עוגת פירמידה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגת פירמידה

עוגת פירמידה, העוגה הזאת פיצוץ! לא יאומן כמה פעמים שהכנתי אותה היא מתחסלת. שיחקתי עם שני הצבעים קרמל ומריר זה יצא פשוט יפהפה!. היא עוברת נהדר הקפאה וכשמגישים אותה לשולחן כמה מחמאות מקבלים. היא הכי פשוטה שיש ושווה ברמות.

מרכיבים:

פתי בר קרמל
פתי בר מריר
מילוי:
כוס וחצי שמנת מתוקה
4 כפות א. אינסטנט וניל
שליש כוס חלב
2 כפות יפות גבינה לבנה
100 ג’ שוקולד לבן
כף חלב
3 כפות סוכר

הכנות:

1. להניח את נייר הכסף על משטח עבודה מעל להניח מעל את נייר האפייה.

2. עכשיו אפשר לסדר את שכבת הביסקוויטים אחרי שטובלים אותם בחלב.

3. להמיס שוקולד וכף חלב, לשים את כל המצרכים במיקסר ולהקציף למוס יציב ולמרוח מעל הביסקוויטים באופן שווה. נותרת בערך שליש כמות וקצת יותר לשכבה השנייה.

4. להניח מעל שכבה שנייה של ביסקוויטים, עכשיו תעצרו תסתכלו בתמונות ותראו איך הנחתי את השכבה השנייה, שכבה אחת לאורך ושכבת אחת לרוחב לא לטעות זה מאוד חשוב, תראו את הרווח בצדדים.
להזליף / למרוח במרכז את מה שנותר.

5. להכניס שתי ידיים מתחת לנייר הכסף, יד אחת בכל צד ולהרים בעדינות ולסגור למשולש, להדק בעדינות לסגור יפה את הנייר ולשלוח להקפאה.

6. להקפיא לכמה שעות, להוציא למקרר ל 45 דקות ולפרוס בעדינות.

46085 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת פירמידהעוגת פירמידהעוגת פירמידהעוגת פירמידה

עוגת פירמידהעוגת פירמידהעוגת פירמידה

גולשים מכינים וממליצים:

גיל : “הכנתי אותה בחמישי לסוף השבוע, ובשישי כבר הייתי צריך להכין עוד אחת! ממש טעים ונראה נהדר. בנגלה השנייה הפכתי את הצבעים של הפתי-בר, הוספתי קצת קפה נמס, ובשכבה השנייה של הקרם שמתי גם קצת קקאו ויצא משחק יפה של צבעים. תמיד תענוג להכין מתכונים מהאתר שלך :)”

ורד : “עשיתי עוגה פירמידה היא כל כך טעימה שלא נישאר ממנה זה ניראה יפה וטעים כמו גלידה תודה על מתכון”

סימה : “הכנתי את העוגה לשבועות. והיא יצאה פשוט מדהים! ממש כמו גלידת קסטה משובחת..
תודה ניקי.”

75
תגובות

  הרשם  
עדכן
פנינה

הי ניקי. לא מובן מתי שמים את השוקולד הלבן? להקציף יחד עם השמנת ?

פנינה

הי כמה שמנת מתוקה צריך לקנות? וראיתי שיש נשים שלא יצא להן טוב. איך אפשר למנוע טעויות בהכנה?
תודה רבה ניקי!!

אסנת

שלום ניקי ותודה על כל המתכונים שלך ! אם אני רוצה להכין את העוגה הזו פרווה, חוץ מלהוריד את הגבינה והחלב מה אני מוסיפה ?

חיה

לא ברור כמה גבינה צריך במתכון. יש טעות דפוס. כמה גבינה לשים?

גיתית

הכנתי את העוגה לשבועות – כולם התלהבו גם מהצורה וגם מהטעם. תודה רבה!

משה

היי ניקי,
דבר ראשון, תודה רבה על האתר, מתכונים ברורים ומעולים!!
ובמיוחד העוגה הזאת, שנעשתה אצלנו המון פעמים ותמיד באותה התלהבות…
אבל אף פעם הקצף לא יוצא יציב,
ניסיתי להקציף קודם את השמנת לבד, ניסיתי להקציף הכל ביחד – עם שמנת קרה וכו’, ושום דבר לא עוזר, מה עושים??????

חוה

הי ניקי
תודה על המתכונים האלופים שלך ועל האתר המעניין והמגרה..
שליש כוס חלב זה לטבילת הביסקוטים או שזה להכניס למיקסר עם שאר החומרים?
והאם להקציף גם את השוקולד המומס או שזה מוסיפים אחר כך?
קצת לא ברור לי ההוראות , סורי :((
תודה מראש