עוגת גבינה אפויה מעולה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת גבינה אפויה מעולה

עוגת גבינה אפויה מעולה

עוגת גבינה מעולה, אחת העוגות הטובות שהכנתי המלצה חמה. גולש בשם דודו חמוד הביא אותה לפורום מתכונים והשאר היסטוריה היא נעשתה להיט!
תכינו אותה כמו שכתוב בלי לשנות למרות הגבינות עם האחוזים יוצאת עוגה ללקק ת’שפתיים!

מתכון של דודו חמוד

מרכיבים:

לפני הכל לקחת תבנית ולמלא אותה במים
לתוכה יכנסו התבניות/ התבנית עם הבלילה של העוגה
יאפו באמבט מים רותחים 220 מעלות.

1 ק”ג גבינה לבנה 5 %
1 גבינת נפוליאון
(לא צריך לגלות כמה % יש בה)
2 גביעים שמנת של פעם
6 ביצים מופרדות
2 כוסות סוכר
(אחד לקרם חלבונים וכוס אחד לחלמונים עם הגבינה)
2 סוכר וניל
6 כפות אבקת קורנפלור

ל 3 תבניות אינגליש קייק
או ל 2 תבניות 24
או ל 1 תבנית 28 + 1 תבנית אינגליש קייק

מרגרינה לשימון התבניות

הכנות:

1. את החלבונים מקציפים כמה דקות ואז מוסיפים לאט את הסוכר – כוס אחד מקציפים לקרם לבן יציב וחזק

2. בקערה נפרדת מערבבים חלמונים קורנפלור סוכר וניל גבינות שמנת וכוס סוכר שנותר מערבבים היטב.
מוסיפים את קרם הלבן לקרם הגבינות בשלוש פעמים בתנועות עטיפה

3. משמנים היטב תבניות במרגרינה ומכניסים לתנור החם 220 מעלות עד שהעוגה נראית ממש מוכנה ואז מורידים ל 150 מעלות לחצי שעה עד 40 דקות מוכן מכבים את התנור ומשאירים חצי שעה בתנור סגור וכבוי

הערות שלי:
עוגת גבינה משתבחת אחרי קירור אז מומלץ לקרר לפחות כמה שעות.
הקצפתי שמנת אינסטנט וחלב וציפיתי את העוגה מכל הכיוונים בשארית הזלפתי פרחים.

283276 צפיות 49 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת גבינה אפויה מעולה

עוגת גבינה אפויה מעולה

עוגת גבינה אפויה מעולה

גולשים מכינים וממליצים:

חגית : “הכנתי את העוגה לסופ”ש והיא יצאה פשוט מושלמת. גם יפה במראה(ללא פיצוצים) וגם טעימה בטירוף. תבורכי”

שרה : טוב אחרי שהכנתי את העוגה הזאת לשבת, אין מצב שאני מכינה עוגה אחרת, ויש לי מתכונים טובים אבל לא כזאת! אני עוד קישטתי ועיטרתי בעוגיות אוראו אם כבר….
על אף כמות הגבינה אין זכר לכבדות נימוחה וטעימה שבשבת בבוקר כבר חוסלה.כמובן שלצידה עמדו עוד עוגות נהדרות שלך. כמו המוס המיוחדת. אין אין על האתר שלך.תבורכי.

רויטל : היי ניקי
הכנתי אותה לשבת יצאה גבוהה אוורירית בקיצור כל הכבוד על המתכון עד היום לא הצלחתי להכין עוגת גבינה מוצלחת וגבוהה תמיד אחרי האפיה היא נופלת אז את המתכון הזה אני אשמור בכספת

מירי : “יצאה עוגה מושלמתתת!!!!! גבוהה וחתיכה והכי חשוב טעימהההה!!! תודה רבה על האתר המושלם הזההה ועל התגובות המהירות”

1368
תגובות

  הרשם  
עדכן
לימור

היי ניקי, הכוונה לתבנית 28 אינץ’ עגולה?

שירי

עוגה מושלמת!
טעמתי אותה כשחברה הכינה וישר הרגשתי בהבדל מעוגות גבינה אחרות.
פעם ראשונה שאני מכינה עוגת גבינה אפויה, תמיד פחדתי ויצא פשוט מעולה.
הסבר מפורט וברור.
תודה.

אפרת טוב

היי ניקי.אשמח לעזרה.באחד המתכונים שלך עשית את העיטור של הפרחים ללא חלב?אני רק לא זוכרת באיזה מתכון.אשמח לעזרה.תודה

נטלי

וואוו וואו אין לי מילים כ”כ טעים שיש לי הרגשה שעד שיכנס החג העוגה תחוסל.. מזל שהכנתי גם עוגת שמרים גבינה שלך .. תודה ענקית ! ההסברים מובנים והאתר מאד נעים. חג שמח!

ורד

חג שמח ניקי, גיליתי שבעלי קנה גבינת נפוליאון עם זיתים. מה עושים??? יש תחליף?

מירית

עוגה מושלמתתתתתתת (צריך רק לאכול בלי לחשוב על האחוזי שומן). כל פעם שמחפשת מתכון בסוף חוזרת תמיד לאתר שלך. תודה רבה!

איריס חן

כמה זמן לאפות ב220?

1 82 83 84