חיתוכיות גבינה ושוקולד

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חיתוכיות גבינה ושוקולד

חיתוכיות גבינה ושוקולד

עוד מתכון שאני אוהבת להכין אני בכלל אוהבת להכין מתכונים עם גבינה במיוחד בסגנון בראוניז כלומר קוביות קטנות וטעימות שנאכלות בביסים קטנים, תאמינו לי שזה שווה כל ביס טעים…

תבנית 22X23

מרכיבים:

בצק:
150 ג’ חמאה קרה
200 ג’ קמח (כוס וחצי פחות כף)
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
חלמון

שכבת הגבינה:
200 ג’ גביע שמנת חמוצה
500 גבינה לבנה 9%
ביצה
150 ג’ סוכר (3/4 כוס)
כפית סוכר וניל

פסי שוקולד:
50 ג’ שוקולד מריר
כף חלב

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק לשטח בתבנית לאפות בחום בינוני עד שמזהיב בערך 14 דקות ולצנן.

2. לערבב את מצרכי הגבינה ולצקת על הבצק.

3. להמיס שוקולד מריר וחלב (מיקרו) ולהזליף פסים על הגבינה עם סכין לקשקש את השוקולד והגבינה מעט רק בשביל ליצור צורות ולא יותר.

*4. חום בינוני 180 מעלות כ 25 דקות, האמצע עדיין רוטט מעט וזה בסדר לקרר כמה שעות ולחתוך עם סכין חדה לקוביות.

שאלות ותשובות

אפשר להכין באינגליש קייק ? לא
אני תמיד מסתבכת עם החמאה מה עושים ? מסתכלים כאן
אפשר להוריד את כמות הסוכר בבלילה ?
 שימי חצי כוס תטעמי ואז תחליטי אם את רוצה עוד
אני רוצה להכין לעוד יומיים – אין בעיה לשמור במקרר ולשים שומר ליד…
אפשר גבינה 5% ? אין בעיה
אני לא אוהב גבינה בכלל – תכין מתכון אחר
יצא לי נמוך – זה אמור לצאת נמוך כמו בראוניז
אני לא אוהבת שוקולד אפשר בלי ? אין בעיה
ביצה אחת מספיקה ? כן
דחוף! העוגה בתנור ולא שמתי סוכר וניל – הכל בסדר
צריך לקרר לפני ששמים את הגבינה על הבסיס ? דקה שתיים ואז לשים

25358 צפיות 12 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

חיתוכיות גבינה ושוקולדחיתוכיות גבינה ושוקולד

163
תגובות

  הרשם  
עדכן
nili

היי ניקי,
איזה מתכון מופלא!
בנס היו לי כל החומרים ביום שקיבלתי את הניוז. הפשלתי שרוולים והכנתי מיד כשהגעתי הביתה.
והאזהרה הייתה במקום, כל התבנית חוסלה תוך יום.
אפילו לא הספקנו להפוך לחיתוכיות. הילדים אכלו כל מנה – שורה שלמה.
בהקדם אכין חדשה.
אז כרגיל- תודה רבה!

מירית

היי ניקי המדהימה!
מיד כשראיתי את המתכון בניוז אמרתי לעצמי – את זה אני הולכת להכין. אתמול הכנתי וזה יצא טעים בטירוף! בלי הרבה עבודה וטעים מאד מאד.
כל רגע אני ‘צריכה’ לעבור דרך המטבח בשביל ליישר עוד חתיכה..
תודה תודה!

מילה

ניקי שלום, אני מאוד אוהבת את האתר שלך,במתכון חיתוכיות גבינה ושוקולד לא ברור לי בקשר לשמנת חמוצה,כמה אחוז 15? או יותר ? המון. תודה

ענבר

האם מתאים למשלוח פורים או צריך להגיש קר?

תמר צארום

האם אפשר להקפיא לאחר האפיה? תודה מראש

חיימי

שלום ניקי
יש אצלנו בבית [חדש!] רגישות לגלוטן.
האם ניתן להמיר את הקמח בקמח קונדיטור?
אשמח לקבל מתכונים ללא גלוטן לחולי צליאק.
כמובן תודה על האור שאת שופכת לנו מהמטבח…
חיימי

ענת

בוקר טוב:)
מעולה, חייבת לנסות…
הצחקת אותי עם השאלות והתשובות…
מה עושים כשאין מי שישמור…. (-;
שיהיה לך יום נפלא
ענת

1 2 3 11