עוגת שכבות מוס גבינה בניחוח וניל משגע!

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת שכבות מוס גבינה

עוגת שכבות מוס גבינה בניחוח וניל משגע!

אני חושבת שתסכימו איתי שאין כמו השילוב של גבינה ווניל, הטעם הנפלא שנותן הוניל לגבינה זה אחד הדברים הכי טובים שיש זה שילוב מושלם.
זה שילוב עוד יותר טוב שזה מוס גבינה עם ניחוח וניל משגע בתוך עוגת שכבות.
תדמיינו את העוגה הנהדרת הזאת ובאמצע מוס גבינה מפנק עם פודינג עם גרגירי וניל אמיתי! וקיבלתם את העוגה המושלמת לשבועות.
העוגה יפהפייה לא קשה להכנה. כתבתי שהטעם שלה נהדר ?

2 תבניות A4

מרכיבים:

בסיס מספר 1:
2 ביצים
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
120 מ”ל שמן (חצי כוס)
חצי כוס שמנת מתוקה
כף אבקת אינסטנט פודינג וניל עם גרגירי וניל אמיתי של מאסטר שף
140 ג’ קמח (כוס)
חצי כפית א. אפייה

בסיס מספר 2 :
2 ביצים
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
120 מ”ל שמן (חצי כוס)
חצי כוס שמנת מתוקה
כף אבקת אינסטנט פודינג וניל עם גרגירי וניל אמיתי
140 ג’ קמח (כוס)
חצי כפית א. אפייה

מוס גבינה :
250 מ”ל שמנת מתוקה
4 כפות אינסטנט פודינג וניל עם גרגירי וניל אמיתי
120 מ”ל חלב (חצי כוס)
100 ג’ גבינה לבנה (2 כפות גדושות)
60 ג’ סוכר (3 כפות)

קרם לקישוט:
250 מ”ל שמנת מתוקה
כף אבקת אינסטנט פודינג וניל עם גרגירי וניל אמיתי של מאסטר שף
כף גדושה אבקת סוכר

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2. לשים במיקסר את הביצים והסוכר ולהקציף 10 שניות, לעצור להוסיף את השמן והשמנת ולהקציף עוד כמה שניות, לעצור ולהוסיף את פודינג וניל הקמח והאבקת אפייה להקציף עד שהכל אחיד.

3. להעביר לתבנית לשטח באופן שווה להכניס לתנור ולאפות כ 20 דקות או עד שקיסם יוצא נקי, לקרר. אותו דבר להכין את הבסיס השני, לקרר.

4. הכנת מוס גבינה : לשים במיקסר את מצרכי המוס ולהקציף למוס יציב, להעביר לשקית זילוף ולהזליף / למרוח על בסיס העוגה, להקפיא לחצי שעה ולהניח מעל את החצי השני של העוגה.

5. קרם לקישוט: לשים במיקסר את השמנת הפודינג והאבקת סוכר להקציף לקרם יציב למלא שקית זילוף ולהזליף על העוגה, לחצות / לפרוס תותים ולקשט את העוגה.

כדאי לדעת ש…
נכון שאתם רוצים לדעת איך להכין את העוגה פרווה ? במקום השמנת ריץ, במקום החלב חלב סויה או ריץ נוסף, תוותרו על הגבינה תגדילו את את כמות החלב לכוס, סוכר ניתן לוותר או לשים כף אחת.
אפשר להכין את הבסיסים ולשמור בהקפאה, אפשר להקפיא את כל העוגה עם הקרמים.
העוגה לא מסובכת רק מצריכה סבלנות בין השלבים.
טיפ לקינוח נוסף : המוס גבינה נהדר, אפשר להזליף לכוסיות ולקבל קינוחים אישיים

12439 צפיות 26 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת שכבות מוס גבינהעוגת שכבות מוס גבינהעוגת שכבות מוס גבינהעוגת שכבות מוס גבינה

עוגת שכבות מוס גבינהעוגת שכבות מוס גבינהעוגת שכבות מוס גבינהעוגת שכבות מוס גבינהעוגת שכבות מוס גבינה

52
תגובות

  הרשם  
עדכן
אלינור

ועוד שאלה בבקשה:
האם כדאי ׳להרטיב׳ את שכבות הספוג באיזה נוזל? או שלאחר מריחת המוס והקרם מלמעלה הן רטובות מספיק?
חוששת שהספוג יהיה יבש בביס
תודה!

אלינור

הי ניקי,
האם אפשר לעשות את הבסיסים בתבנית קפיץ עגולה באותם כמויות? בסדר מבחינתי שכל בסיס יצא גבוה יותר.

바카라사이트

I think this is one of the most important info for me. And i’m glad reading your article.

But should remark on few general things, The website style is perfect, the articles is really great :
D. Good job, cheers

מלכי

מתאים לשים במקום התותים ג’לי תות?

אריאלה פיקסלר אלון

אהובתי,
ראיתי כעת את התכנית שהקלטתי אתמול, רק כי ראיתי את הפרומו והבנתי שתהיי.
חבל שבעלי לא צילם אותי כשראיתי את התכנית, כמה אושר, שמחה, אהבה אליך וגאווה בך…
מאוד!! אבל מאוד מאוד אוהבת אותך ושמחה שסוף סוף את בקדמת הבמה.
את האורים ותומים שלי.
את ורק את נסכת בי את האומץ לחזור ולצערי חליתי שוב, אבל עכשיו, בדיוק כמו אותה שיחה שלנו בטלפון- נמלאתי רצון לעשות את זה.
את כפרה עליך הכי שבעולם!!!
חיבוק גדול גדול ואוקיינוס אהבה.
מתי שרק תרצי אני פה 050-7758855 ואשמח שנשוחח.
אני צריכה עוד קצת חיבוק ממך.
אוהבת תמיד, מתמיד ולתמיד.
אריאלה

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️