עוגת פירמידה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגת פירמידה

עוגת פירמידה, העוגה הזאת פיצוץ! לא יאומן כמה פעמים שהכנתי אותה היא מתחסלת. שיחקתי עם שני הצבעים קרמל ומריר זה יצא פשוט יפהפה!. היא עוברת נהדר הקפאה וכשמגישים אותה לשולחן כמה מחמאות מקבלים. היא הכי פשוטה שיש ושווה ברמות.

מרכיבים:

פתי בר קרמל
פתי בר מריר
מילוי:
כוס וחצי שמנת מתוקה
4 כפות א. אינסטנט וניל
שליש כוס חלב
2 כפות יפות גבינה לבנה
100 ג’ שוקולד לבן
כף חלב
3 כפות סוכר

הכנות:

1. להניח את נייר הכסף על משטח עבודה מעל להניח מעל את נייר האפייה.

2. עכשיו אפשר לסדר את שכבת הביסקוויטים אחרי שטובלים אותם בחלב.

3. להמיס שוקולד וכף חלב, לשים את כל המצרכים במיקסר ולהקציף למוס יציב ולמרוח מעל הביסקוויטים באופן שווה. נותרת בערך שליש כמות וקצת יותר לשכבה השנייה.

4. להניח מעל שכבה שנייה של ביסקוויטים, עכשיו תעצרו תסתכלו בתמונות ותראו איך הנחתי את השכבה השנייה, שכבה אחת לאורך ושכבת אחת לרוחב לא לטעות זה מאוד חשוב, תראו את הרווח בצדדים.
להזליף / למרוח במרכז את מה שנותר.

5. להכניס שתי ידיים מתחת לנייר הכסף, יד אחת בכל צד ולהרים בעדינות ולסגור למשולש, להדק בעדינות לסגור יפה את הנייר ולשלוח להקפאה.

6. להקפיא לכמה שעות, להוציא למקרר ל 45 דקות ולפרוס בעדינות.

45360 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת פירמידהעוגת פירמידהעוגת פירמידהעוגת פירמידה

עוגת פירמידהעוגת פירמידהעוגת פירמידה

גולשים מכינים וממליצים:

גיל : “הכנתי אותה בחמישי לסוף השבוע, ובשישי כבר הייתי צריך להכין עוד אחת! ממש טעים ונראה נהדר. בנגלה השנייה הפכתי את הצבעים של הפתי-בר, הוספתי קצת קפה נמס, ובשכבה השנייה של הקרם שמתי גם קצת קקאו ויצא משחק יפה של צבעים. תמיד תענוג להכין מתכונים מהאתר שלך :)”

ורד : “עשיתי עוגה פירמידה היא כל כך טעימה שלא נישאר ממנה זה ניראה יפה וטעים כמו גלידה תודה על מתכון”

סימה : “הכנתי את העוגה לשבועות. והיא יצאה פשוט מדהים! ממש כמו גלידת קסטה משובחת..
תודה ניקי.”

74
תגובות

  הרשם  
עדכן
מיטל

היי ניקי, הקרם לא יציב לי… עשיתי כפי שכתוב… מה עושים??? תודה מראש!

אלונה

ניקי, אני רוצה להכין את העוגה היום – יום שלישי, ליום שישי, האם אני יכולה פשוט להשאיר אותה במקפיא ?

עמליה

היי ניקי, רוצה להכין את העוגה עכשיו אבל אין לי שוקולד לבן. מה לשים במקום?
תודה רבה יקרה:)

מירי גרין

היי. רק רוצה לומר שהאפליקציה החדשה מהממת!! נוחה לשימוש. ומאוד מאוד נעימה לעין. אני פשוט נכנסת למטבח ביחד עם הסמרטפון. 🙂 תודה ניקי!!!

ענת

ניקי הי,

חשבתי להוסיף בסוף שוקולד נמס למעלה….מה דעתך?

ואם כן, האם שוקולד חלב או מריר? מה הכמות שאצטרך? והאם להוסיף משהו לשוקולד בזמן ההמסה?

האם לשים את השוקולד לפני ההקפאה או אחרי – או באיזה שלב?

המון תודה על עזרתך, כמו תמיד❤

עדן

היי ניקי.
קודם כל תודה כרגיל… תודה על העוגה הזאת ועל העוגה עם המקופלות. על הסלט חצילים ופלפלים ועל הסלט תרד ותותים. על הבורקס ההונגרי והרוטב הפתיתים והעוף… ואין לי עוד מקום :).

עכשיו לשאלה… משהוא לא עובד בימים האחרונים עם התמונות? לא רק בנייד גם במחשב נייח… אני רואה תמונות לא קשורות

מוריה

הי ניקי, אני ממש רוצה להכין את העוגה אבל (כנראה בגלל שהאתר חדש, תתחדשי!) התמונות לא תואמות. יש איך לעשות שאראה אותן?

1 2 3 5