


חיתוכיות גבינה ופירורים
ככה בקטנה התחלתי עם שבועות והפעם חיתוכיות גבינה פירורי בצק פריך טעמים עדינים של חלבה וקפה והכל חתוך לקוביות קטנות וטעימות של גבינה, ככה אפשר להנות יותר לאורך זמן ביס אחרי ביס…
תבנית חד פעמית : 19.3X29.4
מרכיבים:
בצק:
150 ג’ חמאה קרה
250 ג’ קמח (2 כוסות פחות 3 כפות)
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
ביצה
שכבת הגבינה:
600 ג’ גבינה לבנה 9%
חצי גביע שמנת חמוצה
150 ג’ סוכר (3/4 כוס סוכר)
כף גדושה ממרח חלבה
3/4 כפית א. נס קפה
ביצה
הכנות:
1. לעבד את המצרכים לבצק לשמור 1/4 במקרר ואת השאר לשטח בתבנית לאפות בחום בינוני כ 12 – 14 דקות ולצנן.
2. לערבב את מצרכי הגבינה ולצקת על שכבת הבצק לאפות כ 20 – 25 דקות בחום בינוני להוציא מהתנור לגרד במהירות את הבצק שנותר מעל ולאפות עוד 20 דקות.
3. לקרר כמה שעות ולחתוך לקוביות עם סכין חדה.
16391 צפיות 3 צפיות היום
את הבצק שצריך לגרד , לגרד אותו אחרי אפיה או ככה איך שהוא מהמקרר?
היי ניקי
לא הצלחתי להבין את הסדר של 2 החלקים של הבצק..
את החלק הראשון לאפות, עליו לשים את שכבת הגבינה , לאפות יחד עם הגבינה שוב 20 דקות ?
ואחרי כן בנפרד לאפות את ה1/4 בצק שהיה במקרר ואותו לגרד ?
הי! מה בקשר להקפאה של עוגה כזו או אחרות מגבינה? אפשר? איך כדאי לעשות זאת?
הרבה תודה!!!
היי ניקי. אפשר לוותר על הקפה ועל החלבה, או להחליף במשהו אחר לטובת מי שלא אוהב?
תודה מראש!