בראוניז חלום מתוק

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בראוניז חלום מתוק

בראוניז חלום מתוק

אחד המתכונים הראשונים שלי, אני תמיד מסתכלת עליו בחיבה כי הוא חלק מהמתכונים הראשונים איתם התחלתי. למרות שעבר הרבה זמן  הוא אחד הבראוניז הטובים שלי, עסיסיים לחים מלאים בשוקולד עם נגיעות של שוקולד לבן, עובר נפלא הקפאה לכל אורח שמפתיע, פשוט מתכון טוב לבראוניז.

תבנית 20X30

מרכיבים:

300 ג’ שוקולד מריר
180 ג’ חמאה
4 ביצים
חצי כוס סוכר חום
180 ג’ סוכר (שלושת רבעי כוס)
כוס ורבע קמח
100 ג’ שוקולד לבן

הכנות:

  1. 1. לשבור את השוקולד לקוביות לשים בקערה להוסיף את החמאה להכניס למיקרו ולהמיס, לערבב טוב שלא יהיו גושים. להוסיף את הסוכר ולערבב, להוסיף את הביצים אחת אחת ולערבב במהירות אחרי כל הוספה.

2. להוסיף את הקמח לערבב לעיסה אחידה, קצת קשה וזה בסדר.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות.

4. לגרד את השוקולד הלבן בפומפייה בחורים הגדולים ולהוסיף לעיסת השוקולד, לערבב.

5. להעביר לתבנית ולשטח באופן שווה, לאפות כ 25 דקות או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים.

*6. לקרר כמה שעות ולחתוך לקוביות.

משגע! בראוניז מעולים שוקולדים ועסיסיים.

כדאי לדעת ש…
ניתן להקפיא, אפשר להחליף את החמאה בשלושת רבעי כוס שמן, אפשר להחליף את השוקולד הלבן בחצי כוס שוקולד צ’יפס לבן, אפשר לשמור מספר ימים במקרר.

19894 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

בראוניז חלום מתוקבראוניז חלום מתוקבראוניז חלום מתוק

בראוניז חלום מתוקבראוניז חלום מתוקבראוניז חלום מתוק

גולשים מכינים וממליצים:

נועה : הכנתי אתמול את הבראוניז והם יצאו פשוט מעולים!!!!!!!

🙂 : מכינה בכל הזדמנות ותמיד מתחסלים תוך 24 שעות. פשוט מושלמים.

שרית : “עשיתי את הבראוניז עם אגוזים ובלי שוקולד לבן ויצא טעים ברמותתתתתת! !!!!
בעלי לא הפסיק לאכול אותם….”

245
תגובות

  הרשם  
עדכן
שירה

הי ניקי
שמתח לב שכבר פעמיים יצאו לי שוליים קשים מידי סביב – כל ההיקף קשה.
הפנים מצויין.
מה ניתן לעשות?

שיקמה

שלום ניקי ,, מה שלומך ,,?
אני רוצה להכין את הבראוניז ויש לי רק סוכר חום ,,, איך אני עושה בבקשה,,,?

איריס

הי
יש דרך להחליף את הביצים במשהו אחר?

רונה

הם כבר נהפכו לבראוניז המפורסמים שלי .. כולם מחסלים אותם. אני שמה 2 חבילות של שוקולד לבן קצוץ גס וזה מוסיף המון (:

Yam

היי ניקי, האם ניתן להחליף את הקמח בקמח כוסמין?

1 13 14 15