


מאפינס תפוחים פרווה
יש מתכונים שמראש אני ממליצה להכפיל כמויות, בסך הכל 5 דקות עבודה לא הרבה נכון ? יוצא נהדר זה אחד המתכונים הכי קלים שיש והתוצאה נהדרת יוצא טעים ברמות. ישר לשמור במחברת המתכונים.
10 מאפינס
מרכיבים:
2 תפוחים
2 ביצים
150 ג’ סוכר ( שלושת רבעי כוס)
80 מ”ל שמן (שליש כוס)
60 מ”ל מיץ תפוזים (רבע כוס)
1/2 כפית קינמון
140 ג’ קמח (כוס)
כפית א. אפייה
הכנות:
1. לחמם תנור ל 180 מעלות.
2. לגרד את התפוחים אין צורך לקלף אותם, להוסיף את שאר המצרכים ולערבב עד שהכל אחיד.
3. למלא את השקעים עד 3/4 גובה להכניס לתנור ולאפות כ 20 דקות או עד שהמאפינס מתייצבים ומזהיבים.
כדאי לדעת ש…
ניתן להקפיא, אפשר לחתוך את התפוחים לקוביות במקום לגרד, אפשר להכין יומיים מראש ולשמור במקרר, להכפלת כמויות תכפילו הכל סוכר מספיק כוס ורבע.
גולשים מכינים וממליצים:
נוי : “5 דק’ עבודה ויש עוגה טעימה ומתוקה לשבת!”
עופרה : “ניקי יקירתי הבטחתי לעצמי שאני מתחילה דיאטה אחרי הנופש במלון אבל אי אפשר לא עומדת בפיתוי איזה מאפינס טעימים טרפתי 3 עכשיו. אני מכינה אותם במולטי קייק.”
אסתי : “אוי אוי אוי כמה שזה טעים!!!!!!!!”
שרה : “פחות מדקת עבודה!!! גירדתי בסליסר אז זה לקח לי בך הכל 2 שניות!!! טעים בטירוףףףףףףףףף,
התחתנתי עם בעל שלא אוכל כלום, ומאז שהכרתי אותך הוא זולל כל מה שאני מכינה!!!”
אפשר להקפיא?
הי ניקי..אפשר במקום שמן חמאה.? ואם כן….כמה?
מה הכמות לתבנית עם שש שקעים?
ואם יש לי תפוחים קטנים? כמה לשים?
היי, אני מעוניינת להשתמש ברסק תפוחים מוכן, כמה לשים?
היי ניקי, אין לי מיץ תפוזים, אפשר להמיר במקום בחלב או במים?
הי ניקי האלופה
כשאני חותכת לקוביות כן לקלף, אלו גרנד סמית
תודה רבה ניקי