עוגת שכבות מוס גבינה בניחוח וניל משגע!
אני חושבת שתסכימו איתי שאין כמו השילוב של גבינה ווניל, הטעם הנפלא שנותן הוניל לגבינה זה אחד הדברים הכי טובים שיש זה שילוב מושלם.
זה שילוב עוד יותר טוב שזה מוס גבינה עם ניחוח וניל משגע בתוך עוגת שכבות.
תדמיינו את העוגה הנהדרת הזאת ובאמצע מוס גבינה מפנק עם פודינג עם גרגירי וניל אמיתי! וקיבלתם את העוגה המושלמת לשבועות.
העוגה יפהפייה לא קשה להכנה. כתבתי שהטעם שלה נהדר ?
2 תבניות A4
מרכיבים:
בסיס מספר 1:
2 ביצים
100 ג' סוכר (חצי כוס)
120 מ"ל שמן (חצי כוס)
חצי כוס שמנת מתוקה
כף אבקת אינסטנט פודינג וניל עם גרגירי וניל אמיתי של מאסטר שף
140 ג' קמח (כוס)
חצי כפית א. אפייה
בסיס מספר 2 :
2 ביצים
100 ג' סוכר (חצי כוס)
120 מ"ל שמן (חצי כוס)
חצי כוס שמנת מתוקה
כף אבקת אינסטנט פודינג וניל עם גרגירי וניל אמיתי
140 ג' קמח (כוס)
חצי כפית א. אפייה
מוס גבינה :
250 מ"ל שמנת מתוקה
4 כפות אינסטנט פודינג וניל עם גרגירי וניל אמיתי
120 מ"ל חלב (חצי כוס)
100 ג' גבינה לבנה (2 כפות גדושות)
60 ג' סוכר (3 כפות)
קרם לקישוט:
250 מ"ל שמנת מתוקה
כף אבקת אינסטנט פודינג וניל עם גרגירי וניל אמיתי של מאסטר שף
כף גדושה אבקת סוכר
הכנות:
1. לחמם תנור ל 180 מעלות.
2. לשים במיקסר את הביצים והסוכר ולהקציף 10 שניות, לעצור להוסיף את השמן והשמנת ולהקציף עוד כמה שניות, לעצור ולהוסיף את פודינג וניל הקמח והאבקת אפייה להקציף עד שהכל אחיד.
3. להעביר לתבנית לשטח באופן שווה להכניס לתנור ולאפות כ 20 דקות או עד שקיסם יוצא נקי, לקרר. אותו דבר להכין את הבסיס השני, לקרר.
4. הכנת מוס גבינה : לשים במיקסר את מצרכי המוס ולהקציף למוס יציב, להעביר לשקית זילוף ולהזליף / למרוח על בסיס העוגה, להקפיא לחצי שעה ולהניח מעל את החצי השני של העוגה.
5. קרם לקישוט: לשים במיקסר את השמנת הפודינג והאבקת סוכר להקציף לקרם יציב למלא שקית זילוף ולהזליף על העוגה, לחצות / לפרוס תותים ולקשט את העוגה.
כדאי לדעת ש…
נכון שאתם רוצים לדעת איך להכין את העוגה פרווה ? במקום השמנת ריץ, במקום החלב חלב סויה או ריץ נוסף, תוותרו על הגבינה תגדילו את את כמות החלב לכוס, סוכר ניתן לוותר או לשים כף אחת.
אפשר להכין את הבסיסים ולשמור בהקפאה, אפשר להקפיא את כל העוגה עם הקרמים.
העוגה לא מסובכת רק מצריכה סבלנות בין השלבים.
טיפ לקינוח נוסף : המוס גבינה נהדר, אפשר להזליף לכוסיות ולקבל קינוחים אישיים