חיתוכיות גבינה ופירורים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חיתוכיות גבינה ופירורים

חיתוכיות גבינה ופירורים

ככה בקטנה התחלתי עם שבועות והפעם חיתוכיות גבינה פירורי בצק פריך טעמים עדינים של חלבה וקפה והכל חתוך לקוביות קטנות וטעימות של גבינה, ככה אפשר להנות יותר לאורך זמן ביס אחרי ביס…

תבנית חד פעמית : 19.3X29.4

מרכיבים:

בצק:

150 ג’ חמאה קרה
250 ג’ קמח (2 כוסות פחות 3 כפות)
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
ביצה

שכבת הגבינה:
600 ג’ גבינה לבנה 9%
חצי גביע שמנת חמוצה
150 ג’ סוכר (3/4 כוס סוכר)
כף גדושה ממרח חלבה
3/4 כפית א. נס קפה
ביצה


הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק לשמור 1/4 במקרר ואת השאר לשטח בתבנית לאפות בחום בינוני כ 12 – 14 דקות ולצנן.

2. לערבב את מצרכי הגבינה ולצקת על שכבת הבצק לאפות כ 20 – 25 דקות בחום בינוני להוציא מהתנור לגרד במהירות את הבצק שנותר מעל ולאפות עוד 20 דקות.

3. לקרר כמה שעות ולחתוך לקוביות עם סכין חדה.

5567 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

חיתוכיות גבינה ופירורים

חיתוכיות גבינה ופירורים


136
תגובות

  הרשם  
עדכן
הדר

את הבצק שצריך לגרד , לגרד אותו אחרי אפיה או ככה איך שהוא מהמקרר?

הדר

היי ניקי
לא הצלחתי להבין את הסדר של 2 החלקים של הבצק..
את החלק הראשון לאפות, עליו לשים את שכבת הגבינה , לאפות יחד עם הגבינה שוב 20 דקות ?
ואחרי כן בנפרד לאפות את ה1/4 בצק שהיה במקרר ואותו לגרד ?

דבי

הי! מה בקשר להקפאה של עוגה כזו או אחרות מגבינה? אפשר? איך כדאי לעשות זאת?
הרבה תודה!!!

נועה

היי ניקי. אפשר לוותר על הקפה ועל החלבה, או להחליף במשהו אחר לטובת מי שלא אוהב?

תודה מראש!

1 6 7 8