עוגת ביסקוויטים גבינה באינגליש קייק

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגת ביסקוויטים גבינה באינגליש קייק

איזה יופי! אני מתלהבת כי יצא ממש טוב איזה דבר נפלא! עוגת גבינה עם ביסקוויטים אבל באינגליש קייק, הדבר היפה שזה כל כך פשוט להכין, לסדר ביסקוויטים להקציף ולשלוח להקפאה נכון שזה לא קשה ?

אינגליש קייק חד פעמי

מרכיבים:

ביסקוויטים
250 מ”ל שמנת מתוקה
80 ג’ אינסטנט וניל
חצי כוס חלב
150 ג’ גבינה לבנה (3 כפות גדושות)
120 ג’ סוכר (חצי כוס)

כוס חלב נוספת לביסקוויטים

הכנות:

1. לטבול את הביסקוויטים בחלב טבילה קצרה ולרפד את התבנית בתחתית ובצדדים.

2. להקציף את כל המצרכים לקרם יציב להעביר לתבנית לישר באופן שווה ולסגור עם ביסקוויטים.

3. להקפיא לכמה שעות ולהפוך על צלחת הגשה, שעה הפשרה במקרר לפני ההגשה.

4. שדרוגים:
שוקולד מגורד, קצפת, קרם שוקולד

לפרווה:
אפשר לוותר על הגבינה להגדיל את כמות החלב לכוס , להחליף את החלב בחלב סויה ואת השמנת בריץ ולוותר על הסוכר.

45324 צפיות 26 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת ביסקוויטים גבינה באינגליש קייק

עוגת ביסקוויטים גבינה באינגליש קייקעוגת ביסקוויטים גבינה באינגליש קייק

עוגת ביסקוויטים גבינה באינגליש קייקעוגת ביסקוויטים גבינה באינגליש קייקעוגת ביסקוויטים גבינה באינגליש קייק

גולשים מכינים וממליצים:

שרי : “רק רציתי להגיד תודה ענקית – העוגה פשוט פצצה!! טעימה, מרעננת, נימוחה בפה! כולם מקטן ועד גדול אהבו ממש!! איזה אלופה את ואיזה כיף לנו שיש לנו אותך”

שירן : “תודהההה!!!! פשוט ומהמם
כבר כתבתי לך שהחופשת לידה שלי ממש טעימה בזכותך.
3 מתכונים שלך ביום אחד
קציצות דגים,אגרול ואת העוגה הזאת… טעים טעים טעייייים”

לינוי : “במילה אחת- נדירה!!!!”

אפרת : “מש קלה להכנה וגם טעימה בטרוף ומתחסלת בשניה תווודה ענקית על כל המתכונים המושלמים”

762
תגובות

  הרשם  
עדכן
צליל

למה לא יוצא לי קרם מצב יציב?

צליל

האם אחרי שהעברתי שעה למקרר טרם ההגשה לאחר מכן,מה שנותר הכוונה, להחזיר את העוגה למקפיא או לשמור במקרר?

פנינה

בוקר טוב
הכנתי ושכחתי לשים סוכר
קריטי? או להכין חדש?
תודה מקרב לב
ויום טוב

טלי

הי ניקי אלופת האלופות את !!!
מכינה המון מתכונים שלך כולם מעולים ומושלמים
מאד רוצה להכין את העוגה הזאת אבל אין להשיג אצלינו גבינה לבנה ישראלית
במה ניתן להמיר אם בכלל
תודה ענקית !!!!

מאי

היי ניקי,
רוצה לעשות את העוגה. אין לי מיקסר בבית. אפשר להקציף עם מטרפה ידנית?
בנוסף, מתי להוסיף את השוקולד בסוף? אחרי שהעוגה קופאת לשפוך את השוקולד או אחרי שהיא קופאת לשים עוד שכבת קרם ואז שוקולד?
תודה!

שיר

האם העוגה ניתנת להקפאה?

מאשה

היי ניקי, חג שמח!

רציתי לדעת האם אפשר להחליף את הפתי בר למשהו כשר לפסח?