עוגת ביסקוויטים מעולה
מחפשים את העוגת גבינה המושלמת ? כזאת שכיף לאכול וכל ביס הוא כל כך טעים. טעם הגבינה והשוקולד משגע, אי אפשר לעמוד בפני העוגה הזאת. יפהפייה.
מרכיבים:
פתי בר – אפשר שני צבעים
2 שמנת מתוקה
אינסטנט וניל
כוס חלב
14 ג' ג'לטין
5 כפות חלב
750 ג' גבינה לבנה
3/4 כוס סוכר
100 ג' שוקולד לבן
2 כפות חלב
כוס חלב לטבילה
הכנות:
1. לערבב ג'לטין ו 5 כפות חלב להמתין 10 דקות ולהכניס למיקרו ל 30 שניות.
2. בינתיים להמיס שוקולד ושתי כפות חלב, לערבב גבינה וסוכר להוסיף את השוקולד ולערבב. להוסיף את הג'לטין המומס.
3. להקציף שמנות אינסטנט וחלב לקרם יציב להוסיף בקיפול את הגבינה.
4. לטבול את הביסקוויטים בחלב ולסדר בשורה של 4 בכל שורה, סך הכל 4 על 4, למרוח חלק מהקרם לטבול ביסקוויטים וחלב ולהניח מעל, ככה להמשיך עד שכל הקרם נגמר, אמורות להיות 5 שכבות.
5. גם אם מישהו שם יותר קרם בין השכבות ויוצאות 4 שכבות ביסקוויטים זה בסדר.
גולשים מכינים וממליצים:
מיטל : "חזרתי לומר שהעוגה הזו פשוט מטורפת!!!! כל כך טעימה!!! תודה לך על עוד מתכון מעולה!"
שולה : "עוגה מושלמת!!!"
יולי : "רק באתי להגיד שניסיתי הרבה עוגות ביסקוויטים/גבינה וזאת ללא ספק הטובה מכולן. גם התותים שעכשיו בעונה ממש הפכו אותה לעוגה מרשימה! תודה על מתכון מושלם"
אביגיל : "הכנתי את העוגה האמת עם מעט חששות כיוון שמעולם לא עבדתי עם ג׳לטין.
קראתי את התגובות והשאלות, הפנמתי מה שלא ידעתי ויצאה עוגה מוווושלמת!!!
כמה חשוב לקרוא הערות ולקחת טיפים!
תודה על מתכון מנצח!!!
בהחלט אאמץ לעוד פעמים"