עוגת שוקולד בגביעי גלידה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגת שוקולד בגביעי גלידה

עוגת שוקולד בגביעי גלידה, הילדים מבקשים את העוגה הזאת בכל יום הולדת. מדהים כמה שדבר כל כך פשוט להכנה גורם לילדים כל כך הרבה אושר. מאוד קל להכין, להיט בימי הולדת בגן… אפשר לשתף את הילדים בהכנה וכולם נהנים.

31 גביעי גלידה

מרכיבים:

6 ביצים
375 ג` סוכר  (2 כוסות פחות כף וחצי)
גביע וחצי שמנת חמוצה
3/4 כוס שמן
450 ג` קמח תופח (3 כוסות+ 3 כפות)
3/4 כוס שוקולית
קורט מלח

ציפוי:
250 מ”ל שמנת מתוקה (חבילה)
200 ג` שוקולד מריר (2 חבילות)
גביעי גלידה שטוחים
סוכריות צבעוניות

הכנות:

1. להקציף ביצים וסוכר. להוסיף את החומרים הרטובים, להוסיף את היבשים. לצקת לתוך כל גביע את בלילת השוקולד, למלא 3/4 גובה.

2.להכניס את הגביעים לתנור שחומם בחום בינוני, בסביבות 30 דקות. לצנן.

3. הכנת הציפוי:: לחמם עד סף רתיחה את השמנת,לשבור את השוקולד לקוביות, לצקת את השמנת על השוקולד, לערבב לתערובת חלקה. להכין שתי קעריות, אחת עם ציפוי שוקולד ואחת עם סוכריות צבעוניות. לטבול את גביעי השוקולד בציפוי ואח”כ בסוכריות.

הערות:
ילדים מאוד אוהבים את הגביעי שוקולד מתאים ביותר לימי הולדת.
גביעים שטוחים

לפייסבוק שלי

עוגת שוקולד בגביעי גלידה
22404 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

243
תגובות

  הרשם  
עדכן
שם

היי ניקי, איך מעמידים את הגביעים בתנור בכדי שלא ייפלו?

אמא

עשיתי אתמול את “עוגות הגלידה” שלך עם הילדים, יצא מעולה !!!
נרשמה התלהבות גם מהילדים וגם מהמבוגרים !!!

תודה!

שם

הי ניקי, מזמן לא שאלתי שאלות 🙂
האתר פשוט תענוג וכמוהו גם המתכונים החדשים והישנים…
מתכננת להכין את גביעי השוקולד האלו למחר – מסיבת יומולדת בשעה 5 . קצת נלחצתי מהתגובות ומהתשובות שלך שהעוגה קצת מרככת את הגביעים . מתי כדאי להכין את הגביעים ? הילדים אמורים לקבלם כשיילכו בסביבות שבע בערב. תודה רבה

שם

למה את מתכוונת ב״חום בינוני״? תודה!

שם

ראיתי שחפרו לך על העניין של מתי להכין את העוגה, אבל עדיין אשמח אם תייעצי לי, אם אכין את העוגה ביום שישי מוקדם בבוקר על מנת שהגננת תחלק אותם לילדים בשעה 12 וחצי זה יישאר יציב? ואיך אפשר להפוך את המתכון לפרווה , מיץ תפוז מים ? אני מתה להכין את זה כבר קניתי את הגביעים 🙂

שם

כשמכינים ערב לפני צריך לשמור במקרר? תודה!!

ענת

שלום, תודה על כל המתכונים הנפלאים. אני רוצה להכין את הגביעים למחר בבוקר לגן, למסיבת יום הולדת. האם ההבדל משמעותי בין הערב למחר בבוקר? את אומרת שכדאי לאפות מחר בבוקר? ואם בערב – לשמור במקרר? והקרם והסוכריות – לשים מיד כשמצטנן? תודה רבה, ענת

1 2 3 15