עוגת גבינה פירורים אפויה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
העוגת גבינה הזאת מומלצת בחום ושווה כל ביס טעים.

עוגת גבינה פירורים אפויה

קוביות גבינה קטנות של עונג, 3 שכבות בעוגה אחת כאלה טעימות. מתחילים עם שכבת הביסקוויטים ומשם שכבת הגבינה בטעם וניל ומסיימים עם שכבת הפירורים מעל. עוגות גבינה משתבחות אחרי קירור אז מומלץ להתאפק לפני שמתחילים לאכול. קשה אבל שווה העוגת גבינה הזאת מומלצת בחום ושווה כל ביס טעים.

19X29 תבנית חד פעמית

מרכיבים:

150 ג’ ביסקוויטים
2 כפות סוכר חום
100 ג’ חמאה מומסת

שכבת הגבינה:
4 מעדני וניל 125 ג’ כל אחד
300 ג’ גבינה לבנה 9%
150 ג’ כוס סוכר (שלושת רבעי כוס)
ביצה
2 כפות קורנפלור

הכנות:

  1. 1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. הכנת הבסיס: 
לשים את הביסקוויטים במעבד מזון להפעיל את המעבד מזון בפולסים ולגרוס את הביסקוויטים, להמיס את החמאה במיקרו ולהוסיף למעבד מזון יחד עם הסוכר חום, לעבד לעיסה אחידה.

3. להוציא כחצי כוס מהפירורים ולשמור בצד. לקחת תבנית ולשטח את הפירורים באופן שווה בתחתית התבנית. להכניס לתנור ולאפות 5 דקות.

4. שכבת הגבינה: 
לשים בקערה את כל המצרכים ולערבב עם כף לבלילה אחידה.

5. לצקת את הגבינה על שכבת הביסקוויטים באופן שווה, להנמיך את התנור ל 150 מעלות להכניס את התבנית לתנור ולאפות כ 35 דקות.

6. זוכרים את הפירורים ששמרנו בצד ? לפזר את שארית הפירורים מעל שכבת הגבינה ולאפות עוד כ 10 דקות, העוגה מוכנה כשהיא יציבה והאמצע מעט נע.

7. לקרר לפחות כמה שעות במקרר.

26422 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

חיתוכיות גבינה וביסקוויטים

חיתוכיות גבינה וביסקוויטים

135
תגובות

  הרשם  
עדכן
לנה

ניקי היקרה,
רציתי להגיד לך שיש לך אתר מדהים, אני משתמשת בהרבה מהמתכונים שלך כאן והם פעם לא מאכזבים. תמיד שאני רוצה להכין משהו, אני ישר מחפשת אצלך..
עשיתי את החיתוכיות גבינה האלו לאחר שבעלי ביקש ממני עוגת גבינה עם פירורים וכולם- בעלי, המשפחה של בעלי והמשפחה שלי פשוט נהנו מכל ביס ולא הפסיקו לשבח.
אז המון תודה וישר כוח על ההשקעה והעזרה והמענה לשאלות וכמובן על המתכונים.

אלונה

היי ניקי, העוגה יוצאת פשוט מדהימה, היא מאוד מקורית ופשוט נמסה בפה
אין על המתכונים שלך

הדס

הי!

אני ישראלית, גרה כרגע בקהילה קטנה בחו”ל.
יש לי מחר אורחים חשובים מאד מאד וחיפשתי נואשות מתכון לעוגת גבינה טובה.
אין לנו פה מעדנים וגבינות צריך להזמין שבועיים מראש (ואף אחת לא מתקרבת לגבינת ישראלית פשוטה)
ניסיתי עכשיו את המתכון שלך!
במקום מעדן וניל הכנתי אותו לבד מפודינג וחלב, גם קורנפלור החלפתי בפודינג כי נגמר לי כל המלאי שסחבתי מישראל.
הכל היה נראה מעולה, המלית מעדן.
עכשיו העוגה בתנור ואני מקווה מאד שהיא תראה כמו שלך!!
תודה!!!

sima

ניקי תודה שאת קיימת. ועל השיתופים. כמה חיתוכיות יוצאות מתבנית כזאת שאוכל לחשב את האירוח תודה

ד

הי,
את חושבת שאני יכולה להוסיף שכבה של מלית אוכמניות?
תודה!

גלי

שאלה קטנה
כמה צריך להוציא מאריזת גבינה לבנה 500גרם בערךכדי להגיע ל300? או רעיון איך למדוד 300 גרם בלי משקל?

טלי

יצא סוףףףףףףףףף ,מומלצת מאוד.
תודה רבה..