יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

עוגות גבינה עוגות גבינה לשבועות עוגות וקינוחים שבועות

עוגת גבינה ושוקולד לבן עם פירורים

25 יוני 2012
(Visited 18,850 times, 1 visits today)
עוגת גבינה ושוקולד לבן עם פירורים

עוגת גבינה ושוקולד לבן עם פירורים

אחת העוגות הכי אהובות שיש חלום של עוגה. קרם גבינה משגע שאני יכולה לאכול אותו עם כפית, פירורי בצק פריך זהובים וטעימים, שילוב קלאסי של טעמים עם תוספת מדליקה של שוקולד לבן. עוגה מעולה מהסוג שלא מפסיקים להכין.

תבנית 26

מרכיבים:

לבסיס ולפירורים:
200  ג` חמאה קרה
200  ג` קמח (כוס וחצי פחות כף)
100  ג` סוכר (חצי כוס)
2 חלמונים

קרם גבינה ושוקולד לבן:
200 ג` גבינת שמנת 30%
500 ג` גבינה לבנה 9%
150 ג` סוכר (3/4 כוס)
500 מ"ל שמנת מתוקה (2 קופסאות)
150 ג` שוקולד לבן (חבילה וחצי)
3 כפות חלב להמסה
14 ג` ג`לטין
60 מ"ל חלב (רבע כוס)

אולי תאהב גם את...♥

  • מוס קפה מעולה ב 10 דקות הכנה

    אתם אוהבים קפה ? בעצם אני אחדד את השאלה אתם אוהבים מתכונים עם קפה ? ואוו כמה שאני אוהבת את זה.
    הפעם הלכתי על מתוק קינוח מופלא שכולו קפה, לא שוקולד אלא נטו קפה, אוהבי הקפה עומדים להתאהב.
    שימו לב כמה פשוט להכין קינוחי קפה כאלה טעימים 10 דקות וקינוחי קפה משגעים עמדו על השולחן במטבח
    ואני רוצה לגלות לכם סוד, בדרך כלל כשמכינים קינוחים צריך לקרר על מנת שיתייצב לפחות שעה ואפילו יותר כאן לא צריך.
    אז כשכתבתי 10 דקות הכנה אחרי 10 דקות הכפית הראשונה של מוס קפה מעולה כבר הייתה בפה שלי. יש יותר טוב מזה ?

    6 כוסיות

  • עוגת דבש ב 5 דקות הכנה

    איזה כיף ראש השנה בדרך ושוב מדברים על עוגות דבש והפעם אני מביאה את אחת מעוגות הדבש הכי קלות שיש, ללא מיקסר כל העוגה נעשית בערבוב ידני, לא צריך תחליפים כי העוגה הזאת פרווה ומצרכים שיש לכל אחד בבית.
    בכל העוגה הזאת יש ביצה אחת איך זה יכול להיות ? עוגת אינגליש קייק עם ביצה אחת ולא צריך יותר.
    חסכתי בכלים בסך הכל קערה אחת וזהו לקח לי חמש דקות להכין והעוגה נכנסה לתנור. יש יותר טוב מזה ?
    תנו לי רק עוגות כאלה שלא עובדים קשה והתוצאה נהדרת. עוגה דבש רכה משגעת מזכירה את העוגות דבש של פעם של הסבתות. תכירו את הלהיט הלהיט החדש של ראש השנה, עוגת דבש פרווה בחמש דקות הכנה.

    אינגליש קייק

  • עוגיות רולדה פרווה הכי ממכרות שיש!

    בצק מופלא! והכי טוב בבצק הזה שהוא פרווה הוא נוח לעבודה ויוצאות עוגיות מדהימות.
    אם כבר עוגיות ליד הקפה משהו מתוק בקטנה אז רק העוגיות האלה, הן נחטפות!
    אני רוצה לומר לכם שאין בהן הרבה שמן ואפילו הורדתי בכמות הסוכר העיקר שיהיה כיף לאכול בלי ריגשי אשם.
    תמיד רציתי שתיהיה לי רולדה ללא חמאה או מרגרינה ושהבצק יהיה קל לעבודה (לא דבר פשוט לבצע) והצלחתי!
    הבצק הזה מעולה והוא נותן תוצאה נהדרת.

    2 רולדות

  • עוגת מוס קפה משגעת וממכרת!

    הגיע הזמן לאחת מעוגות המוס הכי חביבות עליי.  אני מכינה את העוגה הזאת כבר שנים ורק בתקופה האחרונה הבנתי שלא העלתי את המתכון לאתר כמובן שמיהרתי לצלם וגם הכנתי סרטון לעוגה היפהפייה הזאת שיהיה הכי קל להכנה.
    אני אוהבת את המוס קפה הוא לא סתם מוס וניל יש לו טעם קפוצ'ינו נהדר בעזרת הקפה והמייפל וגם אם אתם לא אוהבים קפה תנסו השילוב ביחד עם הווניל זה קסם! אני ואביב לא מפסיקים לטעום מהקערה ואוו כמה טעים.
    בסיס שוקולדי עשיר עם מוס טעים וגם הוספתי בישקוטים שחוצים את העוגה והכל ביחד נותן עוגת רושם יפהפייה.
    חוששים מעבודה קשה ? ממש לא ההכנה קלה ופשוטה וזאת עוגה שרק רוצים לאכול ממנה שוב ושוב.
    תסתכלו על התמונות ותדמיינו את הביס 🙂

    תבנית 24

הכנות:

1. לחתוך את החמאה לקוביות, להוסיף את שאר המצרכים ולעבד לפירורים גסים מאוד לעצור את המיקסר ולאסוף את הבצק לכדור. להכניס למקרר לחצי שעה.

2. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

3. לחלק את הבצק לשני חלקים 3/4 ו 1/4 (לפירורים), את החלק הגדול של הבצק לשטח בתבנית קוטר 24 ואת הבצק הנוסף לשטח בתבנית קטנה.

4. לאפות כ 20 דקות או עד שהבצק מזהיב, התבנית הקטנה אמורה להיות מוכנה קודם, לצנן.

5. הכנת הג'לטין : לשים את הג'לטין בקערית להוסיף את החלב להמתין 10 דקות ולהכניס למיקרו ל 30 שניות.
לערבב גבינות וסוכר, להמתין דקה שתיים שהג'לטין יתקרר מעט להוסיף 3 כפות מהגבינה לג’לטין המומס לערבב ואחר כך לערבב עם שאר הגבינה.

6. לשבור את השוקולד לקוביות להוסיף את החלב ולהמיס במיקרו לבלילה אחידה ולהוסיף לתערובת הגבינות.

7. לשים את השמנת במיקסר ולהקציף לקצפת יציבה ולקפל אל הגבינות.

8. לשפוך את מוס הגבינה על הבסיס ולישר באופן שווה.

*9.  לפורר את הבצק שנותר ולפזר על העוגה, לקרר 24 שעות.

כדאי לדעת ש…
אפשר להכין את העוגה כשבוע קודם ולשמור בהקפאה עד יום ההגשה, להוציא למקרר 4 שעות לפני ההגשה.

עוגת גבינה ושוקולד לבן עם פירוריםעוגת גבינה ושוקולד לבן עם פירוריםעוגת גבינה ושוקולד לבן עם פירורים

עוגת גבינה ושוקולד לבן עם פירוריםעוגת גבינה ושוקולד לבן עם פירורים

גולשים מכינים וממליצים:

טליה : ניקי, המון תודה על המתכון, הכנתי ליום ההולדת של אחי וקצרתי מחמאות רבות!

שם : מתכון מעולה!!

שם : אחת העוגות המוצלחות!!! בזכותה ניצחתי בתחרות עוגות שעשינו במקום העבודה שלי 🙂

שם : עוגה נפלאה בעלת איזון טעמים נדיר. הכנתי אותה לכבוד שבועות והיא נטרפה כליל. המלצתי היחידה היא להשתמש ב-200 גרם שוקולד לבן במקום ה 150 המצוינים במתכון, כך עשיתי אני והיא יצאה מושלמת.

הרשם
עדכן
203 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי
אפשר תבנית 24 או שזה כמות גדולה מידי..?..

כל העוגה גושי ג’לטין ועשיתי בדיוק כמו שכתוב

היי ניקי, אפשר להוריד את השוקולד הלבן?
אני מחפשת מתכון של עוגת גבינה קרה שאפשר לעשות בלי סוכר

היי ניקי,
לאחר קריאת התגובות אני חייבת להכין גם…
150 ג' שוקולד לבן להמיס עם 3 כפות חלב?
ואת הג'לטין לא צריך להמיס עם 70 מ"ל חלב? יחס של 1:5

הצילו.. הקצפת ממש נשברה לי. יש לי רק שמנת לבישול… מה לעשות?!? יש דרך להציל? הכל כבר מוכן

ניקי יקרה ומדהימה, שוב תודה על עוד מתכון מדהים!!
שאלה, לא אוהבים אצלי שוקולד לבן, אפשר לוותר עליו? ואם כן- להוסיף קצת סוכן?
תודה רבה!

החלפתי את בבצק בפירורי ביסקוויטים עם קצת חמאה, החלפתי גם את הג׳לטין בחבילת אינסטנט פודינג וניל לכן הפחתתי את הסוכר לרבע כוס והוספתי קוביות תותים באמצע…. יצא טעים מאוד! המון תודה על ההשראה!!!