עוגת גבינה של בתי מלון

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגת גבינה של בתי מלון

עוגת גבינה של בתי מלון, מכל העוגות שאני עושה ותאמינו לי שאני עושה המון עוגות, עוגות גבינה יש להן מקום של כבוד אצל הילדים שלי. הם מאוד אוהבים מכל הסוגים ומכל המינים. בא לכם להתפנק עם עוגה גבינה של בתי מלון ? העוגה שמגישים בארוחת הבוקר והילדים שלי מיד הולכים לטעום ממנה. פשוטה קלה וטעימה, מושלמת.

תבנית 24

מרכיבים:

קילו גבינה לבנה 9% מסוננת מנוזלים לפחות שעתיים
3 ביצים גדולות
200 ג’ סוכר (כוס)
2 כפות אינסטנט וניל
כף גדושה קורנפלור
2 כפות שמן זית

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2. לטרוף ביצים וסוכר, לערבב את כל המצרכים להעביר לתבנית לאפות כ 45 דקות.

3. לקרר כמה שעות.

  • סינון הגבינה: לשים את הגבינה בחיתול או בחולצת טריקו ולתלות מעל הכיור.

33464 צפיות 26 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת גבינה של בתי מלוןעוגת גבינה של בתי מלון

168
תגובות

  הרשם  
עדכן
רינת משולם

ניקי היקרה
רק רציתי להודות לך על עוד מתכון מנצח אני גרה בגרמניה והמתכונים שלך עושים לי געגועים לארץ ויחד עם זאת טעם של בית.
שוב תודה על מתכונים קלים ומעולים ויישר כח על פועלך.

טל

היי ניקי,

אני אוהבת את הבלוג שלך ועשיתי המון דברים ממנו. העוגה נהדרת. עשיתי בשבת. השארתי את הגבינה במסננת במקרר למשך כמעט יומיים. יצא נפלא.
אנחנו מתענגים עליה.
תודה

רוזה

עוגה נהדרת! קלת הכנה והתוצאה מעולה! מומלצת!

רננה

היי ניקי,
הכנתי את העוגה בשבת האחרונה וכולם ליקקו את האצבעות. תודה!
רק התבאסתי מזה שהעוגה צנחה מאוד לעומת הגובה שהייתה בו כשיצאה מהתנור. לאחר האפייה השארתי אותה
בחוץ לקירור, ורק אז הכנסתי למקרר. היא צנחה עוד לפני המקרר… יש לך הסבר? איך אפשר לשמור על הגובה? תודה! שבוע טוב וטעים:)

יפעת

שלום ניקי
הכנתי את העוגה ואמיתי בדיוק 45 דק כפי שכתבת, אבל היא לא יצאה כזו לבנה וחלקה כמו אצלך בתמונה, השוליים יצאו זהובים, וכל החלק העליון יצא קצת מבוקעוחא נראה חלק, מה הסיבה ?
אשמח להבהרות. תודה

ורד

היי ניקי
אפשר להגיש את העוגה אחרי חימום קל במיקרו?
או לאכול אותה רק קרה ?
תודה

סימה

אחרי האם אחרישמערבבים במיקסר את הביצים עם הסוכר, מערבבים את יתר המצרכים גם במיקסר ? או אפשר בכף ידנית?

1 3 4 5 6 7 11