יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

עוגות גבינה עוגות גבינה לשבועות עוגות וקינוחים

עוגת גבינה אפויה עם פתי בר

22 מאי 2016
(Visited 9,299 times, 1 visits today)

עוגת גבינה אפויה עם פתי בר

שבועות בלי עוגה מושקעת איך זה יכול להיות ? אתם יודעים שאני אוהבת את החיים הקלים. בלי הפרדת ביצים בלי הקצפה רק לערבב זה הכל. מומלץ להכין יום מראש ולשים שומר ליד המקרר 🙂

מרכיבים:

150 ג' פתי בר גרוס
70 ג' חמאה מומסת
שליש כפית קינמון
כפית סוכר

200 ג' גבינת ריקוטה
200 ג' גבינת שמנת 30%
750 ג' גבינה לבנה 9%
גביע שמנת חמוצה
250 ג' סוכר (כוס ורבע)
5 ביצים
כף גדושה קורנפלור

אולי תאהב גם את...♥

  • עוגיות שוקולד ב 10 דקות הכנה

    קסם של מתכון! שני מצרכים צריך בשביל להכין את העוגיות היפהפיות האלה ולא תאמינו כמה קל להכין אותן.
    לא מאמינים ? תמשיכו לקרוא ואחר כך תלכו להכין.
    לקחתי את זה צעד קדימה והשתמשתי בבצק פריך מוכן כי במקרה לי היה בהקפאה, לקח לי 10 – 15 דקות להכין וזה נכנס לתנור.
    ממבט ראשון זה נראה מסובך תסמכו עליי בחיים שלכם לא פגשתם כזה מתכון קל, עד שמכינים לא מבינים כמה זה קל להכנה.
    בצק פריך עם המון שוקולד ללא התפחה ובלי הכנה של הבצק תפנו לכם כמה דקות אפילו תשתפו את הילדים זה ממש כמו משחק יפה.

    32 עוגיות

  • מוס קפה מעולה ב 10 דקות הכנה

    אתם אוהבים קפה ? בעצם אני אחדד את השאלה אתם אוהבים מתכונים עם קפה ? ואוו כמה שאני אוהבת את זה.
    הפעם הלכתי על מתוק קינוח מופלא שכולו קפה, לא שוקולד אלא נטו קפה, אוהבי הקפה עומדים להתאהב.
    שימו לב כמה פשוט להכין קינוחי קפה כאלה טעימים 10 דקות וקינוחי קפה משגעים עמדו על השולחן במטבח
    ואני רוצה לגלות לכם סוד, בדרך כלל כשמכינים קינוחים צריך לקרר על מנת שיתייצב לפחות שעה ואפילו יותר כאן לא צריך.
    אז כשכתבתי 10 דקות הכנה אחרי 10 דקות הכפית הראשונה של מוס קפה מעולה כבר הייתה בפה שלי. יש יותר טוב מזה ?

    6 כוסיות

  • עוגת דבש ב 5 דקות הכנה

    איזה כיף ראש השנה בדרך ושוב מדברים על עוגות דבש והפעם אני מביאה את אחת מעוגות הדבש הכי קלות שיש, ללא מיקסר כל העוגה נעשית בערבוב ידני, לא צריך תחליפים כי העוגה הזאת פרווה ומצרכים שיש לכל אחד בבית.
    בכל העוגה הזאת יש ביצה אחת איך זה יכול להיות ? עוגת אינגליש קייק עם ביצה אחת ולא צריך יותר.
    חסכתי בכלים בסך הכל קערה אחת וזהו לקח לי חמש דקות להכין והעוגה נכנסה לתנור. יש יותר טוב מזה ?
    תנו לי רק עוגות כאלה שלא עובדים קשה והתוצאה נהדרת. עוגה דבש רכה משגעת מזכירה את העוגות דבש של פעם של הסבתות. תכירו את הלהיט הלהיט החדש של ראש השנה, עוגת דבש פרווה בחמש דקות הכנה.

    אינגליש קייק

  • עוגיות רולדה פרווה הכי ממכרות שיש!

    בצק מופלא! והכי טוב בבצק הזה שהוא פרווה הוא נוח לעבודה ויוצאות עוגיות מדהימות.
    אם כבר עוגיות ליד הקפה משהו מתוק בקטנה אז רק העוגיות האלה, הן נחטפות!
    אני רוצה לומר לכם שאין בהן הרבה שמן ואפילו הורדתי בכמות הסוכר העיקר שיהיה כיף לאכול בלי ריגשי אשם.
    תמיד רציתי שתיהיה לי רולדה ללא חמאה או מרגרינה ושהבצק יהיה קל לעבודה (לא דבר פשוט לבצע) והצלחתי!
    הבצק הזה מעולה והוא נותן תוצאה נהדרת.

    2 רולדות

הכנות:

1. לשים את הגבינה הלבנה בתוך חולצה, לסגור ולתלות מעל הכיור, בערך שעתיים.

2. לערבב פתי בר, חמאה, קינמון וסוכר ולשטח בתבנית, בינתיים לשים בהקפאה.

3. לטרוף את הגבינות והסוכר, להוסיף את השמנת ותמצית וניל, להוסיף את הביצים אחת אחת ולערבב טוב אחרי כל אחת, בסוף להוסיף את הקורנפלור.

4. לחמם תנור ל 160 מעלות.

5. להרתיח מים ולמלא את התבנית במים רותחים, להכין תבנית קפיצית ולעטוף טוב עם נייר כסף מסביב.

6. לצקת את הבלילה לתוך התבנית עם הנייר כסף ולהניח אותה בתוך התבנית עם המים.

7. לאפות כשעה בסיום לפתוח קצת את דלת התנור לחצי שעה ואז להוציא את העוגה, לקרר לפחות כמה שעות.

 

גולשים מכינים וממליצים:

עליזה : "מוצלחת מאוד.
ומומלצת"

שרית : "כל מי שחיפש את עוגת הגבינה המושלמת יכול לעצור את החיפושים… זאת האחת! מדוייקת, איכותית וטעימה מה מה! ניקי אין מילים בפי כדי להודות לך"

הרשם
עדכן
16 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי.(האחת והיחידה…) האם אפשר בעקרון, להקפיא עוגות גבינה אפויות? תודה.

היי ניקי
אם אני לא מעוניינת להשתמש בגבינת ריקוטה ובגבינת שמנת, במה אפשר להחליף?
תודה

חג שמח ניקי:) אין לי גבינת ריקוטה יש לך רעיון מה אפשר לשים במקום? תודה!

היי,
מה גודל התבנית?
תודה!

הי,
האם ניתן לשים מעל העוגה ג'לי עם פרי?

תודה:

וגם…לא כתוב במצרכים כמה תמצית וניל שתוב להוסיף בהוראות הכנה

הי ניקי, לא ממש בעייני עוגות גבינה (אבל כן בכל יתר המתכונים המהממים שלך 🙂 ) יכולה להסביר לי מה זה אומר לשים את הגבינה בתוך חולצה…? חולצה אמתית? אם אין לי זמן אפשר לדלג על השלב הזה…? וגם לעטוף בנייר כסף הכוונה את התבנית הקפיצית מבחוץ כדי שהמים לא יחדרו פנימה…? תודות