יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכונים עם ביסקוויטים עוגות גבינה עוגות גבינה לשבועות עוגות מוס

עוגת פירמידה

15 מאי 2016
(Visited 19,794 times, 14 visits today)

עוגת פירמידה

עוגת פירמידה, העוגה הזאת פיצוץ! לא יאומן כמה פעמים שהכנתי אותה היא מתחסלת. שיחקתי עם שני הצבעים קרמל ומריר זה יצא פשוט יפהפה!. היא עוברת נהדר הקפאה וכשמגישים אותה לשולחן כמה מחמאות מקבלים. היא הכי פשוטה שיש ושווה ברמות.

מרכיבים:

פתי בר קרמל
פתי בר מריר
מילוי:
כוס וחצי שמנת מתוקה
4 כפות א. אינסטנט וניל
שליש כוס חלב
2 כפות יפות גבינה לבנה
100 ג' שוקולד לבן
כף חלב
3 כפות סוכר

אולי תאהב גם את...♥

  • רולדת כתמים מדהימה

    איזה רולדה משגעת! ממבט ראשון היא נראית מסובכת ומי רוצה להתעסק עם עוגות מסובכות.
    הרולדה הזאת ממש לא קשה להכנה והכתמים האלה יוצאים נהדר והכנתי בדרך שהיא קלה ביותר.
    אני כן ממליצה להשתמש בשקי זילוף זה מאוד מקל על ההכנה של העוגה. אם אני מגזימה לקח לי 20 דקות להכניס את העוגה לתנור באמת לא עוגה קשה ואיזו רולדה יפהפייה יצאה לי.
    בא לכם להרשים את האורחים ? זאת בדיוק העוגה בשביל לעשות רושם ואחרי שחותכים מגלים איזו עוגה מעלפת!
    הטעם נהדר מי לא אוהב וניל ? המראה מדהים שתבינו אביב נשאר איתי במטבח כי הוא התלהב מהשילוב של הצבעים.
    תרוצו להכין. אין בעיה לשמור בהקפאה מספר ימים. לפני שמתחילים להכין כדאי לראות את הסרטון.

  • עוגת מוס קפה משגעת וממכרת!

    הגיע הזמן לאחת מעוגות המוס הכי חביבות עליי.  אני מכינה את העוגה הזאת כבר שנים ורק בתקופה האחרונה הבנתי שלא העלתי את המתכון לאתר כמובן שמיהרתי לצלם וגם הכנתי סרטון לעוגה היפהפייה הזאת שיהיה הכי קל להכנה.
    אני אוהבת את המוס קפה הוא לא סתם מוס וניל יש לו טעם קפוצ'ינו נהדר בעזרת הקפה והמייפל וגם אם אתם לא אוהבים קפה תנסו השילוב ביחד עם הווניל זה קסם! אני ואביב לא מפסיקים לטעום מהקערה ואוו כמה טעים.
    בסיס שוקולדי עשיר עם מוס טעים וגם הוספתי בישקוטים שחוצים את העוגה והכל ביחד נותן עוגת רושם יפהפייה.
    חוששים מעבודה קשה ? ממש לא ההכנה קלה ופשוטה וזאת עוגה שרק רוצים לאכול ממנה שוב ושוב.
    תסתכלו על התמונות ותדמיינו את הביס 🙂

    תבנית 24

  • שושני גבינה

    אין כמו עוגת שמרים זאת המלכה של העוגות ועוגת שמרים עם גבינה זאת עוגה מופלאה רכה אוורירית נהדרת.
    זאת אחת העוגות הכי טעימות שתכינו תוסיפו מילוי גבינה וקיבלתם עוגה שאי אפשר לעמוד בפניה.
    הבצק משגע קל לעבודה, תנו לו את הזמן שלו לתפוח ותקבלו תוצאה נהדרת, הבעיה שלי זה עם המילוי שכל הזמן טעמתי ממנו כפית פה כפית שם 🙂 בא לכם להשקיע ולקבל המון מחמאות ? תדמיינו שבלולי שמרים חמים עם גבינה ולא תרגישו איך השבלולים האלה מתחסלים. מחמאות מפה ועד הודעה חדשה.
    את הדבר הכי חשוב לא אמרתי תסתכלו על דרך ההכנה היא שונה מהרגיל.

    11 שושני גבינה
    תבנית 26 + אינגליש קייק 30 ס"מ

  • רולדה מדהימה עם קצפת כמו בקונדיטוריה

    אני אוהבת נוסטלגיה לחזור לעבר ולהכין את המתכונים שהאימהות והסבתות הכינו, כמה רגש ואהבה יש בעוגות של פעם. אני עד היום נזכרת בערגה בעוגות שסבתא שלי הכינה.
    היום אני עושה טיול בעמק הזיכרונות עם רולדת ספוג של פעם אני מכירה את העוגה הזאת מהילדות וכמה שאהבתי את הרכות של הספוג, הרי זאת אחת העוגות הכי רכות שיש והיא מלאה קרם טעים שאי אפשר לעמוד בפניו.
    זיכרונות זה דבר יפה אבל רציתי קצת לשדרג ולהפוך את העוגה ליותר יפהפייה כמו בקונדיטוריה וביתית כמובן ואיך בדיוק עשיתי את זה ? מוזמנים לראות את הסרטון אני יכולה לומר שפרסתי את העוגה קיבלתי קריאות ואוווו.
    אני מאוד ממליצה לראות את הסרטון לפני שמכינים את העוגה זה יחסוך הרבה תקלות בדרך.

הכנות:

1. להניח את נייר הכסף על משטח עבודה מעל להניח מעל את נייר האפייה.

2. עכשיו אפשר לסדר את שכבת הביסקוויטים אחרי שטובלים אותם בחלב.

3. להמיס שוקולד וכף חלב, לשים את כל המצרכים במיקסר ולהקציף למוס יציב ולמרוח מעל הביסקוויטים באופן שווה. נותרת בערך שליש כמות וקצת יותר לשכבה השנייה.

4. להניח מעל שכבה שנייה של ביסקוויטים, עכשיו תעצרו תסתכלו בתמונות ותראו איך הנחתי את השכבה השנייה, שכבה אחת לאורך ושכבת אחת לרוחב לא לטעות זה מאוד חשוב, תראו את הרווח בצדדים.
להזליף / למרוח במרכז את מה שנותר.

5. להכניס שתי ידיים מתחת לנייר הכסף, יד אחת בכל צד ולהרים בעדינות ולסגור למשולש, להדק בעדינות לסגור יפה את הנייר ולשלוח להקפאה.

6. להקפיא לכמה שעות, להוציא למקרר ל 45 דקות ולפרוס בעדינות.

עוגת פירמידהעוגת פירמידהעוגת פירמידהעוגת פירמידה

עוגת פירמידהעוגת פירמידהעוגת פירמידה

גולשים מכינים וממליצים:

גיל : "הכנתי אותה בחמישי לסוף השבוע, ובשישי כבר הייתי צריך להכין עוד אחת! ממש טעים ונראה נהדר. בנגלה השנייה הפכתי את הצבעים של הפתי-בר, הוספתי קצת קפה נמס, ובשכבה השנייה של הקרם שמתי גם קצת קקאו ויצא משחק יפה של צבעים. תמיד תענוג להכין מתכונים מהאתר שלך :)"

ורד : "עשיתי עוגה פירמידה היא כל כך טעימה שלא נישאר ממנה זה ניראה יפה וטעים כמו גלידה תודה על מתכון"

סימה : "הכנתי את העוגה לשבועות. והיא יצאה פשוט מדהים! ממש כמו גלידת קסטה משובחת..
תודה ניקי."

הרשם
עדכן
78 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות