עוגת גבינה אפויה מעולה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת גבינה אפויה מעולה

עוגת גבינה אפויה מעולה

עוגת גבינה מעולה, אחת העוגות הטובות שהכנתי המלצה חמה. גולש בשם דודו חמוד הביא אותה לפורום מתכונים והשאר היסטוריה היא נעשתה להיט!
תכינו אותה כמו שכתוב בלי לשנות למרות הגבינות עם האחוזים יוצאת עוגה ללקק ת’שפתיים!

מתכון של דודו חמוד

מרכיבים:

לפני הכל לקחת תבנית ולמלא אותה במים
לתוכה יכנסו התבניות/ התבנית עם הבלילה של העוגה
יאפו באמבט מים רותחים 220 מעלות.

1 ק”ג גבינה לבנה 5 %
1 גבינת נפוליאון
(לא צריך לגלות כמה % יש בה)
2 גביעים שמנת של פעם
6 ביצים מופרדות
2 כוסות סוכר
(אחד לקרם חלבונים וכוס אחד לחלמונים עם הגבינה)
2 סוכר וניל
6 כפות אבקת קורנפלור

ל 3 תבניות אינגליש קייק
או ל 2 תבניות 24
או ל 1 תבנית 28 + 1 תבנית אינגליש קייק

מרגרינה לשימון התבניות

הכנות:

1. את החלבונים מקציפים כמה דקות ואז מוסיפים לאט את הסוכר – כוס אחד מקציפים לקרם לבן יציב וחזק

2. בקערה נפרדת מערבבים חלמונים קורנפלור סוכר וניל גבינות שמנת וכוס סוכר שנותר מערבבים היטב.
מוסיפים את קרם הלבן לקרם הגבינות בשלוש פעמים בתנועות עטיפה

3. משמנים היטב תבניות במרגרינה ומכניסים לתנור החם 220 מעלות עד שהעוגה נראית ממש מוכנה ואז מורידים ל 150 מעלות לחצי שעה עד 40 דקות מוכן מכבים את התנור ומשאירים חצי שעה בתנור סגור וכבוי

הערות שלי:
עוגת גבינה משתבחת אחרי קירור אז מומלץ לקרר לפחות כמה שעות.
הקצפתי שמנת אינסטנט וחלב וציפיתי את העוגה מכל הכיוונים בשארית הזלפתי פרחים.

243352 צפיות 317 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת גבינה אפויה מעולה

עוגת גבינה אפויה מעולה

עוגת גבינה אפויה מעולה

גולשים מכינים וממליצים:

חגית : “הכנתי את העוגה לסופ”ש והיא יצאה פשוט מושלמת. גם יפה במראה(ללא פיצוצים) וגם טעימה בטירוף. תבורכי”

שרה : טוב אחרי שהכנתי את העוגה הזאת לשבת, אין מצב שאני מכינה עוגה אחרת, ויש לי מתכונים טובים אבל לא כזאת! אני עוד קישטתי ועיטרתי בעוגיות אוראו אם כבר….
על אף כמות הגבינה אין זכר לכבדות נימוחה וטעימה שבשבת בבוקר כבר חוסלה.כמובן שלצידה עמדו עוד עוגות נהדרות שלך. כמו המוס המיוחדת. אין אין על האתר שלך.תבורכי.

רויטל : היי ניקי
הכנתי אותה לשבת יצאה גבוהה אוורירית בקיצור כל הכבוד על המתכון עד היום לא הצלחתי להכין עוגת גבינה מוצלחת וגבוהה תמיד אחרי האפיה היא נופלת אז את המתכון הזה אני אשמור בכספת

מירי : “יצאה עוגה מושלמתתת!!!!! גבוהה וחתיכה והכי חשוב טעימהההה!!! תודה רבה על האתר המושלם הזההה ועל התגובות המהירות”

1229
תגובות

  הרשם  
עדכן
ענת

הי ניקי, אני רוצה להכין את העוגה הזו (6 ביצים) ואת המוס נוגט ושוקולד (5 ביצים). בעלי קנה בטעות ביצי XL במקום L… האם להשאיר את אותן כמויות? להפחית ביצה מכל מתכון? להחזיר אותו לסופר להחליף? 🙂 אשמח לעזרתך. חג שמח!!

הדר

חבל שלא כתבת שם שצריך לשים שליש מגובה התבנית……………..

ורד

עשיתי בדיוק לפי המתכון, שמתי ב4 תבניות אינגלישקייק חד פעמיות והעוגות ממש התפוצצו לי, עכשיו הורדתי ל150 מעלות… אבל הן ממש ממש מפוצצות וסדוקות. מה יכולה להיות הבעיה?

חלי

בפעם
האלף עשיתי את העוגה המושלמת הזאת, קישטתי בתותים, כמובן שחוסלה עד תום. תודה

מריה

הי ניקי,
חברה שלי הכינה את עוגת הגבינה הזאת והתאהבתי!
אני רוצה להכין גם כן, אבל יש לי טוסטר אובן אז אני לא יודעת איך להסתדר עם האפייה במים.. קיוותי שתוכלי לתת טיפים 🙂

יפעת

ערב מקסים ניקי
הכנתי עוגת גבינה אפויה עם תבנית מים כתחתית ….חיפשתי את המתכון אך לא מצאתי אותי
אני זוכרת שהמסתי את השוקולד הלבן בכמה כפויות של חלב חם …תנסי לעזור ולכוון אותי .. הוא מתכון מאוד קל

1 73 74 75