עוגת גבינה ושוקולד לבן על בסיס קורנפלקס

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגת גבינה ושוקולד לבן על בסיס קורנפלקס

עוגת גבינה ושוקולד לבן על בסיס קורנפלקס, הדבר היחיד שעדיין לא העלתי זאת עוגה מרשימה לחג כזאת עוגה שגורמת לכולם לנעוץ עיניים ולשאול בקוצר רוח “מתי את פורסת אותה ?”
כזאת עוגה שהילדים חוזרים לקחת סיבוב שני ושלישי. זה כמו קסם תוך 5 דקות לא נשאר על הצלחת אפילו פירור!  אז לקחתי הפסקה מעוגות דבש ועוגות תפוחים העוגה הזאת שילוב מעולה של גבינה ושוקולד לבן על בסיס קורנפלקס

תבנית 24

מרכיבים:

בסיס:
3 כוסות קוקו פופס של קלוגס
(סוג של קורנפלקס)
כף נוטלה
100 ג’ חמאה מומסת
כף סוכר

שכבת שוקולד גבינה:
200 ג’ שוקולד לבן
4 כפות חלב
500 מ”ל שמנת מתוקה
אינסטנט וניל
חצי כוס חלב
2 גבינת שמנת 30% נפוליאון
150 ג’ סוכר (3/4 כוס)

בישקוטים
חצי כוס חלב
שוקולד מריר / חלב מגורד

הכנות:

1. לרסק את הקוקו פופס, אני ממליצה לעבוד בפולסים קצרים ולהגיע למרקם של גושים קטנים. להוסיף את שאר המצרכים ולערבב. לשטח בתבנית ולהקפיא.

2. לערבב גבינה וסוכר, להמיס שוקולד וחלב (4 כפות) במיקרו, להקציף שמנת, אינסטנט וחלב לקרם יציב. לערבב גבינה ושוקולד ולקפל אל הקרם.

3. לטבול את הבישקוטים בחלב ולסדר על הבסיס.

4. לשפוך את הקרם על הבישקוטים לישר ולהקפיא ללילה. להוציא למקרר כמה שעות לפני ההגשה, לקישוט לפזר שוקולד.

הערות:
למי שאין קוקו פופס אפשר לשים 150 ג’ ביסקוויטים מרוסקים.

לפייסבוק שלי

15175 צפיות 15 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת גבינה ושוקולד לבן על בסיס קורנפלקס

עוגת גבינה ושוקולד לבן על בסיס קורנפלקס

גולשים מכינים וממליצים:

דורית : היי ניקי
רציתי רק לומר תודה רבה ענקית על המתכון לעוגה הוא נחל הצלחה עצומה
קצרתי שבחים ומחמאות והאורחים ליקקו את האצבעות ממש עד הפירור האחרון
דורית

דניאל : ניקי היי, העוגה יצאה מהממת!!! והתחסלה תוך דקות ספורות את פשוט אלופה!!! תודההה, דניאל.

נועה : “ואווו ואווו ועוד הפעם ואווו הכנתי את העוגה לשבועות והעוגה חוסלה
מעולה ותודה רבה.”

178
תגובות

  הרשם  
עדכן
ליאת

ניקי, פתאום קלטתי שהתבנית שלי היא של 26. קניתי את החבילת קוקו פופס אך אני תקועה עם חמאה אחת. האם כדאי לשלב גם פתיבר עם הקוקו פופס או להוסיף כוס נוספת? (אבל החמאה תשאר אחת)

ליאת

ניקי האלופה!!! יש לי שאלה… מה אפשר לשים במקום ביסקוטים? יש לי בבית פתיבר וניל ויש לי עוגיות אוראו (ואין לי חמאה נוספת) אשמח אם תכתבי לי מה ניתן לשים ואיך וגם כמויות כי אני גרועה במטבח (ובזכותך חושבים שאני אלופה)

תמר

היי לא הבנתי ביכלל את הדלב השני… אני לא מערבת הכל ביחד?

נטלי

האפ אפשר להכין אותה ברינג יותר קטן כדי שתצא גבוהה יותר?

עדי

היי ניקי
האם העוגה יציבה מספיק או שכדאי להוסיף לה קצת ג׳לטין?
אני צריכה לשנע אותה כ45 דקות ברכב ומפחדת שהיא תקרוס

שירי רביד

היי ניקי המדהימה!!!! האם אפשר להוסיף לתערובת מחית פיסטוק / תות /פטל?

נלי

היי ניקי אין לי את הקורנפלקס הזה ואני רוצה בסיס יותר מיוחד מביסקוויטים, יש לך רעיון?

1 8 9 10