

עוגת תפוחים בחושה מעולה
זה המתכון הכי מבוקש באתר לעוגת תפוחים ואני אומרת שזאת העוגה הכי טובה באתר. 5 דקות הכנה והיא נכנסת לתנור בלי הקצפות פשוטה ביותר.
ברגע שמתחילים להכין מכינים אותה שוב ושוב.
עוגה ממכרת קלה ביותר והכי טעימה שיש תתכוננו להנות מעוגה נהדרת.
גודל תבנית: 24
מרכיבים:
4 תפוחים גדולים
4 ביצים
200 ג’ סוכר (כוס)
2 כפות גדושות סוכר חום בהיר
(דמררה)
280 ג’ קמח תופח (2 כוסות)
כוס שמן
כפית אבקת קינמון גדושה
קורט מלח
הכנות:
1. לחמם תנור ל180 מעלות כ 10 דקות מראש.
2. לקלף את התפוחים לחתוך אותם לקוביות קטנות ולשים בקערה, להוסיף את הסוכר חום ולערבב.
3. בקערה נפרדת לטרוף את הביצים והסוכר בעזרת מזלג במשך כמה שניות, להוסיף את התפוחים, שמן, קמח, קינמון לערבב לעיסה אחידה בעזרת כף.
4. קצת קשה לערבב לא נורא, מי שממש קשה לו יכול להעביר את כל העיסה למיקסר ולערבב הכל במהירות נמוכה.
5. להעביר את העיסה לתבנית משומנת ולשטח באופן שווה.
*6. להכניס את התבנית לתנור ולאפות כ 45 דקות או עד שהעוגה יציבה זהובה וקיסם יוצא נקי.
גולשים מכינים וממליצים:
מכילי : “תקשיבי ניקי- מה זה מוצלח, זה אפילו לא יהיה תיאור מספק!!! ה-עוגה ה-הכי שווה שיש!!! התבנית התחסלה בתוך פחות מיום!!”
שירה : תודה רבה! הרבה פעמים ניסיתי להכין עוגת תפוחים טעימה אך ללא הצלחה, ופה, כמה פשוט וכמה טעים!!
תודה על כל המתכונים, זה המקום היחיד ממנו אני לוקחת מתכונים ואף פעם לא מתאכזבת!
תודה רבה! : תודה רבה על עוגה נפלאה!! לא האמנתי שהיא תצא כל כך טוב. היא יצאה רכה, עסיסית וטעימה. תודה!
אוסנת : אף פעם לא היתה עוגת תפוחים מדהימה כמו זו. הן מבחינת המרקם, והן מבחינת הטעם. כשאומרים אצלנו עוגת תפוחים, זה סוג של עוגה סתמית, אבל את זו הכנתי ביום שישי בבוקר ונאלצתי להכין אחת נוספת במוצאי שבת…. למה בכלל הכנתי אותה? כי קראתי את התגובות, וחבל לי שלא הצלחתי להגיב באתר, שכן זה ממש משפיע על החלטת הביצוע.תודה, ממש, את נהדרת.
מנוחה : “זהו… הכל מוכן לשבת והעוגה הזו בראש.
אני מדפדפת פה וקולטת כמה למדתי והתקדמתי במטבח, בזכותך!
מכל תגובה שענית בנועם ובסבלנות לגולשים ולי(;
תודה שוב ניקי”
עוגה מדהימה
הכנתי עם תפוחי עץ אדומים מגורדים ואפיתי ב2 אינגליש קייק
יצא מדהים. הראשונה התחסלה באותו הערה והשניה נגמרה למחרת….
בהחלט הפכה לעוגת הבית שלנו, מהירה להכנה וטעימה בטירוף, עשיתי אותה גם מאגסים ויצא טעים תודה ניקי
ניקי שלום,
לא היו לי ארבעה תפוחים המרתי את זה באגס, תפוח ושזיף ויצא סוף כל הדרכים.
מתכון קל הכנה וטעים.
שאפו….
עוגה מעולה. מזכיר לי את העוגות המעולות של אמא שלי. ריח של ילדות מקסימה.
תודה.
אפיתי את העוגה לשבת-
יצא מעולה!! המרקם מצוין, העוגה חוסלה במהירות 🙂
ניקי שלום,
האם ניתן לשלב גם תפוחים אדומים?
נכנסה לתנור… נראית נפלא, מחכה שתצא כבר… תודה ניקי היקרה!