עוגת גבינה אפויה מעולה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת גבינה אפויה מעולה

עוגת גבינה אפויה מעולה

עוגת גבינה מעולה, אחת העוגות הטובות שהכנתי המלצה חמה. גולש בשם דודו חמוד הביא אותה לפורום מתכונים והשאר היסטוריה היא נעשתה להיט!
תכינו אותה כמו שכתוב בלי לשנות למרות הגבינות עם האחוזים יוצאת עוגה ללקק ת’שפתיים!

מתכון של דודו חמוד

מרכיבים:

לפני הכל לקחת תבנית ולמלא אותה במים
לתוכה יכנסו התבניות/ התבנית עם הבלילה של העוגה
יאפו באמבט מים רותחים 220 מעלות.

1 ק”ג גבינה לבנה 5 %
1 גבינת נפוליאון
(לא צריך לגלות כמה % יש בה)
2 גביעים שמנת של פעם
6 ביצים מופרדות
2 כוסות סוכר
(אחד לקרם חלבונים וכוס אחד לחלמונים עם הגבינה)
2 סוכר וניל
6 כפות אבקת קורנפלור

ל 3 תבניות אינגליש קייק
או ל 2 תבניות 24
או ל 1 תבנית 28 + 1 תבנית אינגליש קייק

מרגרינה לשימון התבניות

הכנות:

1. את החלבונים מקציפים כמה דקות ואז מוסיפים לאט את הסוכר – כוס אחד מקציפים לקרם לבן יציב וחזק

2. בקערה נפרדת מערבבים חלמונים קורנפלור סוכר וניל גבינות שמנת וכוס סוכר שנותר מערבבים היטב.
מוסיפים את קרם הלבן לקרם הגבינות בשלוש פעמים בתנועות עטיפה

3. משמנים היטב תבניות במרגרינה ומכניסים לתנור החם 220 מעלות עד שהעוגה נראית ממש מוכנה ואז מורידים ל 150 מעלות לחצי שעה עד 40 דקות מוכן מכבים את התנור ומשאירים חצי שעה בתנור סגור וכבוי

הערות שלי:
עוגת גבינה משתבחת אחרי קירור אז מומלץ לקרר לפחות כמה שעות.
הקצפתי שמנת אינסטנט וחלב וציפיתי את העוגה מכל הכיוונים בשארית הזלפתי פרחים.

278941 צפיות 15 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת גבינה אפויה מעולה

עוגת גבינה אפויה מעולה

עוגת גבינה אפויה מעולה

גולשים מכינים וממליצים:

חגית : “הכנתי את העוגה לסופ”ש והיא יצאה פשוט מושלמת. גם יפה במראה(ללא פיצוצים) וגם טעימה בטירוף. תבורכי”

שרה : טוב אחרי שהכנתי את העוגה הזאת לשבת, אין מצב שאני מכינה עוגה אחרת, ויש לי מתכונים טובים אבל לא כזאת! אני עוד קישטתי ועיטרתי בעוגיות אוראו אם כבר….
על אף כמות הגבינה אין זכר לכבדות נימוחה וטעימה שבשבת בבוקר כבר חוסלה.כמובן שלצידה עמדו עוד עוגות נהדרות שלך. כמו המוס המיוחדת. אין אין על האתר שלך.תבורכי.

רויטל : היי ניקי
הכנתי אותה לשבת יצאה גבוהה אוורירית בקיצור כל הכבוד על המתכון עד היום לא הצלחתי להכין עוגת גבינה מוצלחת וגבוהה תמיד אחרי האפיה היא נופלת אז את המתכון הזה אני אשמור בכספת

מירי : “יצאה עוגה מושלמתתת!!!!! גבוהה וחתיכה והכי חשוב טעימהההה!!! תודה רבה על האתר המושלם הזההה ועל התגובות המהירות”

1362
תגובות

  הרשם  
עדכן
סיגל

היי,
רציתי רק לשאול אם אפשר להקפיא את העוגה הזו? הטעם והמרקם לא יפגמו?
תודה.

יפעת

ניקי, אין על המתכונים שלך, מה הייתי עושה בלעדייך???

גלית

מצטרפת לשאלה הקודמת: האם את התבנית עם הבלילה לשים ממש בתוך התבנית עם המים החמים ש”תשחה” בפנים או לשים תבנית עם מים חמים בתחתית התנור כמו שעושים עם עוגות שמרים?

נראה מפתה במיוחד. כבר שמרתי ומחכה להזדמנות להכין.

חופית

ניקי יקרה, יש לי בעיה קטנה:) אני לא יודעת אם זה אצלך או אצלי. כאשר נשלח לי למייל מתכון חדש, אני לא מצליחה לפתוח שום מתכון שנשלח ממך. לעומת מתכונים אחרים שאני כן יכולה לפתוח.

שלומית

ניקי הי, תודה על התגובה המהירה והנה הצלחתי לפתוח את המתכון. את התבנית של העוגה אופים בתוך התבנית עם המיים הרותחים או שברשת מעל?

gali

ניקי נראה קל וטעים במיוחד, ועם התיאור המפתה שלך אני בונה על להביא את העוגה הזו לאירוע בנות עם כל החברות בעוד כמה ימים
רק שאלה לגבי “ומכניסים לתנור החם 220 מעלות עד שהעוגה נראית ממש מוכנה”
את יודעת שלעין שלנו “נראית” נראה אחרת לגמרי לעומת לעין שלך, בפרט כשמדובר בעוגת גבינה שיופיה בכך שהיא נשארת לבנה בוהקת… בבקשה תני לפחות הערכה – כ 10 דקות? 20? 60?
תודה

גליה

וואי היא נראית מעולה!!וגם המתכון ממש קל!
רק שאלה קטנה..בכמה שמנת מתוקה השתמשת שהספיק לך לציפוי של כל העוגה ולקישוט?

1 2 3 84