עוגיות פריכות מופחתות שמן וסוכר
אני אגיע לשורה התחתונה שתבינו כמה המתכון הזה מדהים ומופחת קלוריות נשמע מעניין נכון ?
50 עוגיות יצאו לי ושמתי רבע כוס שמן (60 מ"ל) זה כל השומן בעוגיות, שתבינו על כמות כזאת אני שמה בדרך כלל כפול ואפילו יותר שמן ומתכון על בסיס חמאה על 50 עוגיות לפחות 200 ג' חמאה עכשיו אתם מבינים כמה הפחתתי בשמן ?
תכירו את הלהיט החדש אצלכם בבית עוגיות מופחתות שמן אפילו סוכר הורדתי באופן משמעותי ויצאו עוגיות יפהפיות בצק נוח לעבודה דגש על נוח לעבודה למי שמחפש מתכון לעוגיות ילדים (לקרוץ צורות) בלי שהילדים הסתבכו ובלי שהבצק יתפרק או יאבד צורה בתנור.
כמו שזה נכנס לתנור ככה זה יוצא החוצה יש לכם 10 דקות להכין קפה אוטוטו העוגיות יוצאות מהתנור.
50 עוגיות
מרכיבים:
ביצה L
60 ג' סוכר (3 כפות)
60 מ"ל שמן (רבע כוס)
כפית תמצית וניל
270 ג' קמח (2 כוסות פחות כף)
הכנות:
1. לשים במיקסר את הביצה ומחצית מכמות הסוכר להקציף בעזרת וו הבלון 2 דקות במהירות בינונית להוסיף את שארית הסוכר ולהמשיך להקציף עוד 2 דקות באותה מהירות, אמור להיווצר קצף תפוח סמיך ולבן.
2. להוסיף שמן, וניל ואת הקמח ובעזרת וו הגיטרה לעבד את המצרכים לבצק חלק לרדד לעלה גדול ולקרוץ עוגיות.
3. לחמם תנור ל 180 מעלות לפחות 10 דקות מראש לאפות כ 10 – 12 דקות ולצנן.
*חייבים להקציף