עוגת גבינה פירורים אפויה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
העוגת גבינה הזאת מומלצת בחום ושווה כל ביס טעים.

עוגת גבינה פירורים אפויה

קוביות גבינה קטנות של עונג, 3 שכבות בעוגה אחת כאלה טעימות. מתחילים עם שכבת הביסקוויטים ומשם שכבת הגבינה בטעם וניל ומסיימים עם שכבת הפירורים מעל. עוגות גבינה משתבחות אחרי קירור אז מומלץ להתאפק לפני שמתחילים לאכול. קשה אבל שווה העוגת גבינה הזאת מומלצת בחום ושווה כל ביס טעים.

19X29 תבנית חד פעמית

מרכיבים:

150 ג’ ביסקוויטים
2 כפות סוכר חום
100 ג’ חמאה מומסת

שכבת הגבינה:
4 מעדני וניל 125 ג’ כל אחד
300 ג’ גבינה לבנה 9%
150 ג’ כוס סוכר (שלושת רבעי כוס)
ביצה
2 כפות קורנפלור

הכנות:

  1. 1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. הכנת הבסיס: 
לשים את הביסקוויטים במעבד מזון להפעיל את המעבד מזון בפולסים ולגרוס את הביסקוויטים, להמיס את החמאה במיקרו ולהוסיף למעבד מזון יחד עם הסוכר חום, לעבד לעיסה אחידה.

3. להוציא כחצי כוס מהפירורים ולשמור בצד. לקחת תבנית ולשטח את הפירורים באופן שווה בתחתית התבנית. להכניס לתנור ולאפות 5 דקות.

4. שכבת הגבינה: 
לשים בקערה את כל המצרכים ולערבב עם כף לבלילה אחידה.

5. לצקת את הגבינה על שכבת הביסקוויטים באופן שווה, להנמיך את התנור ל 150 מעלות להכניס את התבנית לתנור ולאפות כ 35 דקות.

6. זוכרים את הפירורים ששמרנו בצד ? לפזר את שארית הפירורים מעל שכבת הגבינה ולאפות עוד כ 10 דקות, העוגה מוכנה כשהיא יציבה והאמצע מעט נע.

7. לקרר לפחות כמה שעות במקרר.

25339 צפיות 18 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

חיתוכיות גבינה וביסקוויטים

חיתוכיות גבינה וביסקוויטים

135
תגובות

  הרשם  
עדכן
חיה

הי ניקי
שאלה דחופה
המסתי את החמאה בסיר.
יש בעיה עם זה?
הייתי צריכה לקחת חמאה שהומסה בטמפרטורת החדר?

מיטל

כ”כ קל וטעים מאוד!!
יש אפשרות להכין את אותה עוגה בלי הוניל? שיהיה יותר טעם של גבינה

רביבו גילה

האם אפשרי להמיר יוגורט וניל במקום מעדן ?

גילה

שלום ניקי,
דבר ראשון תודה על המתכונים הנפלאים – אני נעזרת בהם המון!!

דבר שני, הכנתי את העוגה הזו, הטעם מעדן פלוס, אבל היא לא נחתכת בקלות, ז”א כשחותכים אותה, היא די מתפרקת.
מה יכולה להיות הבעיה?

אליס

ניקי!!! החיתוכיות האלה פשוט מעולות! כל כך קלות להכנה וכל כך טעימות, בלי הקצפות ושטויות… תודה רבה רבה

חיה

שלום ניקי, רק רציתי לשתף… הכנתי את החיתוכיות ביום חמישי עם שמנת מתוקה ופודינג במקום המעדנים (לא היה לי בבית ולא רציתי לצאת בכפור)
יצא מעולה! תודה רבה!!

שלי

לניקי המקסימה! .העוגה הזאת היא העוגה הכי טעימה שהכנתי בחיים! אני מתה על עוגות גבינה, אבל זאת הכי הכי מיוחדת!