

4 תפוחים גדולים
4 ביצים
200 ג’ סוכר (כוס)
2 כפות גדושות סוכר חום בהיר
(דמררה)
280 ג’ קמח תופח (2 כוסות)
כוס שמן
כפית אבקת קינמון גדושה
קורט מלח

הכנות:

1. לחמם תנור ל180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לקלף את התפוחים לחתוך אותם לקוביות קטנות ולשים בקערה, להוסיף את הסוכר חום ולערבב.

3. בקערה נפרדת לטרוף את הביצים והסוכר בעזרת מזלג במשך כמה שניות, להוסיף את התפוחים, שמן, קמח, קינמון  לערבב לעיסה אחידה בעזרת כף.

4. קצת קשה לערבב לא נורא, מי שממש קשה לו יכול להעביר את כל העיסה למיקסר ולערבב הכל במהירות נמוכה.

5. להעביר את העיסה לתבנית משומנת ולשטח באופן שווה.

*6. להכניס את התבנית לתנור ולאפות כ 45 דקות או עד שהעוגה יציבה זהובה וקיסם יוצא נקי.

1157752 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת תפוחים בחושה מעולהעוגת תפוחים בחושה מעולהעוגת תפוחים בחושה מעולה

עוגת תפוחים בחושה מעולהריבועי גבינה ושוקולד ממכריםעוגת תפוחים בחושה מעולה

גולשים מכינים וממליצים:

מכילי : “תקשיבי ניקי- מה זה מוצלח, זה אפילו לא יהיה תיאור מספק!!! ה-עוגה ה-הכי שווה שיש!!! התבנית התחסלה בתוך פחות מיום!!”

שירה : תודה רבה! הרבה פעמים ניסיתי להכין עוגת תפוחים טעימה אך ללא הצלחה, ופה, כמה פשוט וכמה טעים!!
תודה על כל המתכונים, זה המקום היחיד ממנו אני לוקחת מתכונים ואף פעם לא מתאכזבת!

תודה רבה! : תודה רבה על עוגה נפלאה!! לא האמנתי שהיא תצא כל כך טוב. היא יצאה רכה, עסיסית וטעימה. תודה!

אוסנת :  אף פעם לא היתה עוגת תפוחים מדהימה כמו זו. הן מבחינת המרקם, והן מבחינת הטעם. כשאומרים אצלנו עוגת תפוחים, זה סוג של עוגה סתמית, אבל את זו הכנתי ביום שישי בבוקר ונאלצתי להכין אחת נוספת במוצאי שבת…. למה בכלל הכנתי אותה? כי קראתי את התגובות, וחבל לי שלא הצלחתי להגיב באתר, שכן זה ממש משפיע על החלטת הביצוע.תודה, ממש, את נהדרת.

מנוחה : “זהו… הכל מוכן לשבת והעוגה הזו בראש.
אני מדפדפת פה וקולטת כמה למדתי והתקדמתי במטבח, בזכותך!
מכל תגובה שענית בנועם ובסבלנות לגולשים ולי(;
תודה שוב ניקי”

1753
תגובות

  הרשם  
עדכן
מאיה 29

ניקי היקרה,
חיפשתי מתכון פשוט לעוגת תפוחים וכמובן שמיד נכנסתי לאתר שלך.
הכנתי את העוגה לערב העצמאות והיא פשוט התחסלה תוך רגע.. ליום העצמאות עצמו הכנתי שוב לפי ביקוש הרוב ושוב לא נשאר ממנה כלום..
ביום שישי אמא שלי המרוקאית התקשרה לבקש את המתכון- זה אומר הכל…
ממש ממש תודה ותמשיכי בעשייה המבורכת שלך.

רעותי

טעים טעים טעים!! תודה! איזה כיף שמצליח:)

שם

ניקי, אני מכינה את העוגה הזו המון וכולם מתים עליה, חשבתי הפעם להכין אותה בתבנית של מאפינס. כמה זמן נראה לך שכדאי לאפות?

קרן מזרחי

הי ניקי,
העוגה הזו מדהימה!! (כמו יתר המתכונים שלך… כמובן!!)
סופ”ש מדהים :))

אני אני אני

היי ניקי אפשר שני אינגליש חד”פ

שם

שלום ניקי,
עשיתי את העוגה הזו כמה פעמים, היא מעולה!
תודה

sms

קודם כל אקדים ואומר, מאז שאחותי המליצה לי על האתר שלך אני לא מפסיקה לבקר בו ולבשל ולאפות כל כך טוב.. אפילו בעלי נהנה והוא מאוד בררן באוכל.
דבר שני, (מתנצלת מראש על הבורות) כשאני אופה עוגה, למשל זאת, לאפות בטורבו ב180 מעלות אם לא, אז במה כן?? אני לא כל כך מכירה תנורים ישראלים רק אמריקאים ושם אין טורבו או משהו.. יש רק חימום רגיל.

תודה מראש על כל המתכונים והטיפים הנהדרים!!