עוגת תפוחים בחושה מעולה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגת תפוחים בחושה מעולה

זה המתכון הכי מבוקש באתר לעוגת תפוחים ואני אומרת שזאת העוגה הכי טובה באתר. 5 דקות הכנה והיא נכנסת לתנור בלי הקצפות פשוטה ביותר.
ברגע שמתחילים להכין מכינים אותה שוב ושוב.
עוגה ממכרת קלה ביותר והכי טעימה שיש תתכוננו להנות מעוגה נהדרת.

גודל תבנית: 24

מרכיבים:

4 תפוחים גדולים
4 ביצים
200 ג’ סוכר (כוס)
2 כפות גדושות סוכר חום בהיר
(דמררה)
280 ג’ קמח תופח (2 כוסות)
כוס שמן
כפית אבקת קינמון גדושה
קורט מלח

הכנות:

1. לחמם תנור ל180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לקלף את התפוחים לחתוך אותם לקוביות קטנות ולשים בקערה, להוסיף את הסוכר חום ולערבב.

3. בקערה נפרדת לטרוף את הביצים והסוכר בעזרת מזלג במשך כמה שניות, להוסיף את התפוחים, שמן, קמח, קינמון  לערבב לעיסה אחידה בעזרת כף.

4. קצת קשה לערבב לא נורא, מי שממש קשה לו יכול להעביר את כל העיסה למיקסר ולערבב הכל במהירות נמוכה.

5. להעביר את העיסה לתבנית משומנת ולשטח באופן שווה.

*6. להכניס את התבנית לתנור ולאפות כ 45 דקות או עד שהעוגה יציבה זהובה וקיסם יוצא נקי.

Apple cake recipe

1198751 צפיות 60 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת תפוחים בחושה מעולהעוגת תפוחים בחושה מעולהעוגת תפוחים בחושה מעולה

עוגת תפוחים בחושה מעולהריבועי גבינה ושוקולד ממכרים
עוגת תפוחים בחושה מעולה

גולשים מכינים וממליצים:

מכילי : “תקשיבי ניקי- מה זה מוצלח, זה אפילו לא יהיה תיאור מספק!!! ה-עוגה ה-הכי שווה שיש!!! התבנית התחסלה בתוך פחות מיום!!”

שירה : תודה רבה! הרבה פעמים ניסיתי להכין עוגת תפוחים טעימה אך ללא הצלחה, ופה, כמה פשוט וכמה טעים!!
תודה על כל המתכונים, זה המקום היחיד ממנו אני לוקחת מתכונים ואף פעם לא מתאכזבת!

תודה רבה! : תודה רבה על עוגה נפלאה!! לא האמנתי שהיא תצא כל כך טוב. היא יצאה רכה, עסיסית וטעימה. תודה!

אוסנת :  אף פעם לא היתה עוגת תפוחים מדהימה כמו זו. הן מבחינת המרקם, והן מבחינת הטעם. כשאומרים אצלנו עוגת תפוחים, זה סוג של עוגה סתמית, אבל את זו הכנתי ביום שישי בבוקר ונאלצתי להכין אחת נוספת במוצאי שבת…. למה בכלל הכנתי אותה? כי קראתי את התגובות, וחבל לי שלא הצלחתי להגיב באתר, שכן זה ממש משפיע על החלטת הביצוע.תודה, ממש, את נהדרת.

מנוחה : “זהו… הכל מוכן לשבת והעוגה הזו בראש.
אני מדפדפת פה וקולטת כמה למדתי והתקדמתי במטבח, בזכותך!
מכל תגובה שענית בנועם ובסבלנות לגולשים ולי(;
תודה שוב ניקי”

1856
תגובות

  הרשם  
עדכן
שם

אפיתי את העוגה עם תפוחי עץ הוספתי אגוזים ויצא נהדר.

יהלי

מעז יצא מתוק-
לא היו מספיק תפוחים, השתמשתי גם באגסים.
היה לי רק רבע כוס קמח- הוספתי שתי כוסות סולת, אבקת אפיה , גרידת תפוז ומעט צימוקים ושני פקאנים קצוצים. לסיום הכנתי סירופ סוכר מעל העוגה המוכנה- יצא מהמם ! משהו ממומלץ

אורטל זומר

מאז שגיליתי את העוגה הזו- אני מכינה רק אותה!!!
היום הכנתי אותה שוב אך לא היו לי 4 תפוחים אז שמתי 2 תפוחים, אגס אחד ובננה אחת ויצא סוף הדרך! לאחר שהוצאתי את העוגה מהתנור חתכתי חתיכה ושמתי עליה סירופ מייפל – פשוט מעדן!!!

תודה לך ניקי על מתכונים נפלאים!

שם

שלום ניקי,
אני ממש נהנת מהאתר ומהמתכונים, רציתי לשאול האם ניתן להקפיא את העוגה?
תודה

שם

האם אפשר לגרד בפומפיה את התפוחים במקום לחתוך לקוביות?

שם

ערב טוב,קודם כל רציתי לספר לך משהו קטן, אני מכינה הרבה מהאתר שלך והגדולה שלי (בת 4) שותפה הרבה בבישולים ובחירת המתכונים, אמרתי לה שנכין אוזני המן לכבוד פורים, אז היא אמרה לי, אני רוצה מהאתר של ניקי ב, אני אוהבת את המתכונים שלה הם טעימים.. :), אז לא רק לנו נכנסת ללב גם לילדודס..

ועכשו לשאלה, אפשר לאפות את העוגה זאת ב2 אינגליש קייק? תמיד אני עושה אותה בתבנית רגילה אך נגמר לי ובמזג האוויר הזה אני לא מציאה את האף החוצה

שם

ניקי, מה זה לטרוף ? להקציף?