מאפינס תפוחים פרווה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מאפינס תפוחים פרווה

מאפינס תפוחים פרווה

יש מתכונים שמראש אני ממליצה להכפיל כמויות, בסך הכל 5 דקות עבודה לא הרבה נכון ? יוצא נהדר זה אחד המתכונים הכי קלים שיש והתוצאה נהדרת יוצא טעים ברמות. ישר לשמור במחברת המתכונים.

10 מאפינס

מרכיבים:

2 תפוחים
2 ביצים
150 ג’ סוכר ( שלושת רבעי כוס)
80 מ”ל שמן (שליש כוס)
60 מ”ל מיץ תפוזים (רבע כוס)
1/2 כפית קינמון
140 ג’ קמח (כוס)
כפית א. אפייה

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2. לגרד את התפוחים אין צורך לקלף אותם, להוסיף את שאר המצרכים ולערבב עד שהכל אחיד.

3. למלא את השקעים עד 3/4 גובה להכניס לתנור ולאפות כ 20 דקות או עד שהמאפינס מתייצבים ומזהיבים.

כדאי לדעת ש…
ניתן להקפיא, אפשר לחתוך את התפוחים לקוביות במקום לגרד, אפשר להכין יומיים מראש ולשמור במקרר, להכפלת כמויות תכפילו הכל סוכר מספיק כוס ורבע.

31678 צפיות 15 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מאפינס תפוחים פרווהמאפינס תפוחים פרווהמאפינס תפוחים פרווה

גולשים מכינים וממליצים:

נוי : “5 דק’ עבודה ויש עוגה טעימה ומתוקה לשבת!”

עופרה : “ניקי יקירתי הבטחתי לעצמי שאני מתחילה דיאטה אחרי הנופש במלון אבל אי אפשר לא עומדת בפיתוי איזה מאפינס טעימים טרפתי 3 עכשיו. אני מכינה אותם במולטי קייק.”

אסתי : “אוי אוי אוי כמה שזה טעים!!!!!!!!”

שרה : “פחות מדקת עבודה!!! גירדתי בסליסר אז זה לקח לי בך הכל 2 שניות!!! טעים בטירוףףףףףףףףף,
התחתנתי עם בעל שלא אוכל כלום, ומאז שהכרתי אותך הוא זולל כל מה שאני מכינה!!!”

62
תגובות

  הרשם  
עדכן
בת שבע

היי ניקי
בתבנית שקעים, ילך?
תודה!

תמר

הי ניקי..
לגרד את התפוחים, בגס או בעדין?

שרה

שלום ניקי
תודה על המתכון. שאלה: יצא מאוד טעים, אך יצר מרקם מעט לח ודחוס. ממה זה יכול לנבוע? ניסיתי לא לערבב יותר מידי, אך אולי מכך? תודה

רינה

היי ניקי, האם צריך לשמן את המנזטים לפני שפיכת הבלילה?

הדסה

הי ניקי
אני צריכה להכין 30 מאפינס לילדי הגן… כמה להכפיל?

רחלי

יצא מושלםםם
תודה ניקי❣

תמר

אני רוצה להכין את המתכון עם חתיכות תפוחים ולא לרסק. זה יגדיל את כמות המאפינס?
תודה