עוגיות קינמון פרווה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגיות קינמון פרווה

עוגיות קינמון פרווה

אתם זוכרים את העוגיות של פעם ? העוגיות שהאימהות והסבתות היו מכינות שהייתי קטנה. העוגיות האלה מתאימות ליד הקפה כשרוצים לנשנש משהו טעים בלי להשקיע יותר מידי. עוגיות פשוטות טעימות וקלות וכמובן על בסיס שמן.

50 עוגיות

מרכיבים:

2 כוסות קמח תופח
חצי כוס שמן
3/4 כוס סוכר
כפית קינמון
2 ביצים
חלמון

הכנות:

1. לשים את כל המצרכים במיקסר לעבד לבצק ולקרר במקרר כשעה.

2. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

3. לרדד את הבצק על נייר אפייה לעלה גדול ולקרוץ צורות.

4. לסדר בתבנית על נייר אפייה ולאפות כ 10 דקות או עד שהדפנות מזהיבות, לצנן.

כדאי לדעת ש…
העוגיות נשמרות בקופסא על השיש  3 – 4 ימים.

40404 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגיות קינמון פרווהעוגיות קינמון פרווהעוגיות קינמון פרווה

עוגיות קינמון פרווהעוגיות קינמון פרווהעוגיות קינמון פרווה

גולשים מכינים וממליצים:

רחלי : פשוט מעולות!!!!

גלית : “העוגיות יצאו פיגוז הצטערתי שהכנתי רק מחצית מהכמות כי זה חוסל בשניות, הולכת להכין עוד נגלה, רק רציתי להגיד לך שכל מתכון שלך הוא מוצלח בצורה מושלמת , אין דברים כאלה, תודה לך על השיתוף של המתכונים הקלים והמוצלחים שלך…”

אורלי : “הכנתי את העוגיות האלו אתמול בצהריים ונכון לשעה זו —- לא נשאר כלום הכל התחסל 🙂
מתכון מעולה קל להכנה וכיף לעבוד אתו.”

לאה: “חייבת לשתף שהיום הכנתי את העוגיות בפעם הרשונה יצא פצצה. מומלץ בחום.”

שפרה : “לא הבנתי איך את כותבת שזה נשאר על השיש 3-4 ימים… זה הרי מתחסל באותו יום!”

435
תגובות

  הרשם  
עדכן
שם

הי ניקי,
השבת הודעתי לבעלי שיש לנו ‘שבת ניקי’.. הכנתי את המרק התימני והחמין שלך ואת העוגיות האלה.. בעלי מתלהב שכל פעם אני מכינה משהו חדש.. אמרתי לו שאת כל התודות ישמור לך.. אז תודה רבה רבה!!! אין כמוך!

שם

היי ניקי,
זו אני שרצתה לעשות את עוגיות הריבה באמצע הלילה וגילתה שאין לה מספיק חמאה…
עוגיות הקינמון מעולות. פשוטות לגמרי – וטעימות!!!
תודה.

שם

היי ניקי
יש ‘פינה לבקשתך’? 🙂
אם כן – יש מצב לעוגיות עם מייפל? יש דבר כזה בכלל?
מאוד אוהבים מייפל אצלנו..

שם

הי ניקי הכנתי ויצא טעים! תודה.

שם

שאפו על הסבלנות ניקי!
איזה שאלות שואלים אותך פה…וזה עוד על העוגיות הכי פשוטות בעולם…מה קרה אנשים? אתם מפחדים לנסות?
מי שלא טועה לא לומד!
אני לא מכיר אופה מוצלח שלא שרף כמה מגשים של עוגיות בדרך…
אגב, אני אפיתי את העוגיות האלה עם קמח מלא וחצי מכמות הסוכר ויצא מעולה! תודה.

שם

ניקי,
אין על האתר שלך!!! התמכרתי!
העוגיות עכשיו בתנור וקשה לחכות שהם יתקררו….
תבורכי 🙂

שם

האם אפשר להכין מקמח רגיל?
ואם כן מה הכמות של אבקת אפיה?
תודה.

1 2 3 27