בראוניז חלום מתוק
אחד המתכונים הראשונים שלי אני תמיד מסתכלת עליו בחיבה כי הוא חלק מהמתכונים הראשונים איתם התחלתי. למרות שעבר הרבה זמן הוא אחד הבראוניז הטובים שלי, עסיסיים לחים מלאים בשוקולד עם נגיעות של שוקולד לבן, עובר נפלא הקפאה לכל אורח שמפתיע, פשוט מתכון טוב לבראוניז.
תבנית 20X30
מרכיבים:
300 ג' שוקולד מריר
180 ג' חמאה / חצי כוס שמן
4 ביצים
חצי כוס סוכר חום
180 ג' סוכר (שלושת רבעי כוס)
כוס ורבע קמח
100 ג' שוקולד לבן / חצי כוס שוקולד צ'יפס
הכנות:
1. לשבור את השוקולד לקוביות לשים בקערה להוסיף את החמאה להכניס למיקרו ולהמיס, לערבב טוב שלא יהיו גושים. להוסיף את הסוכר ולערבב, להוסיף את הביצים אחת אחת ולערבב במהירות אחרי כל הוספה.
2. להוסיף את הקמח לערבב לעיסה אחידה, קצת קשה וזה בסדר.
3. לחמם תנור ל 180 מעלות.
4. לגרד את השוקולד הלבן בפומפייה בחורים הגדולים ולהוסיף לעיסת השוקולד, לערבב.
5. להעביר לתבנית ולשטח באופן שווה, לאפות כ 25 דקות או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים.
*6. לקרר כמה שעות ולחתוך לקוביות.
משגע! בראוניז מעולים שוקולדים ועסיסיים.
כדאי לדעת ש…
ניתן להקפיא, אפשר להחליף את החמאה בשלושת רבעי כוס שמן, אפשר להחליף את השוקולד הלבן בחצי כוס שוקולד צ'יפס לבן, אפשר לשמור מספר ימים במקרר.
גולשים מכינים וממליצים:
נועה : הכנתי אתמול את הבראוניז והם יצאו פשוט מעולים!!!!!!!
🙂 : מכינה בכל הזדמנות ותמיד מתחסלים תוך 24 שעות. פשוט מושלמים.
שרית : "עשיתי את הבראוניז עם אגוזים ובלי שוקולד לבן ויצא טעים ברמותתתתתת! !!!!
בעלי לא הפסיק לאכול אותם…."