יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכונים לפסח עוגות גבינה עוגות גבינה לשבועות עוגות וקינוחים עוגות לפסח שבועות

עוגת גבינה אפויה מעולה

30 ינואר 2013
(Visited 60,880 times, 1 visits today)
עוגת גבינה אפויה מעולה

עוגת גבינה אפויה מעולה

עוגת גבינה מעולה, אחת העוגות הטובות שהכנתי המלצה חמה. גולש בשם דודו חמוד הביא אותה לפורום מתכונים והשאר היסטוריה היא נעשתה להיט!
תכינו אותה כמו שכתוב בלי לשנות למרות הגבינות עם האחוזים יוצאת עוגה ללקק ת'שפתיים!

מתכון של דודו חמוד

מרכיבים:

לפני הכל לקחת תבנית ולמלא אותה במים
לתוכה יכנסו התבניות/ התבנית עם הבלילה של העוגה
יאפו באמבט מים רותחים 220 מעלות.

1 ק"ג גבינה לבנה 5 %
1 גבינת נפוליאון
(לא צריך לגלות כמה % יש בה)
2 גביעים שמנת של פעם
6 ביצים מופרדות
2 כוסות סוכר
(אחד לקרם חלבונים וכוס אחד לחלמונים עם הגבינה)
2 סוכר וניל
6 כפות אבקת קורנפלור

ל 3 תבניות אינגליש קייק
או ל 2 תבניות 24
או ל 1 תבנית 28 + 1 תבנית אינגליש קייק

מרגרינה לשימון התבניות

אולי תאהב גם את...♥

  • עוגיות שוקולד ב 10 דקות הכנה

    קסם של מתכון! שני מצרכים צריך בשביל להכין את העוגיות היפהפיות האלה ולא תאמינו כמה קל להכין אותן.
    לא מאמינים ? תמשיכו לקרוא ואחר כך תלכו להכין.
    לקחתי את זה צעד קדימה והשתמשתי בבצק פריך מוכן כי במקרה לי היה בהקפאה, לקח לי 10 – 15 דקות להכין וזה נכנס לתנור.
    ממבט ראשון זה נראה מסובך תסמכו עליי בחיים שלכם לא פגשתם כזה מתכון קל, עד שמכינים לא מבינים כמה זה קל להכנה.
    בצק פריך עם המון שוקולד ללא התפחה ובלי הכנה של הבצק תפנו לכם כמה דקות אפילו תשתפו את הילדים זה ממש כמו משחק יפה.

    32 עוגיות

  • מוס קפה מעולה ב 10 דקות הכנה

    אתם אוהבים קפה ? בעצם אני אחדד את השאלה אתם אוהבים מתכונים עם קפה ? ואוו כמה שאני אוהבת את זה.
    הפעם הלכתי על מתוק קינוח מופלא שכולו קפה, לא שוקולד אלא נטו קפה, אוהבי הקפה עומדים להתאהב.
    שימו לב כמה פשוט להכין קינוחי קפה כאלה טעימים 10 דקות וקינוחי קפה משגעים עמדו על השולחן במטבח
    ואני רוצה לגלות לכם סוד, בדרך כלל כשמכינים קינוחים צריך לקרר על מנת שיתייצב לפחות שעה ואפילו יותר כאן לא צריך.
    אז כשכתבתי 10 דקות הכנה אחרי 10 דקות הכפית הראשונה של מוס קפה מעולה כבר הייתה בפה שלי. יש יותר טוב מזה ?

    6 כוסיות

  • עוגת דבש ב 5 דקות הכנה

    איזה כיף ראש השנה בדרך ושוב מדברים על עוגות דבש והפעם אני מביאה את אחת מעוגות הדבש הכי קלות שיש, ללא מיקסר כל העוגה נעשית בערבוב ידני, לא צריך תחליפים כי העוגה הזאת פרווה ומצרכים שיש לכל אחד בבית.
    בכל העוגה הזאת יש ביצה אחת איך זה יכול להיות ? עוגת אינגליש קייק עם ביצה אחת ולא צריך יותר.
    חסכתי בכלים בסך הכל קערה אחת וזהו לקח לי חמש דקות להכין והעוגה נכנסה לתנור. יש יותר טוב מזה ?
    תנו לי רק עוגות כאלה שלא עובדים קשה והתוצאה נהדרת. עוגה דבש רכה משגעת מזכירה את העוגות דבש של פעם של הסבתות. תכירו את הלהיט הלהיט החדש של ראש השנה, עוגת דבש פרווה בחמש דקות הכנה.

    אינגליש קייק

  • עוגיות רולדה פרווה הכי ממכרות שיש!

    בצק מופלא! והכי טוב בבצק הזה שהוא פרווה הוא נוח לעבודה ויוצאות עוגיות מדהימות.
    אם כבר עוגיות ליד הקפה משהו מתוק בקטנה אז רק העוגיות האלה, הן נחטפות!
    אני רוצה לומר לכם שאין בהן הרבה שמן ואפילו הורדתי בכמות הסוכר העיקר שיהיה כיף לאכול בלי ריגשי אשם.
    תמיד רציתי שתיהיה לי רולדה ללא חמאה או מרגרינה ושהבצק יהיה קל לעבודה (לא דבר פשוט לבצע) והצלחתי!
    הבצק הזה מעולה והוא נותן תוצאה נהדרת.

    2 רולדות

הכנות:

1. את החלבונים מקציפים כמה דקות ואז מוסיפים לאט את הסוכר – כוס אחד מקציפים לקרם לבן יציב וחזק

2. בקערה נפרדת מערבבים חלמונים קורנפלור סוכר וניל גבינות שמנת וכוס סוכר שנותר מערבבים היטב.
מוסיפים את קרם הלבן לקרם הגבינות בשלוש פעמים בתנועות עטיפה

3. משמנים היטב תבניות במרגרינה ומכניסים לתנור החם 220 מעלות עד שהעוגה נראית ממש מוכנה ואז מורידים ל 150 מעלות לחצי שעה עד 40 דקות מוכן מכבים את התנור ומשאירים חצי שעה בתנור סגור וכבוי

הערות שלי:
עוגת גבינה משתבחת אחרי קירור אז מומלץ לקרר לפחות כמה שעות.
הקצפתי שמנת אינסטנט וחלב וציפיתי את העוגה מכל הכיוונים בשארית הזלפתי פרחים.

עוגת גבינה אפויה מעולה

עוגת גבינה אפויה מעולה

עוגת גבינה אפויה מעולה

גולשים מכינים וממליצים:

חגית : "הכנתי את העוגה לסופ"ש והיא יצאה פשוט מושלמת. גם יפה במראה(ללא פיצוצים) וגם טעימה בטירוף. תבורכי"

שרה : טוב אחרי שהכנתי את העוגה הזאת לשבת, אין מצב שאני מכינה עוגה אחרת, ויש לי מתכונים טובים אבל לא כזאת! אני עוד קישטתי ועיטרתי בעוגיות אוראו אם כבר….
על אף כמות הגבינה אין זכר לכבדות נימוחה וטעימה שבשבת בבוקר כבר חוסלה.כמובן שלצידה עמדו עוד עוגות נהדרות שלך. כמו המוס המיוחדת. אין אין על האתר שלך.תבורכי.

רויטל : היי ניקי
הכנתי אותה לשבת יצאה גבוהה אוורירית בקיצור כל הכבוד על המתכון עד היום לא הצלחתי להכין עוגת גבינה מוצלחת וגבוהה תמיד אחרי האפיה היא נופלת אז את המתכון הזה אני אשמור בכספת

מירי : "יצאה עוגה מושלמתתת!!!!! גבוהה וחתיכה והכי חשוב טעימהההה!!! תודה רבה על האתר המושלם הזההה ועל התגובות המהירות"

הרשם
עדכן
1.4K Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

יש לנו בבי"ח יום האחות , תחרות של מאפה שהמחלקה הכי אוהבת…
המחלקה שלי בחרה את העוגת גבינה שלי/ המתכון שלך.
בגלל שזה תחרות בין המחלקות אני רוצה לקשט את העוגה שהיא תראה מרשימה…
מה את מציעה לי???
יש לי כמה שאלות
האם אפשר להכין את העוגה יומיים מראש?
האם לקשט עם שמנת מתוקה ואינסטנט וניל ולעשות פרחים?
ואם כן לקשט גם יומיים קודם? הקצפת תישאר יציבה?

אני לא מאמינה שזה מה שקרה לי, אבל אחרי שסיימה את האפייה והתקררה, פתאום קלטתי שלא שמתי קורונפלור בכלללל. מה עושים? ניסיתי לחתוך ויש בתחתית העוגה נוזלים. יש משהו שאפשר להכין מזה?

הי ניקי, יש לי שתי שאלות
1. כאשר מאחדים את תערובת החלבונים עם תערובת החלמונים, זה בסדר שנשארים גושים של תערובת החלבונים? הם לא לגמרי נטמעים.
2. העוגה מגירה הרבה נוזלים לאחר שהיא מוכנה. מה ניתו לעשות בעניין?
תודה רבה מראש!

רציתי לדעת באיזה חלק בתנור להניח את התבנית (אמצע או שליש תחתון)

היי ניקי,
עשיתי ב 3 אינגליש. לכמה זמן בערך להכניס לתנור בשלב הראשון?

ניקי הי. אפשר להחליף גבינה ריקוטה במקום נפוליאון. קשור בכלל?

היי ניקי
הכנתי את העוגה בדיוק לפי ההוראות המפורטות היא בדיוק סיימה אפיה. נראית יפה ותפוחה. עכשיו כיביתי את התנור. מקווה שתשאר כך בחצי שעה הקרובה