טירמיסו

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
טירמיסו

טירמיסו

טירמיסו משגע וקל הכנה, עוגה יפהפייה, עושה המון רושם בהגשה. כשצריך עוגת רושם (החמות מודיעה שהיא מגיעה מחר) ולא בא לעבוד קשה זאת העוגה.
הייתי אמורה להכין עוגה במהירות ועוגה שנראית טוב, לא סתם עוגה. לא היה לי זמן להשקיע ונזכרתי בעוגה הזאת שמצילה אותי כל פעם מחדש.

מרכיבים:

150 ג` ביסקויטים מרוסקים
100 ג` חמאה מומסת
2 כפות סוכר חום

הקרם:
500 מ”ל שמנת מתוקה (2 קופסאות)
אינסטנט וניל
2 כפיות תמצית וניל
כוס חלב
200 ג` סוכר (כוס)
500 ג` גבינה לבנה
250 ג` גבינת מסקרפונה
חצי חבילת בישקוטים

כוס קפה שמורכבת:
2 כפיות אבקת נס קפה
כפית ליקר קפה
מים וחלב וסוכר
(תכינו נס קפה שאתם אוהבים)


הכנות:

1. לערבב את מצרכי הבסיס, לשטח בתבנית ולהקפיא.

2. להקציף שמנת, אינסטנט,חלב, וניל וסוכר לקרם, להנמיך את מהירות המיקסר ולהוסיף את הגבינות.

3. להעביר מחצית מקרם הגבינה על הבסיס שהכנו. לטבול את הבישקוטים בנס קפה  ולהניח על שכבת הגבינה, ליצור שכבה של בישקוטים. מעל להוסיף את המחצית השניה של קרם הגבינה.

4. לקרר 24 שעות, לפני ההגשה לפזר אבקת קקאו / נוגט

18175 צפיות 13 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב
טירמיסו
טירמיסו

גולשים מכינים וממליצים:

מוריה : “אין לי מיליםם העוגה פשוט מושלמת כול יום אני מחכה שיגיע יום שישי שאני יוכל להכין אותה לכבוד שבת ממש מדהימה וכול מי שטועם אותה מפוצצץ אותי בברכות מתכון מדהים!”

מיכל : “הכנתי כעוגת יומולדת לבעלי לעבודה. יצאה עוגה מרשימה, יפיפיה וטעימה בטירוף. תודה!!!”

מיאמי פלורידה : “וואווו ווואווווו וווואאוווו ללא מילים !!!!
לא יאומן כמה טעימה , מרשימה , מכובדת ויפה העוגה הזאת , ובעיקר קלה להכנה .
מומלצת מאוד מאוד מאוד …. ועוד מאוד !
האמת שהכנתי אותה לפני כמה שנים טובות ולדעתי אפילו הגבתי פה באתר , אבל היא באמת שווה עוד תגובה .
תודה לך אהובתי ניקי .”

טליה : “הכנתי אותה יצאה טעימה ומהממת ברמות,ניקי אין על המתכונים שלך אני מכורה! מהרגע שנחשפתי לאתר שלך אני מכינה רק את שלך והם תמיד הצלחה. תודה”

נגה : “הכנתי את העוגה לחג השבועות הערב
האורחים לא הפסיקו לזלול
קיבלתי הרבה מחמאות
פשוט מהמם, ניקי את גאונה ואני מעריצה אותך”

עידית : “מדהימה!!! כמה קלה להכנה, ככה טעימה!! כבר חושבת על ההזדמנות הבאה להכנתה… תודה על מתכון נוסף מנצח”


566
תגובות

  הרשם  
עדכן
סיגל

הי ניקי, עוגה מושלמת.
עשיתי אותה לפני שניםםם וחשבו שמקונדטוריה.
תזכירי לי בבקשה,
את הקישוט שעל העוגה ההזלפות- מהקרם של השכבה האחרונה? או יצרת עוד כמות
2. פעם הסברת על השקפים שעטפת את העוגה- כדי שתצא חלקה כמו בקונדיטוריה..
שמים את השקפים הללו ואז את השכבה הראשונה- שכבת הבסקוויטים? קצת שכחתי…
תודה

1 35 36 37