בראוניז שוקולד גבינה מושחתים
שחיתות! אין דברים כאלה חובבי השוקולד עומדים להתאהב, שמתי כאן את כל מה שאני אוהבת שוקולד, גבינה (איזה שילוב הורס) מוס עם נגיעות שוקולד, כל החיים הטובים במתכון אחד יאמי איזה טעים יצא לי..
העוגה הזאת יפהפייה רושם מפה ועד הודעה חדשה עכשיו תגידו זה בטח מסובך וקשה להכין אז ממש לא וגם לא חייבים את הקצפת היא נהדרת גם בלי.
את השלב הראשון לקח לי להכין 10 דקות וזה נכנס לתנור וכאן אפשר לעצור. השלב השני 10 – 15 דקות וזה מוכן. לא צריך לעבוד קשה בשביל להכין עוגת רושם זה רק נראה מסובך אבל בדיוק להיפך.
תבנית 24/24 – 20/30
מרכיבים:
250 ג' שוקולד מריר
180 ג' חמאה / שלושת רבעי כוס שמן
150 ג' סוכר (חצי כוס + 3 כפות)
רבע כוס סוכר חום דמררה
3 ביצים L
קורט מלח
160 ג' קמח (כוס + 2 כפות)
שכבת הגבינה:
200 ג' גבינה לבנה (4 כפות יפות)
ביצה
40 ג' סוכר (2 כפות)
מוס:
250 מ"ל שמנת מתוקה (קופסא)
60 ג' אינסטנט וניל (3 כפות)
כף סוכר
120 מ"ל חלב (חצי כוס)
הכנות:
1. להמיס שוקולד וחמאה לקרם אחיד (מיקרו זאת השיטה הכי יעילה) להוסיף את הסוכרים לערבב טוב ולהמשיך עם הביצים להוסיף אחת אחת ולערבב מהר כדי שלא נקבל חביתה, להוסיף מלח, קמח לערבב לעיסה קצת קשה אז כדאי להפעיל קצת כוח.
2. בינתיים להדליק תנור ל 180 מעלות. לערבב גבינה סוכר וביצה להוסיף לבראוניז בפסים יפים קצת לערבב בקטנה (שישארו שני צבעים) להכניס לתנור ולאפות כ 30 דקות.
3. לקרר לפחות כמה שעות ולחתוך למלבנים. אפשר לסיים כאן או להמשיך….
4. הכנת הקצפת:
להקציף שמנת אינסטנט, חלב וסוכר לקצפת יציבה להעביר לשקית זילוף ולהזליף על המלבנים. בא לכם להשקיע ? תכינו תלתלי שוקולד תפזרו מעל זה מדהים.