עוגת גבינה פירורים אפויה
קוביות גבינה קטנות של עונג, 3 שכבות בעוגה אחת כאלה טעימות. מתחילים עם שכבת הביסקוויטים ומשם שכבת הגבינה בטעם וניל ומסיימים עם שכבת הפירורים מעל. עוגות גבינה משתבחות אחרי קירור אז מומלץ להתאפק לפני שמתחילים לאכול. קשה אבל שווה העוגת גבינה הזאת מומלצת בחום ושווה כל ביס טעים.
19X29 תבנית חד פעמית
מרכיבים:
150 ג' ביסקוויטים
2 כפות סוכר חום
100 ג' חמאה מומסת
שכבת הגבינה:
4 מעדני וניל 125 ג' כל אחד
300 ג' גבינה לבנה 9%
150 ג' כוס סוכר (שלושת רבעי כוס)
ביצה
2 כפות קורנפלור
הכנות:
- 1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.
2. הכנת הבסיס:
לשים את הביסקוויטים במעבד מזון להפעיל את המעבד מזון בפולסים ולגרוס את הביסקוויטים, להמיס את החמאה במיקרו ולהוסיף למעבד מזון יחד עם הסוכר חום, לעבד לעיסה אחידה.
3. להוציא כחצי כוס מהפירורים ולשמור בצד. לקחת תבנית ולשטח את הפירורים באופן שווה בתחתית התבנית. להכניס לתנור ולאפות 5 דקות.
4. שכבת הגבינה:
לשים בקערה את כל המצרכים ולערבב עם כף לבלילה אחידה.
5. לצקת את הגבינה על שכבת הביסקוויטים באופן שווה, להנמיך את התנור ל 150 מעלות להכניס את התבנית לתנור ולאפות כ 35 דקות.
6. זוכרים את הפירורים ששמרנו בצד ? לפזר את שארית הפירורים מעל שכבת הגבינה ולאפות עוד כ 10 דקות, העוגה מוכנה כשהיא יציבה והאמצע מעט נע.
7. לקרר לפחות כמה שעות במקרר.