עוגת גבינה אפויה מעולה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת גבינה אפויה מעולה

עוגת גבינה אפויה מעולה

עוגת גבינה מעולה, אחת העוגות הטובות שהכנתי המלצה חמה. גולש בשם דודו חמוד הביא אותה לפורום מתכונים והשאר היסטוריה היא נעשתה להיט!
תכינו אותה כמו שכתוב בלי לשנות למרות הגבינות עם האחוזים יוצאת עוגה ללקק ת’שפתיים!

מתכון של דודו חמוד

מרכיבים:

לפני הכל לקחת תבנית ולמלא אותה במים
לתוכה יכנסו התבניות/ התבנית עם הבלילה של העוגה
יאפו באמבט מים רותחים 220 מעלות.

1 ק”ג גבינה לבנה 5 %
1 גבינת נפוליאון
(לא צריך לגלות כמה % יש בה)
2 גביעים שמנת של פעם
6 ביצים מופרדות
2 כוסות סוכר
(אחד לקרם חלבונים וכוס אחד לחלמונים עם הגבינה)
2 סוכר וניל
6 כפות אבקת קורנפלור

ל 3 תבניות אינגליש קייק
או ל 2 תבניות 24
או ל 1 תבנית 28 + 1 תבנית אינגליש קייק

מרגרינה לשימון התבניות

הכנות:

1. את החלבונים מקציפים כמה דקות ואז מוסיפים לאט את הסוכר – כוס אחד מקציפים לקרם לבן יציב וחזק

2. בקערה נפרדת מערבבים חלמונים קורנפלור סוכר וניל גבינות שמנת וכוס סוכר שנותר מערבבים היטב.
מוסיפים את קרם הלבן לקרם הגבינות בשלוש פעמים בתנועות עטיפה

3. משמנים היטב תבניות במרגרינה ומכניסים לתנור החם 220 מעלות עד שהעוגה נראית ממש מוכנה ואז מורידים ל 150 מעלות לחצי שעה עד 40 דקות מוכן מכבים את התנור ומשאירים חצי שעה בתנור סגור וכבוי

הערות שלי:
עוגת גבינה משתבחת אחרי קירור אז מומלץ לקרר לפחות כמה שעות.
הקצפתי שמנת אינסטנט וחלב וציפיתי את העוגה מכל הכיוונים בשארית הזלפתי פרחים.

257012 צפיות 47 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת גבינה אפויה מעולה

עוגת גבינה אפויה מעולה

עוגת גבינה אפויה מעולה

גולשים מכינים וממליצים:

חגית : “הכנתי את העוגה לסופ”ש והיא יצאה פשוט מושלמת. גם יפה במראה(ללא פיצוצים) וגם טעימה בטירוף. תבורכי”

שרה : טוב אחרי שהכנתי את העוגה הזאת לשבת, אין מצב שאני מכינה עוגה אחרת, ויש לי מתכונים טובים אבל לא כזאת! אני עוד קישטתי ועיטרתי בעוגיות אוראו אם כבר….
על אף כמות הגבינה אין זכר לכבדות נימוחה וטעימה שבשבת בבוקר כבר חוסלה.כמובן שלצידה עמדו עוד עוגות נהדרות שלך. כמו המוס המיוחדת. אין אין על האתר שלך.תבורכי.

רויטל : היי ניקי
הכנתי אותה לשבת יצאה גבוהה אוורירית בקיצור כל הכבוד על המתכון עד היום לא הצלחתי להכין עוגת גבינה מוצלחת וגבוהה תמיד אחרי האפיה היא נופלת אז את המתכון הזה אני אשמור בכספת

מירי : “יצאה עוגה מושלמתתת!!!!! גבוהה וחתיכה והכי חשוב טעימהההה!!! תודה רבה על האתר המושלם הזההה ועל התגובות המהירות”

1281
תגובות

  הרשם  
עדכן
שלומית

כל עוגות הגבינה האפויות אף פעם לא מצליחות לי. היום אני רוצה לנסות את שלך לכבוד התנור החדש וממש מקווה לא להתאכזב… אז כמה שאלות קודם
אפשר בסיר של קובנה/ג’חנון?
לשים תבנית עם מים בתנור?
באיזה גובה בתנור לשים את העוגה?
עם טורבו או בלי?
יש לי תנור חדש של אלקטרולוקס שנראה לי ממש חזק. על איזה חום לשים?

טל שיימן

עוגה מוצלחת מאוד. תבנית 29 חוסלה בעשר דק’. תודה רבה.

טל שיימן

שלום, חיפשתי בכל סופר אפשרי והיו רק ביצים m כמה ביצים צריך למתכון הזה? בנוסף , יש לי תבנית עגולה חד פעמית קוטר 29 גובה 4 סמ…זה יכול להתאים?

שלומית כהן

אפשר פחות סוכר??

אורית

ניקי יקרה אני מכינה המון פעמים את העוגה והיא נהדרת . תודה רבה

דפנה

לא צריך אבקת אפיה?

מיטל

היי ניקי, מה שלומך? 🙂
מה הגודל של הביצים במתכון, L?
תודה!

1 76 77 78