חיתוכיות מייפל גבינה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חיתוכיות מייפל גבינה

חיתוכיות מייפל גבינה

חיתוכיות מייפל גבינה, משגעות! קוביות קטנות של עונג, כיף של עוגת גבינה. מתאימה לכל אירוח חלבי, הן כל כך טעימות ושוות. תתכוננו להתמכר הן קצת שונות מהטעמים הרגילים יש כאן שילוב טעים של מייפל וגבינה.

19X29

מרכיבים:

2 ביצים
חצי כוס סוכר
3 כפות סירופ מייפל
חצי כוס שמנת מתוקה
כוס וחצי קמח
1/4 כוס שמן

שכבת גבינה:
500 ג’ גבינה
חצי כוס שמנת מתוקה
200 ג’ סוכר
2 ביצים
2 כפות קמח

הכנות:

1. הכנת הבסיס: להקציף ביצים וסוכר במיקסר כמה שניות להוסיף את שאר המצרכים.

2. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. להעביר את הבלילה לתבנית משומנת לאפות כ 10 דקות, השכבה העליונה מתקשה מעט.

3. הכנת שכבת הגבינה : בינתיים לערבב את מצרכי שכבת הגבינה ולצקת על שכבת המייפל, לאפות עד שהיא מתייצבת כ 40 דקות, האמצע מעט נע.

4. לקרר כמה שעות.

6763 צפיות 11 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

חיתוכיות מייפל גבינהחיתוכיות מייפל גבינהחיתוכיות מייפל גבינה

גולשים מכינים וממליצים:

לירונה : “החלטתי לצטט לך כדי לא להרוס את הקטע:
אמא: עוגת גבינה עם מייפל
אבא: נראה מעניין (טועם)
ילדים: אפשר גם לטעום?
אבא: (עם פירורים על הזקן – אנחנו דוסים) לא!
ילד: למה?
אבא: כי זה מאד לא בריא לך! (לוקח את העוגה, את הכפית ויוצא מהמטבח)
תביני לבד איך יצא…”

בתיה : “הכנתי אותם ויצאו ממש טעים בעלי בעיקר אהב ובפעם הראשונה זה נתחסל ולכן הכנתי בשבוע לאחר מכן שוב את אותה העוגה וגם היא התחסלה. תודה על מתכון כל כך טעים”

אורית : “מוצלח מוצלח ושוב… מוצלח!!”

22
תגובות

  הרשם  
עדכן
טלי

אוףףףףף
עשיתי בדיוק לפי המתכון ושכבת הגבינה יצאה לי ממש דקה, עובי של כס״מ, בקושי. ולכן גם יבשה.
הצעות לשדרוג העוגה לפני הגשתה יתקבלו ממש בברכה. תודה מראש

אסתר

שלום ניקי 🙂
האם אפשר להקפיא את העוגיות?