יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

עוגות גבינה עוגות גבינה לשבועות עוגות וקינוחים עוגות לפסח

עוגת גבינה של בתי מלון

27 דצמבר 2015
(Visited 15,722 times, 3 visits today)

עוגת גבינה של בתי מלון

עוגת גבינה של בתי מלון, מכל העוגות שאני עושה ותאמינו לי שאני עושה המון עוגות, עוגות גבינה יש להן מקום של כבוד אצל הילדים שלי. הם מאוד אוהבים מכל הסוגים ומכל המינים. בא לכם להתפנק עם עוגה גבינה של בתי מלון ? העוגה שמגישים בארוחת הבוקר והילדים שלי מיד הולכים לטעום ממנה. פשוטה קלה וטעימה, מושלמת.

תבנית 24

מרכיבים:

קילו גבינה לבנה 9% מסוננת מנוזלים לפחות שעתיים
3 ביצים גדולות
200 ג’ סוכר (כוס)
2 כפות אינסטנט וניל
כף גדושה קורנפלור
2 כפות שמן זית

אולי תאהב גם את...♥

  • עוגת בננות בחושה פרווה

    תנו לי עוגות בחושות בלי לסבך את החיים ובלי ללכלך יותר מידי כלים.
    קערה מקסימום שתי קערות, בננות, אגוזים קינמון, שוקולד צ’יפס מתכון לעוגת בננות פשוטה שיוצאת נהדר.
    יש לכם 5 דקות ? נהדר תכינו את העוגה היא יוצאת מופלא והיא כל כך קלה.
    במקרה היו לי בננות על השיש משם הדרך אל התנור הייתה קצרה ואפילו לא הפעלתי את המיקסר אין יותר טוב מזה ויש לי עוגה טובה לשבת. מומלץ לראות את הסרטון לפני שמתחילים להכין.

    אינגליש קייק, תבנית עגולה קוטר 18

  • ספינג’

    אני יודעת שאת המשפט הזה אומרים הרבה ואני בכל זאת אחזור עליו, מזל שחנוכה מגיע פעם בשנה המתכון הזה הורס! אי אפשר לעמוד בפניו.
    אני כמעט אומרת לכם תעזבו אל תכינו מרגע שמתחילים להכין אי אפשר להפסיק תמצאו את עצמכם מכינים כל השנה ולא רק בחנוכה.
    נראה אתכם מכינים ואוכלים רק אחד :), התפקיד שלי במשפחה זה להכין את הספינג’ והמחמאה הכי טובה שאומרים לי שהטעם ממש כמו של הדודה המרוקאית שהיא רמה בפני עצמה.
    אני חייבת להוסיף הבצק לא נוח לעבודה בדיוק להיפך הוא מעצבן, דביק, לא נוח תזרמו איתו בסוף יוצא ספינג’ נהדר רך מאוד, מסוכר עם טעם נהדר.
    תראו בסרטון איך אני עובדת איתו נתתי כמה טיפים ואל תתרגשו אם הראשון לא יוצא טוב.

    16 ספינג’

  • רולדה מדהימה עם קצפת כמו בקונדיטוריה

    אני אוהבת נוסטלגיה לחזור לעבר ולהכין את המתכונים שהאימהות והסבתות הכינו, כמה רגש ואהבה יש בעוגות של פעם. אני עד היום נזכרת בערגה בעוגות שסבתא שלי הכינה.
    היום אני עושה טיול בעמק הזיכרונות עם רולדת ספוג של פעם אני מכירה את העוגה הזאת מהילדות וכמה שאהבתי את הרכות של הספוג, הרי זאת אחת העוגות הכי רכות שיש והיא מלאה קרם טעים שאי אפשר לעמוד בפניו.
    זיכרונות זה דבר יפה אבל רציתי קצת לשדרג ולהפוך את העוגה ליותר יפהפייה כמו בקונדיטוריה וביתית כמובן ואיך בדיוק עשיתי את זה ? מוזמנים לראות את הסרטון אני יכולה לומר שפרסתי את העוגה קיבלתי קריאות ואוווו.
    אני מאוד ממליצה לראות את הסרטון לפני שמכינים את העוגה זה יחסוך הרבה תקלות בדרך.

  • עוגת שוקולד רכה ועסיסית

    תעזבו הכל זאת העוגת שוקולד הכי טובה שהכנתי, עולה על כל האחרות העוגה הזאת מדהימה. תסתכלו בסרטון ותראו כמה שהיא קלה להכנה.
    תדמיינו עוגת שוקולד מהחלומות רכה, לחה ועסיסית ולמרבה הפלא היא על בסיס מים. לא יאמן כמה שהיא טובה.
    מרגע שתכינו אותה לא תכינו עוגה אחרת איזה מרקם שוקולדי מופלא, כמה שהיא רכה. לפני הכל תשמרו במחברת המתכונים אתם תודו לי אחר כך היא שווה ברמות ואפילו יותר מזה.

     

    תבנית 24

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2. לטרוף ביצים וסוכר, לערבב את כל המצרכים להעביר לתבנית לאפות כ 45 דקות.

3. לקרר כמה שעות.

  • סינון הגבינה: לשים את הגבינה בחיתול או בחולצת טריקו ולתלות מעל הכיור.

עוגת גבינה של בתי מלוןעוגת גבינה של בתי מלון

הרשם
עדכן
176 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

הי ניקי,
לאיזה גודל תבנית חד”פ מלבנית המתכון מתאים? (הבינונית/”מוארכת” או הגדולה יותר?)
תודה, אביגיל

שלום ניקי ומועדים לשמחה,
תמיד אני חוזרת למתכונים שלך כדי להתחדש ותמיד יוצא טעים.
יש לי רק גבינה 5 אחוז האם יש צורך להוסיף שומן ממקור אחר? שמנת חמוצה או שמנת להקצפה?

הי. עוד שאלה. אין לי חיתול ולא כל בד אחר . יש מצב לסמן את זה בדרך אחרת? או לקנות גבינה אחרת? תודה רבה!!!

הי. לטרוף את הביצים עם מיקסר או עם כף? תודה רבה

שלום ניקיל’ה ניתן להכין את העוגה בתבנית אלומניום?

היי ניקי יקרה!
אפשר לשאול למה שמן זית,
האם יש לו ערך מוסף מבחינת הטעם?

הי ניקי
שאלה מאתגרת: אפשר להחליף את הסוכר בסילאן או מייפל? אפילו רק חצי? וגם גבינה 5%?