בראוניז שוקולד ושמנת

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

בראוניז שוקולד ושמנת

מעולה, אחד דברים הכי טובים שאפשר לאכול. אני אוהבת את שכבת השוקולד שהשוקולד מורגש בה כל כך טוב. מעל יש את השמנת והשילוב בין השניים יוצא מופלא. כיף לתת ביס בקוביות הקטנות האלה תתכוננו להנות.

מרכיבים:

5 כפות גדושות השחר העולה
3/4 כוס שמנת מתוקה
1/3 כוס סוכר
3 ביצים
3/4 כוס קמח

שכבת השמנת:
800 מ”ל שמנת חמוצה
שארית השמנת המתוקה
ביצה גדולה
3/4 כוס סוכר
כפית תמצית וניל
2 כפות קמח

כף ממרח השחר נוספת

הכנות:

1. לערבב את השוקולד והשמנת, לטרוף את הביצים והסוכר ולערבב עם השמנת, בסוף להוסיף את הקמח. להוציא 3 כפות מהבלילה לקערה ולהשאיר בצד.

2. לחמם תנור ל 180 מעלות, להעביר את העיסה לתבנית משומנת ולאפות כ 15 דקות, הבראוניז מתייצב אבל עדיין לא מוכן.

3. בינתיים לערבב את השמנת, סוכר, ביצה, וניל וקמח, להוציא 3 כפות מהבלילה ולהוסיף לשוקולד שהשארנו בצד ובינתיים לא לגעת. לשפוך את הבלילה הלבנה באופן שווה על שכבת השוקולד, כדאי להתחיל מהצדדים ובסוף להגיע לקראת האמצע להעזר בכף ולא לשפוך ישירות.

4. זוכרים את הקערה שהשארנו בצד ? לערבב טוב להוסיף כף ממרח השחר ולערבב לבלילה אחידה.
לקחת כפית ולהזליף פסים / שורות  על שכבת השמנת, לקחת סכין ומעט לערבב רק בשביל הצורות.

5. להמשיך לאפות עוד כ 45 דקות. העוגה מתייצבת האמצע מעט נע. לקרר לפחות כמה שעות.

12554 צפיות 9 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

בראוניז שוקולד ושמנתבראוניז שוקולד ושמנת

גולשים מכינים וממליצים:

היפה בנשים: “תודה!! יצא כל כך מוצלח וטעים..”

שירה : “הכנתי לשבת יצאה מהממת! טעם ממש מיוחד!”

43
תגובות

  הרשם  
עדכן
זהבה

היי ניקי, זה בסדר אם אשים קמח ללא גלוטן בשביל הילדה עם הצליאק?? קמח מהסוג הטוב… ועוד שאלה, שמנת מתוקה להקצפה הכוונה?

שני

היי ניקי! שאלונת הקמח צריך להיות קמח תופח?

גישי

כמה זמן נשמר במקרר?