יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

עוגות גבינה עוגות גבינה לשבועות שבועות

חיתוכיות גבינה ופירורים

24 אפריל 2013
(Visited 5,338 times, 3 visits today)
חיתוכיות גבינה ופירורים

חיתוכיות גבינה ופירורים

ככה בקטנה התחלתי עם שבועות והפעם חיתוכיות גבינה פירורי בצק פריך טעמים עדינים של חלבה וקפה והכל חתוך לקוביות קטנות וטעימות של גבינה, ככה אפשר להנות יותר לאורך זמן ביס אחרי ביס…

תבנית חד פעמית : 19.3X29.4

מרכיבים:

בצק:

150 ג' חמאה קרה
250 ג' קמח (2 כוסות פחות 3 כפות)
100 ג' סוכר (חצי כוס)
ביצה

שכבת הגבינה:
600 ג' גבינה לבנה 9%
חצי גביע שמנת חמוצה
150 ג' סוכר (3/4 כוס סוכר)
כף גדושה ממרח חלבה
3/4 כפית א. נס קפה
ביצה

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק לשמור 1/4 במקרר ואת השאר לשטח בתבנית לאפות בחום בינוני כ 12 – 14 דקות ולצנן.

2. לערבב את מצרכי הגבינה ולצקת על שכבת הבצק לאפות כ 20 – 25 דקות בחום בינוני להוציא מהתנור לגרד במהירות את הבצק שנותר מעל ולאפות עוד 20 דקות.

3. לקרר כמה שעות ולחתוך לקוביות עם סכין חדה.

חיתוכיות גבינה ופירורים

חיתוכיות גבינה ופירורים

הרשם
עדכן
138 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
WordPress PopUp Plugin
דילוג לתוכן