בראוניז חלום מתוק

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בראוניז חלום מתוק

בראוניז חלום מתוק

אחד המתכונים הראשונים שלי, אני תמיד מסתכלת עליו בחיבה כי הוא חלק מהמתכונים הראשונים איתם התחלתי. למרות שעבר הרבה זמן  הוא אחד הבראוניז הטובים שלי, עסיסיים לחים מלאים בשוקולד עם נגיעות של שוקולד לבן, עובר נפלא הקפאה לכל אורח שמפתיע, פשוט מתכון טוב לבראוניז.

תבנית 20X30

מרכיבים:

300 ג’ שוקולד מריר
180 ג’ חמאה
4 ביצים
חצי כוס סוכר חום
180 ג’ סוכר (שלושת רבעי כוס)
כוס ורבע קמח
100 ג’ שוקולד לבן

הכנות:

  1. 1. לשבור את השוקולד לקוביות לשים בקערה להוסיף את החמאה להכניס למיקרו ולהמיס, לערבב טוב שלא יהיו גושים. להוסיף את הסוכר ולערבב, להוסיף את הביצים אחת אחת ולערבב במהירות אחרי כל הוספה.

2. להוסיף את הקמח לערבב לעיסה אחידה, קצת קשה וזה בסדר.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות.

4. לגרד את השוקולד הלבן בפומפייה בחורים הגדולים ולהוסיף לעיסת השוקולד, לערבב.

5. להעביר לתבנית ולשטח באופן שווה, לאפות כ 25 דקות או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים.

*6. לקרר כמה שעות ולחתוך לקוביות.

משגע! בראוניז מעולים שוקולדים ועסיסיים.

כדאי לדעת ש…
ניתן להקפיא, אפשר להחליף את החמאה בשלושת רבעי כוס שמן, אפשר להחליף את השוקולד הלבן בחצי כוס שוקולד צ’יפס לבן, אפשר לשמור מספר ימים במקרר.

35030 צפיות 12 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

בראוניז חלום מתוקבראוניז חלום מתוקבראוניז חלום מתוק

בראוניז חלום מתוקבראוניז חלום מתוקבראוניז חלום מתוק

גולשים מכינים וממליצים:

נועה : הכנתי אתמול את הבראוניז והם יצאו פשוט מעולים!!!!!!!

🙂 : מכינה בכל הזדמנות ותמיד מתחסלים תוך 24 שעות. פשוט מושלמים.

שרית : “עשיתי את הבראוניז עם אגוזים ובלי שוקולד לבן ויצא טעים ברמותתתתתת! !!!!
בעלי לא הפסיק לאכול אותם….”

267
תגובות

  הרשם  
עדכן
סימה

אפשר להוסיף אגוזים קצוצים? או שלא מתאים?
תודה ושבת שלום:-)

יפעת

כמה מעלות לחמם את התנור?

לי

שלום ניקי, שאלה קטנה, איך להכניס את הביצים לשוקולד הנמס, הם לא יהפכו לחביתה?

linda

היי ניקי,
זה לא יותר מדי סוכר?

איילת

הכנתי- יצא מעולה!!!

דרורית

אם מחליפים את החמאה בשמן האם גם להמיס ביחד עם השוקולד, או להמיס רק שוקולד ואחר”כ להוסיף שמן? בקיצור מתי להוסיף שמן?

גילי לוי

אפשר שמן במקום חמאה?

אם כן כמה?
תודה
גילי

1 2 3 16