עוגת פרג וניל רכה
עוגת פרג וניל רכה להיט של עוגה היא ממש טעימה, הטעמים שלה נהדרים והיאה כל כך טעימה שאי אפשר לעמוד בפניה. רכה ומומלצת. כיף לתת בעוגה הזאת ביס היא מדהימה ביותר.
זמן הכנה: כ – 50 דקות
גודל תבנית: 24"
מרכיבים:
שכבת הוניל:
3 ביצים
200 ג` סוכר (כוס)
280 ג` קמח (2 כוסות)
2 כפיות א. אפיה
חצי כוס שמן
קורט מלח
250 מ"ל שמנת מתוקה / כוס מיץ תפוזים
כפית סוכר וניל
כפית תמצית וניל
חבילת אינסטנט וניל
שכבת הפרג:
1/3 כוס פרג טחון טרי
כף יין אדום
1/4 כוס חלב / מיץ תפוזים
הכנות:
2. לצקת חלק מבלילת הווניל לתבנית, להוסיף חלק מבלילת הפרג וככה להמשיך בסוף לקחת כף ואת הידית שלה להכניס לתחתית הבלילה ולהפוך מעט, לחזור על הפעולה שתים שלוש פעמים, הבלילה נראית מצוירת.
3. חום בינוני 180 מעלות בסביבות 50 דקות.
גולשים מכינים וממליצים:
רחלי : "ניקי יקרה
העוגה ניפלאאאאאה"
שרה : "עוגה טעימה מאד מאד!!
יעלי : "כשמה כן היא- רכה וטעימה 🙂 פתאום התחשק לי פרג והיה שווה ללכת במיוחד שיטחנו כדי שאוכל להכין. תודה על עוד מתכון מוצלח ניקי!"
לאה : "תודה על עוד מתכון מוצלח. כמו שהבטחת – העוגה רכה ופשוט נהדרת. פינוק אמיתי לכל אוהבי הפרג"