עוגת פירמידה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגת פירמידה

עוגת פירמידה, העוגה הזאת פיצוץ! לא יאומן כמה פעמים שהכנתי אותה היא מתחסלת. שיחקתי עם שני הצבעים קרמל ומריר זה יצא פשוט יפהפה!. היא עוברת נהדר הקפאה וכשמגישים אותה לשולחן כמה מחמאות מקבלים. היא הכי פשוטה שיש ושווה ברמות.

מרכיבים:

פתי בר קרמל
פתי בר מריר
מילוי:
כוס וחצי שמנת מתוקה
4 כפות א. אינסטנט וניל
שליש כוס חלב
2 כפות יפות גבינה לבנה
100 ג’ שוקולד לבן
כף חלב
3 כפות סוכר


הכנות:

1. להניח את נייר הכסף על משטח עבודה מעל להניח מעל את נייר האפייה.

2. עכשיו אפשר לסדר את שכבת הביסקוויטים אחרי שטובלים אותם בחלב.

3. להמיס שוקולד וכף חלב, לשים את כל המצרכים במיקסר ולהקציף למוס יציב ולמרוח מעל הביסקוויטים באופן שווה. נותרת בערך שליש כמות וקצת יותר לשכבה השנייה.

4. להניח מעל שכבה שנייה של ביסקוויטים, עכשיו תעצרו תסתכלו בתמונות ותראו איך הנחתי את השכבה השנייה, שכבה אחת לאורך ושכבת אחת לרוחב לא לטעות זה מאוד חשוב, תראו את הרווח בצדדים.
להזליף / למרוח במרכז את מה שנותר.

5. להכניס שתי ידיים מתחת לנייר הכסף, יד אחת בכל צד ולהרים בעדינות ולסגור למשולש, להדק בעדינות לסגור יפה את הנייר ולשלוח להקפאה.

6. להקפיא לכמה שעות, להוציא למקרר ל 45 דקות ולפרוס בעדינות.

14567 צפיות 15 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת פירמידהעוגת פירמידהעוגת פירמידהעוגת פירמידה

עוגת פירמידהעוגת פירמידהעוגת פירמידה

גולשים מכינים וממליצים:

גיל : “הכנתי אותה בחמישי לסוף השבוע, ובשישי כבר הייתי צריך להכין עוד אחת! ממש טעים ונראה נהדר. בנגלה השנייה הפכתי את הצבעים של הפתי-בר, הוספתי קצת קפה נמס, ובשכבה השנייה של הקרם שמתי גם קצת קקאו ויצא משחק יפה של צבעים. תמיד תענוג להכין מתכונים מהאתר שלך :)”

ורד : “עשיתי עוגה פירמידה היא כל כך טעימה שלא נישאר ממנה זה ניראה יפה וטעים כמו גלידה תודה על מתכון”

סימה : “הכנתי את העוגה לשבועות. והיא יצאה פשוט מדהים! ממש כמו גלידת קסטה משובחת..
תודה ניקי.”


45
תגובות

  הרשם  
עדכן
שירי מסה

הי ניקי היקרה. איך אני הופכת את המתכון הנפלא הזה לפרווה?

חגית

ניקי כמה זמן בערך צריך להקציף את השמנת מתוקה כדי שתהיה במרקם טוב?? משהו שאני תמיד מסתבכת איתו. גם עכשיו