יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

עוגות בחושות מהירות עוגות ללא הקצפה

עוגת פרג וניל רכה

24 יוני 2012
(Visited 8,985 times, 1 visits today)
עוגת פרג וניל רכה

עוגת פרג וניל רכה

עוגת פרג וניל רכה להיט של עוגה היא ממש טעימה, הטעמים שלה נהדרים והיאה כל כך טעימה שאי אפשר לעמוד בפניה. רכה ומומלצת. כיף לתת בעוגה הזאת ביס היא מדהימה ביותר.

זמן הכנה: כ – 50 דקות

גודל תבנית: 24″

מרכיבים:

שכבת הוניל:
3 ביצים
200 ג` סוכר (כוס)
280 ג` קמח (2 כוסות)
2 כפיות א. אפיה
חצי כוס שמן
קורט מלח
250 מ”ל שמנת מתוקה / כוס מיץ תפוזים
כפית סוכר וניל
כפית תמצית וניל
חבילת אינסטנט וניל

שכבת הפרג:
1/3 כוס פרג טחון טרי
כף יין אדום
1/4 כוס חלב / מיץ תפוזים

אולי תאהב גם את...♥

  • עוגת בננות בחושה פרווה

    תנו לי עוגות בחושות בלי לסבך את החיים ובלי ללכלך יותר מידי כלים.
    קערה מקסימום שתי קערות, בננות, אגוזים קינמון, שוקולד צ’יפס מתכון לעוגת בננות פשוטה שיוצאת נהדר.
    יש לכם 5 דקות ? נהדר תכינו את העוגה היא יוצאת מופלא והיא כל כך קלה.
    במקרה היו לי בננות על השיש משם הדרך אל התנור הייתה קצרה ואפילו לא הפעלתי את המיקסר אין יותר טוב מזה ויש לי עוגה טובה לשבת. מומלץ לראות את הסרטון לפני שמתחילים להכין.

    אינגליש קייק, תבנית עגולה קוטר 18

  • עוגת שוקולד רכה ועסיסית

    תעזבו הכל זאת העוגת שוקולד הכי טובה שהכנתי, עולה על כל האחרות העוגה הזאת מדהימה. תסתכלו בסרטון ותראו כמה שהיא קלה להכנה.
    תדמיינו עוגת שוקולד מהחלומות רכה, לחה ועסיסית ולמרבה הפלא היא על בסיס מים. לא יאמן כמה שהיא טובה.
    מרגע שתכינו אותה לא תכינו עוגה אחרת איזה מרקם שוקולדי מופלא, כמה שהיא רכה. לפני הכל תשמרו במחברת המתכונים אתם תודו לי אחר כך היא שווה ברמות ואפילו יותר מזה.

     

    תבנית 24

  • עוגת מייפל רכה ועסיסית

    חלום של עוגה! 5 דקות והעוגה נכנסת לתנור. אחד המתכונים הכי קלים שהכנתי. אוהבים עוגות רכות ? אין על העוגה הזאת היא כל כך רכה מרקם נהדר יוצאת רכה לחה ועסיסית טעימה ביותר.
    אם יכולתי לבחור עוגה ליד הקפה זאת העוגה הזאת היא פשוט מושלמת. מתכונים טובים צריך להעביר הלאה והעוגה הזאת יצאה לי כל כך טוב שהיית חייבת לחלוק איתכם את המתכון. היא אפילו פרווה והיא נהדרת!

    תבנית 24 / 26

  • עוגת נקטרינות בחושה

    כמה שאני אוהבת עוגות קלות זה העוגות שהכי כיף להכין.
    יש נקטרינות כאלה יפות עכשיו שהייתי חייבת להכין מהן עוגה. 2 דקות והעוגה נכנסה לתנור ואפילו לא קילפתי את הנקטרינות עד כדי כך העוגה הזאת קלה. הכל בקערה אחת לערבב ולתנור יצאה עוגה מושלמת רכה לחה ועסיסית.
    עוגה נהדרת לשבת כמה שהיא קלה והטעם שלה פשוט נפלא. דרך אגב העוגה פרווה.

    תבנית 20 / אינגליש קייק 30X12

הכנות:

1. לערבב את מצרכי שכבת הוניל, להוציא כחצי כוס מהבלילה לקערה נפרדת. לערבב את מצרכי שכבת הפרג ולהוסיף לבלילה שהוצאנו.

2. לצקת חלק מבלילת הווניל לתבנית, להוסיף חלק מבלילת הפרג וככה להמשיך בסוף לקחת כף ואת הידית שלה להכניס לתחתית הבלילה ולהפוך מעט, לחזור על הפעולה שתים שלוש פעמים, הבלילה נראית מצוירת.

3. חום בינוני 180 מעלות בסביבות 50 דקות.

עוגת פרג וניל רכה

גולשים מכינים וממליצים:

רחלי : “ניקי יקרה
העוגה ניפלאאאאאה”

שרה : “עוגה טעימה מאד מאד!!

יעלי : “כשמה כן היא- רכה וטעימה 🙂 פתאום התחשק לי פרג והיה שווה ללכת במיוחד שיטחנו כדי שאוכל להכין. תודה על עוד מתכון מוצלח ניקי!”

לאה : “תודה על עוד מתכון מוצלח. כמו שהבטחת – העוגה רכה ופשוט נהדרת. פינוק אמיתי לכל אוהבי הפרג”

הרשם
עדכן
122 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

בנוגע לפרג. קניתי מחנות תבלינים פרג שלם וטחנו לי אותו שם. כשאפיתי את העוגה היא מעולה אך היא קצת מרה. רציתי לשאול מה הסיבה למרירות? אולי בגלל שלא אחסנתי במקרר את הפרג? אשמח לתשובה.

לפרג יש מן ריח מוזר כמו שיש לאגוזים ושקדים כאילו הם ישנים. זה ישפיע על העוגה? או שעדיף לקנות פרג חדש?

היי ניקי. שאלה: למה הבלילה צנחה לי כשהוספתי את הקמח?

עוגה מהממת!! תודה ניקי!

ניקי אשמח לדעת את המלצתך לערבוב – במיקסר או במזלג ? תודה

ניקי אהובה העוגה הזו פשוט מיוחדת וטעימה ברמות ❤ יצאה רכה ומוצלחת. רציתי להתייעץ איתך רק בנוגע למראה החיצוני. אפיתי בתבנית עגולה 24 והיא תפחה מאוד במרכז ובקצוות נשארה נמוכה , יצאה כמו הר ולא עלתה בגובה אחיד. מה יכולה להיות הסיבה ?

היי ניקי
עוגה טובה מאוד, אך לא היה לי שמנת מתוקה ולא מיץ תפוזים, לכן רציתי לשתף אותך ואת כל מי שרואה את התגובות מה עשיתי: מיץ מחצי לימון גדול לתוך כוס ומילאתי אותו במים חמימים וכף סוכר וערבבתי. שמן היה קצת יותר מחצי כוס אבל לא 3/4. כל היתר לפי המתכון.
יצא ממש טעים וגם פרווה.
תודה לך על כל המתכונים הטעימים..