יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אירוח חלבי מתכונים עוגות גבינה עוגות גבינה לשבועות עוגות וקינוחים עוגות ללא הקצפה

בראוניז שוקולד ושמנת

25 מאי 2016
(Visited 22,624 times, 1 visits today)
בראוניז שוקולד ושמנת

בראוניז שוקולד ושמנת

יש מתכונים שמחזירים אותי לילדות, מכירים את הרגע שאתם נותנים ביס וזה מזכיר טעמים מהילדות ?
זה מה שקורה לי שאני אוכלת מהבראוניז הזה. הטעם של השחר מחזיר אותי לימים עברו הרי אני גדלתי על הממרח הזה.
שני טעמים שאני אוהבת לשלב באפייה זה שוקולד וגבינה, הטעם מדהים והמראה אפילו עוד יותר, אני מתלהבת מהקוביות היפות האלה.
כשאני מגישה את זה אנשים חושבים שהשקעתי אבל זה הסוד במתכון הזה, זה נראה מושקע ועושה המון רושם אבל בינינו זה כל כך קל להכין.
לא הפעלתי  את המיקסר הכל עירבבתי עם כף ואפילו לא הפעלתי את המיקרו או את האש זה עד כדי כך פשוט. אתם לא מאמינים לי ? 🙂 עשיתי סרטון בתמונות שתראו כמה שזה קל.

תבנית 20X30

מרכיבים:

5 כפות גדושות ממרח השחר העולה
180 מ"ל  שמנת מתוקה (3/4 כוס)
80 ג' סוכר (שליש כוס)
3 ביצים XL
100 ג' קמח (3/4 כוס)

שכבת השמנת:
800 מ"ל שמנת חמוצה (4 גביעים)
60 מ"ל שמנת מתוקה (רבע כוס)
ביצה XL
150 ג' סוכר (שלושת רבעי כוס)
כפית תמצית וניל
40 ג' קמח (2 כפות)

כף ממרח השחר נוספת

אולי תאהב גם את...♥

  • טוסט עם ביצת עין פיצוץ! ממכר ומלא טעמים

    אני אומרת מראש אל תכינו כי אתם לא תפסיקו להכין זה טעים ברמות! עכשיו אחרי שכתבתי את זה אני מתחילה.
    מה ההתלהבות כולה טוסט עם ביצת עין מה כבר עשיתי מזה ? אני רוצה לומר לכם שהטוסט הזה מדהים!
    זה לא סתם טוסט עם ביצת עין יש פה תוספות שגורמות לחך לשיר מרוב שזה טעים. אני מתחילה עם בצל מטוגן ושום, יש גם פרוסות עגבניה וגבינה צהובה שנמסה לה לאיטה וכמובן מוצרלה שנמתחת בכיף, בפנים מסתתרת ביצת עין וכמובן עלי חסה והשילוב של כל אלה ביחד ואוו כמה טעים.
    לשדרג את ארוחת הערב לפנק את המשפחה לתת ביס ולמהר להכין עוד לפני שיגמר.
    אין כאן משהו מיוחד מצרכים שיש לכל אחד בבית שנותנים ביחד טוסט פיצוץ! ממכר ומלא טעמים.
    אתם בטח חושבים שזה לוקח זמן להכין נכון ?  ברור שלא 5 דקות והטוסטים הראשונים מוכנים.
    עכשיו תחזרו להתחלה ותזכרו שאמרתי לכם אל תכינו.

    5 טוסטים

  • מוס קפה מעולה ב 10 דקות הכנה

    אתם אוהבים קפה ? בעצם אני אחדד את השאלה אתם אוהבים מתכונים עם קפה ? ואוו כמה שאני אוהבת את זה.
    הפעם הלכתי על מתוק קינוח מופלא שכולו קפה, לא שוקולד אלא נטו קפה, אוהבי הקפה עומדים להתאהב.
    שימו לב כמה פשוט להכין קינוחי קפה כאלה טעימים 10 דקות וקינוחי קפה משגעים עמדו על השולחן במטבח
    ואני רוצה לגלות לכם סוד, בדרך כלל כשמכינים קינוחים צריך לקרר על מנת שיתייצב לפחות שעה ואפילו יותר כאן לא צריך.
    אז כשכתבתי 10 דקות הכנה אחרי 10 דקות הכפית הראשונה של מוס קפה מעולה כבר הייתה בפה שלי. יש יותר טוב מזה ?

    6 כוסיות

  • עוגת דבש ב 5 דקות הכנה

    איזה כיף ראש השנה בדרך ושוב מדברים על עוגות דבש והפעם אני מביאה את אחת מעוגות הדבש הכי קלות שיש, ללא מיקסר כל העוגה נעשית בערבוב ידני, לא צריך תחליפים כי העוגה הזאת פרווה ומצרכים שיש לכל אחד בבית.
    בכל העוגה הזאת יש ביצה אחת איך זה יכול להיות ? עוגת אינגליש קייק עם ביצה אחת ולא צריך יותר.
    חסכתי בכלים בסך הכל קערה אחת וזהו לקח לי חמש דקות להכין והעוגה נכנסה לתנור. יש יותר טוב מזה ?
    תנו לי רק עוגות כאלה שלא עובדים קשה והתוצאה נהדרת. עוגה דבש רכה משגעת מזכירה את העוגות דבש של פעם של הסבתות. תכירו את הלהיט הלהיט החדש של ראש השנה, עוגת דבש פרווה בחמש דקות הכנה.

    אינגליש קייק

  • עוגיות רולדה פרווה הכי ממכרות שיש!

    בצק מופלא! והכי טוב בבצק הזה שהוא פרווה הוא נוח לעבודה ויוצאות עוגיות מדהימות.
    אם כבר עוגיות ליד הקפה משהו מתוק בקטנה אז רק העוגיות האלה, הן נחטפות!
    אני רוצה לומר לכם שאין בהן הרבה שמן ואפילו הורדתי בכמות הסוכר העיקר שיהיה כיף לאכול בלי ריגשי אשם.
    תמיד רציתי שתיהיה לי רולדה ללא חמאה או מרגרינה ושהבצק יהיה קל לעבודה (לא דבר פשוט לבצע) והצלחתי!
    הבצק הזה מעולה והוא נותן תוצאה נהדרת.

    2 רולדות

הכנות:

1. לערבב את הממרח והשמנת, לטרוף את הביצים והסוכר ולהוסיף לשוקולד, בסוף להוסיף את הקמח, להוציא 3 כפות מהבלילה לקערה ולהשאיר בצד.

2. לחמם תנור ל 180 מעלות, להעביר את העיסה לתבנית עם נייר אפייה ולאפות כ 15 דקות, הבראוניז מתייצב בחלקו העליון אבל עדיין לא מוכן.

3. שכבת השמנת :
בינתיים לערבב את השמנת, סוכר, ביצה, וניל וקמח, להוציא 3 כפות מהבלילה ולהוסיף לשוקולד שהשארנו בצד ובינתיים לא לגעת. לשפוך את הבלילה הלבנה באופן שווה על שכבת השוקולד, כדאי להתחיל מהצדדים ובסוף להגיע לקראת האמצע.

4. זוכרים את הקערה שהשארנו בצד ?  להוסיף כף ממרח השחר ולערבב לבלילה אחידה, להזליף פסים / שורות  על שכבת השמנת, לקחת סכין ומעט לערבב רק בשביל הצורות.

*5. להמשיך לאפות עוד כ 45 דקות. העוגה מתייצבת האמצע מעט נע. לקרר לפחות כמה שעות לפני שאוכלים, עוגות גבינה הרבה יותר טעימות למחרת.

כדאי לדעת ש…
נשמר מספר ימים במקרר. 4 ביצים L

גולשים מכינים וממליצים:

היפה בנשים: "תודה!! יצא כל כך מוצלח וטעים.."

שירה : "הכנתי לשבת יצאה מהממת! טעם ממש מיוחד!"

הרשם
עדכן
88 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

על כמה לאפות?

הי ניקי, האם אפשר להכין שוקולד משוקולד מריר במקום ממרח? אם כן, איך?

אפשר גביעי יוגורט במקום גביעי שמנת?

היי ניקי חג שמח
יש אפשרות להחליף את שוקולד השחר בתפיסות שוקולד חלבי?

האם אפשר לעשו. העוגה עם שוקולד נוטלה?

אם יש לי רק ביצים M?

היי אלופת המתכונים!
יש באתר מתכון לעוגה חלבית עם חלב מרוכז וממומתק?