יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכונים עם תותים עוגות גבינה עוגות גבינה לשבועות עוגות וקינוחים עוגות מוס

עוגת שכבות מוס גבינה בניחוח וניל משגע!

25 אפריל 2018
(Visited 19,287 times, 1 visits today)
עוגת שכבות מוס גבינה

עוגת שכבות מוס גבינה בניחוח וניל משגע!

אני חושבת שתסכימו איתי שאין כמו השילוב של גבינה ווניל, הטעם הנפלא שנותן הוניל לגבינה זה אחד הדברים הכי טובים שיש זה שילוב מושלם.
זה שילוב עוד יותר טוב שזה מוס גבינה עם ניחוח וניל משגע בתוך עוגת שכבות.
תדמיינו את העוגה הנהדרת הזאת ובאמצע מוס גבינה מפנק עם פודינג עם גרגירי וניל אמיתי! וקיבלתם את העוגה המושלמת לשבועות.
העוגה יפהפייה לא קשה להכנה. כתבתי שהטעם שלה נהדר ?

2 תבניות A4

מרכיבים:

בסיס מספר 1:
2 ביצים
100 ג' סוכר (חצי כוס)
120 מ"ל שמן (חצי כוס)
חצי כוס שמנת מתוקה
כף אבקת אינסטנט פודינג וניל עם גרגירי וניל אמיתי של מאסטר שף
140 ג' קמח (כוס)
חצי כפית א. אפייה

בסיס מספר 2 :
2 ביצים
100 ג' סוכר (חצי כוס)
120 מ"ל שמן (חצי כוס)
חצי כוס שמנת מתוקה
כף אבקת אינסטנט פודינג וניל עם גרגירי וניל אמיתי
140 ג' קמח (כוס)
חצי כפית א. אפייה

מוס גבינה :
250 מ"ל שמנת מתוקה
4 כפות אינסטנט פודינג וניל עם גרגירי וניל אמיתי
120 מ"ל חלב (חצי כוס)
100 ג' גבינה לבנה (2 כפות גדושות)
60 ג' סוכר (3 כפות)

קרם לקישוט:
250 מ"ל שמנת מתוקה
כף אבקת אינסטנט פודינג וניל עם גרגירי וניל אמיתי של מאסטר שף
כף גדושה אבקת סוכר

אולי תאהב גם את...♥

  • עוגיות שוקולד ב 10 דקות הכנה

    קסם של מתכון! שני מצרכים צריך בשביל להכין את העוגיות היפהפיות האלה ולא תאמינו כמה קל להכין אותן.
    לא מאמינים ? תמשיכו לקרוא ואחר כך תלכו להכין.
    לקחתי את זה צעד קדימה והשתמשתי בבצק פריך מוכן כי במקרה לי היה בהקפאה, לקח לי 10 – 15 דקות להכין וזה נכנס לתנור.
    ממבט ראשון זה נראה מסובך תסמכו עליי בחיים שלכם לא פגשתם כזה מתכון קל, עד שמכינים לא מבינים כמה זה קל להכנה.
    בצק פריך עם המון שוקולד ללא התפחה ובלי הכנה של הבצק תפנו לכם כמה דקות אפילו תשתפו את הילדים זה ממש כמו משחק יפה.

    32 עוגיות

  • מוס קפה מעולה ב 10 דקות הכנה

    אתם אוהבים קפה ? בעצם אני אחדד את השאלה אתם אוהבים מתכונים עם קפה ? ואוו כמה שאני אוהבת את זה.
    הפעם הלכתי על מתוק קינוח מופלא שכולו קפה, לא שוקולד אלא נטו קפה, אוהבי הקפה עומדים להתאהב.
    שימו לב כמה פשוט להכין קינוחי קפה כאלה טעימים 10 דקות וקינוחי קפה משגעים עמדו על השולחן במטבח
    ואני רוצה לגלות לכם סוד, בדרך כלל כשמכינים קינוחים צריך לקרר על מנת שיתייצב לפחות שעה ואפילו יותר כאן לא צריך.
    אז כשכתבתי 10 דקות הכנה אחרי 10 דקות הכפית הראשונה של מוס קפה מעולה כבר הייתה בפה שלי. יש יותר טוב מזה ?

    6 כוסיות

  • עוגת דבש ב 5 דקות הכנה

    איזה כיף ראש השנה בדרך ושוב מדברים על עוגות דבש והפעם אני מביאה את אחת מעוגות הדבש הכי קלות שיש, ללא מיקסר כל העוגה נעשית בערבוב ידני, לא צריך תחליפים כי העוגה הזאת פרווה ומצרכים שיש לכל אחד בבית.
    בכל העוגה הזאת יש ביצה אחת איך זה יכול להיות ? עוגת אינגליש קייק עם ביצה אחת ולא צריך יותר.
    חסכתי בכלים בסך הכל קערה אחת וזהו לקח לי חמש דקות להכין והעוגה נכנסה לתנור. יש יותר טוב מזה ?
    תנו לי רק עוגות כאלה שלא עובדים קשה והתוצאה נהדרת. עוגה דבש רכה משגעת מזכירה את העוגות דבש של פעם של הסבתות. תכירו את הלהיט הלהיט החדש של ראש השנה, עוגת דבש פרווה בחמש דקות הכנה.

    אינגליש קייק

  • עוגיות רולדה פרווה הכי ממכרות שיש!

    בצק מופלא! והכי טוב בבצק הזה שהוא פרווה הוא נוח לעבודה ויוצאות עוגיות מדהימות.
    אם כבר עוגיות ליד הקפה משהו מתוק בקטנה אז רק העוגיות האלה, הן נחטפות!
    אני רוצה לומר לכם שאין בהן הרבה שמן ואפילו הורדתי בכמות הסוכר העיקר שיהיה כיף לאכול בלי ריגשי אשם.
    תמיד רציתי שתיהיה לי רולדה ללא חמאה או מרגרינה ושהבצק יהיה קל לעבודה (לא דבר פשוט לבצע) והצלחתי!
    הבצק הזה מעולה והוא נותן תוצאה נהדרת.

    2 רולדות

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2. לשים במיקסר את הביצים והסוכר ולהקציף 10 שניות, לעצור להוסיף את השמן והשמנת ולהקציף עוד כמה שניות, לעצור ולהוסיף את פודינג וניל הקמח והאבקת אפייה להקציף עד שהכל אחיד.

3. להעביר לתבנית לשטח באופן שווה להכניס לתנור ולאפות כ 20 דקות או עד שקיסם יוצא נקי, לקרר. אותו דבר להכין את הבסיס השני, לקרר.

4. הכנת מוס גבינה : לשים במיקסר את מצרכי המוס ולהקציף למוס יציב, להעביר לשקית זילוף ולהזליף / למרוח על בסיס העוגה, להקפיא לחצי שעה ולהניח מעל את החצי השני של העוגה.

5. קרם לקישוט: לשים במיקסר את השמנת הפודינג והאבקת סוכר להקציף לקרם יציב למלא שקית זילוף ולהזליף על העוגה, לחצות / לפרוס תותים ולקשט את העוגה.

כדאי לדעת ש…
נכון שאתם רוצים לדעת איך להכין את העוגה פרווה ? במקום השמנת ריץ, במקום החלב חלב סויה או ריץ נוסף, תוותרו על הגבינה תגדילו את את כמות החלב לכוס, סוכר ניתן לוותר או לשים כף אחת.
אפשר להכין את הבסיסים ולשמור בהקפאה, אפשר להקפיא את כל העוגה עם הקרמים.
העוגה לא מסובכת רק מצריכה סבלנות בין השלבים.
טיפ לקינוח נוסף : המוס גבינה נהדר, אפשר להזליף לכוסיות ולקבל קינוחים אישיים

עוגת שכבות מוס גבינהעוגת שכבות מוס גבינהעוגת שכבות מוס גבינהעוגת שכבות מוס גבינה

עוגת שכבות מוס גבינהעוגת שכבות מוס גבינהעוגת שכבות מוס גבינהעוגת שכבות מוס גבינהעוגת שכבות מוס גבינה

הרשם
עדכן
116 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

יצא מפנק במיוחד
תודה את מעולה

ניקי יקרה.
היתה לך עוגת מוס שהכנתי במשך שנים. העתקתי אותה במ
למחברת המתכונים שלי, אבל המחברת אבדה..ולא מוצאת את המתכון באתר משום מה.
זאת היתה עוגה עם תחתית אפויה משוקולד, חמאה, ביצים, קמח וסוכר. הקרם הוא ש. מתוקה, אינסטנט וניל, חלב וכפית נס קפה. לא זוכרת את המתכון… אשמח שתראי לי היכן הוא נמצא באתר.

היי ניקי ,
אני מכינה את העוגה בתבנית עגולה.
האם הקרם לקישוט מתאים לעיטוף מלא של העוגה?הכוונה גם בצידי העוגה ?זה מספיק יציב ?

אם אני מכינה את העוגה ביום חמישי הכל ביחד ורוצה להגיש בשישי בערב. לשים במקרר עד אז?

הטעם של ביצים בבצק היה מורגש עבורי והעוגה יצאה דחוסה. יצאה טעימה כן ,המון אהבו ושיבחו אבל לא אגיד שלא מצאתי פגמים בזה. דימייני בסיסים יותר אוורריים וספוגים . במקום זואות טעם של ביצה מעט ודחוס. טעים כן, אבל לא מושלם.

היי ניקי,אני צריכה את העוגה למחר בשעה 18:00, הכנתי את הבסיסים ואני מכינה את המוס והקצפת (אני שומרת שבת), לשמור את המוס/קצפת/בסיסים בהקפאה או בקירור? ומתי את ממליצה להפשיר/להוציא מהמקרר ולמרוח על הבסיסים?

היי ניקי במוס גבינה שמתי את כל המצרכים שצריך ולא יצא לי קצפת מה לעשות