חיתוכיות גבינה אפויה ושוקולד לבן

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חיתוכיות גבינה אפויה ושוקולד לבן

חיתוכיות גבינה אפויה ושוקולד לבן

חיתוכיות גבינה אפויה ושוקולד לבן, אחת העוגות הכי שוות שיש, עוגה מפנקת עם גבינה ושוקולד לבן, תענוג של עוגה. מעולה מעולה! רוצים להתפנק עם עוגה טובה ? היא שווה.

תבנית בגודל 24X22

מרכיבים:

150 ג’ ביסקוויטים גרוסים
100 ג’ חמאה מומסת
2 כפות סוכר חום

שכבת הגבינה:
500 ג’ גבינה לבנה
2 גביעי שמנת חמוצה
200 ג’ סוכר (כוס)
כפית תמצית וניל
כף קורנפלור
ביצה
100 ג’ שוקולד לבן
3 כפות חלב

הכנות:

1. לערבב את מצרכי הביסקוויטים להוציא כחצי כוס לשמור בצד, את השאר לשטח בתבנית ולשמור במקרר.

2. להמיס שוקולד וחלב לערבב את כל המצרכים בסוף להוסיף את השוקולד ולערבב לבלילה אחידה.

3. לשים תבנית עם מים רותחים בתחתית התנור ולחמם את התנור ל 150 מעלות.

4. לצקת על הבסיס את הבלילה לאפות כ 45 דקות לפזר את הביסקוויטים ששמרנו בצד לאפות עוד כ 10 דקות או עד שהעוגה מתייצבת האמצע מעט רוטט.

*5. לקרר כמה שעות ואפילו לילה.

36268 צפיות 21 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

סימה : “במילה אחת- שלמות!”

אורנית : “ניקי את מדהימה תודה רבה !!
עכשיו זאת הפעם ה 3 שאני מכינה ולא נמאס לנו 🙂
כל כך קלה וטעימה!”

סיון : “הכנתי ויצא מושלםםםםם!!!
מומלץ בחום!!!!”

יסכה : “ואוו ניקי
את אלופה!!!
יצאה עוגה יפה וטעימה.
תודה:)”

יעל : “רק רציתי לספר לך שזו הפכה להיות העוגה האוליטמטיבית לשבירת הצום אצלנו בבית… תמיד מצליחה, תמיד טעימה! גם הערב, כולם ליקקו את האצבעות. תודה תודה:)”

עדית : “עוגה נפלאה… טעימה, טעימה, טעימה!”

מלה בצלאל : “יצא מעולה!
העוגה התחסלה כהרף עין…
הולכת לנסות גם את החיתוכיות של הגבינה והשוקולד.
נראה מי נגמר מהר יותר…”

בלי : “העוגה יצא מעולה!!
תודה על מתכונים מדוייקים וטעימים! כל חג עובר דרך האתר שלך”

אורית : “מתכון מדהים מדהים וטעים מחכה לשבת הבאה להכין אותו שוב.”

189
תגובות

  הרשם  
עדכן
נלי

המתכון נראה מצויין והעוגה כבר בתנור 🙂
אפשר להקפיא את השאריות?

פנינה

היי ניקי
קודם כל תודה ענקית
אני מכינה קבועה של המתכונים שלך ותמיד יוצא מוצלח
לגבי העוגה הזאת אני רוצה להכין אותה להיום בערב אבל ראיתי שהיא צריכה 24 ש במקרר
אם אני יוסיף עוד קמח
אפשרי לפרוס אותה קודם?

ליאת

נתקעתי בלי שוקולד לבן…
יש תחליף,אפשר לוותר?

אולה

היי ניקי 🙂 יש לי כמה שאלות.
אם מכפילים את במתכון ב 1.5 באיזו תבנית אפשר להשתמש? אותה שאלה לגבי התבנית אם עושים מנה כפולה.
בנוסף, רציתי לשאול האם התנור צריך לעבוד על טורבו.
תודה מראש

הדר

היי ניקי
העוגה כבר 65 דק בתנור עדיין ממש רוטטת.. מה אפשר לעשות? להעביר לטורבו?

גלית

היי ניקי תודה על המתוכונים הטעימים אחד אחד אין לי מילים.
אשמח לדעת מה אפשר להשים במקום כף קורנפלור?

מלכה

אפשר סוכר רגיל? אין לי סוכר חום