חיתוכיות גבינה ושוקולד

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חיתוכיות גבינה ושוקולד

חיתוכיות גבינה ושוקולד

עוד מתכון שאני אוהבת להכין אני בכלל אוהבת להכין מתכונים עם גבינה במיוחד בסגנון בראוניז כלומר קוביות קטנות וטעימות שנאכלות בביסים קטנים, תאמינו לי שזה שווה כל ביס טעים…

תבנית 22X23

מרכיבים:

בצק:
150 ג’ חמאה קרה
200 ג’ קמח (כוס וחצי פחות כף)
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
חלמון

שכבת הגבינה:
200 ג’ גביע שמנת חמוצה
500 גבינה לבנה 9%
ביצה
150 ג’ סוכר (3/4 כוס)
כפית סוכר וניל

פסי שוקולד:
50 ג’ שוקולד מריר
כף חלב

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק לשטח בתבנית לאפות בחום בינוני עד שמזהיב בערך 14 דקות ולצנן.

2. לערבב את מצרכי הגבינה ולצקת על הבצק.

3. להמיס שוקולד מריר וחלב (מיקרו) ולהזליף פסים על הגבינה עם סכין לקשקש את השוקולד והגבינה מעט רק בשביל ליצור צורות ולא יותר.

*4. חום בינוני 180 מעלות כ 25 דקות, האמצע עדיין רוטט מעט וזה בסדר לקרר כמה שעות ולחתוך עם סכין חדה לקוביות.

שאלות ותשובות

אפשר להכין באינגליש קייק ? לא
אני תמיד מסתבכת עם החמאה מה עושים ? מסתכלים כאן
אפשר להוריד את כמות הסוכר בבלילה ?
 שימי חצי כוס תטעמי ואז תחליטי אם את רוצה עוד
אני רוצה להכין לעוד יומיים – אין בעיה לשמור במקרר ולשים שומר ליד…
אפשר גבינה 5% ? אין בעיה
אני לא אוהב גבינה בכלל – תכין מתכון אחר
יצא לי נמוך – זה אמור לצאת נמוך כמו בראוניז
אני לא אוהבת שוקולד אפשר בלי ? אין בעיה
ביצה אחת מספיקה ? כן
דחוף! העוגה בתנור ולא שמתי סוכר וניל – הכל בסדר
צריך לקרר לפני ששמים את הגבינה על הבסיס ? דקה שתיים ואז לשים

25307 צפיות 24 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

חיתוכיות גבינה ושוקולדחיתוכיות גבינה ושוקולד

163
תגובות

  הרשם  
עדכן
חני

אפשר להקפיא את זה?

נעמי

אם יש לי רק שמנת חמוצה? מחליף את הגבינה? אשמח למתכון דיאטטי למשו דומה וגם לעוגיות גרנולה דיאטטיות

אורית וסרמן

הכנתי את החיתוכיות גבינה ושוקולד.
ניקי זה גאוני ומעולה. (כמוך)
ועיבדתי ביד (עם כפפות) את החמאה עם הקמח והסוכר והחלמון
תודה לך.

חני

יופי של עוגה. אני עושה איתה כיבוד הורים ושולחת לאמא שלי ליום הולדתה. תודה.

שיר

היי ניקי מה שלומך?
השתמשתי בתבנית 17.5/28 פיירקס זכוכית
הכנתי לפי ההוראות
איך אפשר לדעת שזה אפוי מספיק?
הוצאתי מהתנור והשוליים היו זהובים ובאמצע הגבינה רוטטת
השאלה אם לאחר הקירור יהיה ניתן לראות?
ואם לא יהיה אפשר להכניס שוב לתנור?
סליחה על האורך ותודה,
שיר

אנה

כמובן תודה וחג שמח!

אנה

היי ניקי, יש לי רק 50 גר’ חמאה… אפשר להוסיף שמן?..או שמנת 30 % אולי?..